Za moderan i lep izgled vaše kose nakon feniranja ili peglanja kose koristite sprej za kosu. Lakši su od lakova za kosu, nude mogućnost preoblikovanja frizure tokom dana.

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Sprejevi za kosu za zaštitu od toplote mogu u velikoj meri zaštititi  kosu od oštećenja fenom za kosu, peglama za kosu i presama za kosu. Oni dodaju sloj zaštite kosi, što smanjuje negativne efekte toplotnih proizvoda i poboljšava zdravlje kose.

Pored toga, ovi zaštitnici drže prekomernu toplotu dalje od vaše kose. Korišćenjem zaštitnog spreja za kosu ili spreja za zaštitu od toplote za kosu, dodajete vlagu kosi, održavajući je svilenkasto glatkom.

Leti ekstremne temperature mogu dehidrirati kosu. Elementi poput slane vode, hlora i proizvoda za kosu mogu se nakupiti na kosi i koži glave, što pogoršava situaciju.

Osim ako se ne isperu, ovi elementi mogu oštetiti kosu i poremetiti njen prirodni pH, što dovodi do suve, dehidrirane kose. Zato vam je potreban sprej za kosu koji ima SPF faktor i pravi zaštitu kako za kosu tako i za teme glave.

Sprejevi su lagane formule, ne otežavaju kosu, i mogu se na gustoj i suvoj kosi nanositi i svakodnevno. Sprejevi za kosu se ne ispiraju.