Moroccanoil tretmani (original i light)

Moroccanoil tretmani (original i light) – luksuzni preparati za kosu

Moroccanoil tretmani su proizvodi koji su bili inovacija za negu kose sa Arganovim uljem i omogućili svetsku popularnost argan ulju. Uz Moroccanoil tretman dobijte svilenkastu, sjajnu i zdravu kosu kakvu ste oduvek želeli.

Može se koristiti kao sredstvo za regeneraciju, oblikovanje i završnu obradu. Obogaćen arganovim uljem bogatim antioksidansima i vitaminima koji povećavaju sjaj, ovaj magični tretman kose: raspetljava, ubrzava vreme sušenja i pojačava sjaj – ostavljajući vam nahranjenu, hidriranu i glatku kosu pri svakoj upotrebi.

Samo jedna primena Moroccanoil Tretmana original povećava sjaj kose do 118%, prema nezavisnoj studiji.

moroccan before after

Kome su namenjeni Moroccanoil tretmani?

Ko želi definisane kovrdže i ko želi da kosa bude sjajna i meka treba da koristi tretman. Negujete, raspetljate, ubrzavate vreme sušenja, stvarate osnovu za stajling…..

Moroccanoil tretmani  deluju i na vlažnoj i na suvoj kosi, možgu da funkcionišu kao maska, regenerator, tretman, zaštita od toplote, sredstvo za definiciju kose…., od savršenog pripremnog proizvoda do sredstva za brzo popravljanje završnog izgleda.

Moroccanoil tretman deluje za sve tipove kose

Jedna od najčešćih zabluda o uljima za kosu je da mogu ostaviti kosu masnom. Moroccanoil tretman uspeva da poruši ovaj mit, tako što ne samo da ga kosa brzo upija, već i dolazi u specijalnoj formulaciji za finu ili svetlu kosu. Moroccanoil Treatment Light nudi sve prednosti kao i kultni original, ali je lakši i po teksturi i po boji.

Nisu sva ulja stvorena jednaka—Moroccanoil kompanija toliko snažno veruje u prednosti arganovog ulja da ga uključuje u svaki pojedinačni proizvod koji prave.

Argan je posebno bogat vitaminima, antioksidansima i esencijalnim masnim kiselinama, što ga čini idealnim za hidrataciju i negu kose i kože. Kada je Moroccanoil tretman lansiran pre više od deset godina, takođe je pomogao da se pokrene svetska opsesija arganovim uljem koja još uvek traje.

Moroccanoil original i light tretmani sve sto treba da znate

Moroccanoil tretmani neverovatno mirišu

Sa svojom mediteranskom mešavinom začinskog ambera i slatkih cvetnih nota, miris Moroccanoil Treatment je odmah prepoznatljiv. Fragrance Originale je i dalje prisutan u svim Moroccanoil proizvodima za kosu.

Koja je razlika između Original i Light Moroccanoil tretmana?

Moroccanoil Treatment Light nudi sve iste prednosti kao i Original, ali je bolje prilagođen osobama sa finom i svetlom kosom (izbeljena i seda kosa). U osnovi je ista formula, sa svim istim sastojcima, samo u svetlijoj formi, teksturi i boji.

Moroccanoil light tretman 25ml

Moroccanoil light tretman 25ml

Tretman Light je proizvod za stilizovanje, završnu obradu i regeneraciju za sve tipove kose, farbane ili ne – posebno fine i svetle kose, kao što je plava.

Moroccanoil Treatment Original je više usmeren na sve tipove kose, farbane ili ne, uključujući tamniju kosu.

Moroccanoil original tretman 25ml

Moroccanoil original tretman 25ml

Da li je tretman marokanskim uljem dobar za vašu kosu?

Marokansko ulje je prepuno omega masnih kiselina koje poboljšavaju suvu kožu i dodaju sjaj oštećenoj kosi. Fenoli u marokanskom ulju održavaju zdravlje vlasišta i pomažu u balansiranju nivoa Ph.

Koje ulje je najbolje za kovrdžavu kosu?

Arganovo ulje, koje se dodaje u svaki proizvod Moroccanoil, odličan je sastojak za borbu protiv kovrdžanja. Visoka koncentracija esencijalnih masnih kiselina u ulju pomaže u zatvaranju oštećene kutikule, što sprečava da kosa apsorbuje vlagu iz vazduha (i posle toga se kovrča i elektriše.)

Superiorno kondicioniranje: Moroccanoil tretmani se mogu koristiti na suvoj ili vlažnoj kosi, za kondicioniranje suvih krajeva.

Ravnomerno bojenje: Moroccanoil tretman pomaže ujednačavanju poroznosti kose, omogućavajući ravnomernije nanošenje boje.

Moroccanoil tretmani su idealni dnevni tretmani, jer ih možete koristiti samostalno pre sušenja na vazduhu ili kao hranljivu podlogu za druge proizvode za stilizovanje.

vasiljev ulje za kosu

Mogu li ostaviti Moroccanoil tretman preko noći?

Jako tvrda i gusta kosa može da upija Moroccanoil tretman preko noći i da se ujutru ispere. Ako vam je kosa fina i zdravija, nije potrebno držanje više sati na kosi jer je tretman visoko koncentrovan i potrebne su male količine za vidljive rezultate.

Savet frizera: Ako imate suvu, nadraženu kožu glave ili kožu sklonu peruti, možete umasirati čisto ulje direktno na vlasište. Zatim stavite kapu za tuširanje i ostavite da odstoji 20 do 30 minuta pre šamponiranja.

Arganovo ulje se dobija iz marokanskog drveta argana. Arganovo ulje popularno nazvano „tečno zlato“. Obogaćen je vitaminima, masnim kiselinama i mineralima. Ovi hranljivi sastojci pomažu u hranjenju vaše kose i podstiču rast kose.

Koilko se često koristi tretman Moroccanoil ?

Za suvu, kovrdžavu kosu, može se koristiti kao proizvod za svakodnevno oblikovanje kako bi vaši pramenovi ostali glatki i sjajni.

Oni sa normalnom kosom mogu da koriste ulje oko dva puta nedeljno. Zagladite malo kosu tokom stilizovanja.

Ako imate masnu kosu, onda nema smisla koristiti ulje kao proizvod za oblikovanje.

 BENEFITI ARGANOVOG ULJA

Poboljšava zdravlje kože glave

Arganovo ulje ima antiinflamatorna i antioksidativna svojstva koja su dobra za kožu. Ovo može pomoći u sprečavanju ili poboljšanju stanja kože, uključujući ona koja mogu uticati na kožu glave koja može izazvati gubitak kose, kao što su:

psorijaza
seboreičnog dermatitisa
Urađeno je malo naučnih istraživanja o antigljivičnim svojstvima arganovog ulja, iako ono može pomoći u lečenju peruti. Ponekad je perut uzrokovana gljivicom nalik kvascu na vašem vlasištu.

Sprečava oštećenje kose oblikovanem i bojenjem, farbanjem
Masne kiseline srednjeg lanca u arganovu ulju imaju zaštitni efekat koji može pomoći u sprečavanju oštećenja od pranja i oblikovanja.

Istraživanja pokazuju da druga ulja koja su bogata linolnom kiselinom, oleinskom kiselinom i palmitinskom kiselinom dodaju zaštitni sloj kosi koji poboljšava snagu češljanja i štiti kosu od lomljenja tokom toplotnog stilizovanja. Takođe se pokazalo da tretman uljem smanjuje stvaranje ispucalih vrhova, što može rezultirati debljom kosom zdravijeg izgleda.

Studija iz 2013. takođe je otkrila da arganovo ulje smanjuje štetu uzrokovanu bojom za kosu kada se nanese na kosu nakon obrade boje.

Dobijte mega vlagu

Žene iz  Maroka godinama koriste arganovo ulje, koje je bogato vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama, za dubinski hidrataciju i ishranu kože. Dodajte nekoliko kapi arganovog ulja  u ruke i nežno ih utrljajte na lice, vrat i druge suve delove tela. Za blistavu jutarnju kožu preporučuje se nanošenje arganovog ulja pre spavanja. Probudićete se sa svilenkasto glatkim tenom.

Popravite ispucale krajeve kose

Baš kao što arganovo ulje vlaži kožu, takođe može pomoći u obuzdavanju i stanju lomljive, oštećene kose. Za potpuno prirodan, organski tretman za kosu, nanesite dobru količinu arganovog ulja u kosu ,koristite manje ako imate tanku ili finu kosu, i ostavite da deluje preko noći da zaceli suve, kovrdžave kose i ispucale vrhove. Ujutru se dobro operite kosu.

Zaštitite kosu od toplote arganovim uljem

Da, toplotno oblikovanje može oštetiti kosu i morate je zaštititi, ali ne morate da kupujete namenske proizvode za zaštitu od toplote. Samo nanesite nekoliko kapi arganovog ulja kroz kosu pre sušenja, ispravljanja ili uvijanja, da biste zaštitili od oštećenja i obezbedili gladak stil.

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

8 saveta za negu grube kose

Gruba kosa može zahtevati dodatnu hidrataciju kako bi se sprečilo oštećenje dužine kose. Imamo za vas 8 saveta za negu

Opadanje kose posle dijete

Kako su gubitak težine i gubitak kose povezani? U nekim slučajevima, gubitak težine može dovesti do gubitka kose. Opadanje kose

Kako da kosa brže raste?

Neki načini za podsticanje zdravijeg i bržeg rasta kose mogu uključivati ishranu sa više proteina, korišćenje proizvoda napravljenih od kofeina,

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.
Želite popust?
Prijavite se na naš Newsletter i preuzmite kupon kod od 10%
    PRIJAVITE SE
    Slažem se sa politikom privatnosti