O nama

Tim profesionalaca

Nega kose na prvom mestu

Oni koji su imali prilike da sarađuju sa nama već znaju da je višegodišnji uspešan rad naših frizerskih salona ostvaren jer uvek nastojimo da našim klijentima pružimo vrhunski kvalitet. Poseban akcenat stavljamo na negu kose. Proverenim savetima klijentima preporucujemo personalizovanu negu i za kod kuce.

bata 217x300 1

Nenad Mišić

CEO

Bojan Berberski

Bojan Berberski

CEO

Vasiljev Shop pokrenut je kao ideja da postojećim i budućim klijentima, frizerskim salonima, ali i svima kojima je stalo do lepog, negovanog i luksuznog izgleda kose, kvalitetne kozmetičke proizvode – učinimo dostupnim.

Profesionalne kolekcije proizvoda za negu, farbanje i stilizovanje kose učinili smo dostupnim u svim našim prodajnim objektima, ali i svima onima kojima fizička prodaja nije opcija – putem naše Web prodavnice.

Kako ne pravimo kompromis u izboru najbolje kozmetike, te samo proverene i najefikasnije brendove koristimo u radu u našim salonima, iste preporučujemo klijentima i on line kupcima sa posebnom posvećenošću, jer odabir pravih preparata vodi do najboljih rezultata.

Ivan Vasiljev osnivač Vasiljev frizerskih salona i Vasiljev shopa, je edukator frizerske struke.  Licenciran je trener Vidal Sassoon akademije i uvoznik prestižnog brenda za negu kose Tecna Hair Care. Svojim dugogodišnjim iskustvom poverenje klijenata stekao je i zahvaljujući svom profesionalnom timu frizera u svim svojim salonima.

Od osnivanja se vodimo idejom da se po kvalitetu usluge i kvalitetu prozvoda razlikujemo od svih drugih. Konstantno usavršavanje zaposlenih i inovativni pristup u radu, vodilje su od kojih naš tim ne odstupa.

 Težimo da klijentima pružimo kvalitet, individualni pristup uz savremene metode i tehnike rada. Uspeti u frizerskom svetu, u kojem se trendovi i stilovi svakodnevno menjaju, mogu samo najbolji.

 Naša vizija je da vam pružimo svetske standarde nege i lepote kroz profesionalan pristup, stručno osoblje i vrhunsku uslugu.

NaŠa on line prodaja pokrenuta je prvenstveno zbog toga što u moru profesionalne kozmetike za kosu klijenti često biraju preparate  po mirisu, ceni ili na osnovu neadekvatne proporuke, a mi nudimo najefikasnije proizvode baš za određeni tip kose.

Svi proizvodi na našem sajtu su preporučeni od strane frizera. Izdvojili smo od svakog brenda proizvode koji daju najbolje rezultate.

Vasiljev_Shop-1

Edukacije

Najponosniji smo na edukaciju zaposlenih koju tokom godina ostvarujemo. Što se
tiče kozmetike koju koristimo ostvarili smo uvoz i koristimo inovativne i za naše
tržište potpuno nove proizvode na organskoj osnovi. 

Kvalitet iznad svega

Zahvaljujući tome što klijenti prepoznaju kvalitet u radu, otvorili smo i dva nova salona na adresi Trg slobode 3 Zrenjanin (Hotel Vojvodina) od kojih je jedan salon ženski , a drugi je luksuzni salon za negu i spa kose. Naš salon na adresi Cara Dušana je sada salon namenjem muškarcima.
7 saveta za negu kose za muškarce
Vasiljev frizerski salon

15+

Godina iskustva

14 +

Zaposlenih

3+

Salona

quote self l
quote self r

Misija i vizija

Vasiljev atelje od uvek stavlja akcenat na timski rad, predanost, posvećenost i profesionalnost. Od osnivanja se vodimo idejom da se po kvalitetu usluge i kvalitetu prozvoda razlikujemo od konkurencije. Konstantno usavršavanje zaposlenih i inovativni pristup u radu, vodilje su od kojih naš tim ne odstupa. Težimo da klijentima pružimo kvalitet, individualni pristup uz savremene metode i tehnike rada. Uspeti u frizerskom svetu, u kojem se trendovi i stilovi svakodnevno menjaju, mogu samo najbolji. Naša vizija je da vam približimo svetske standarde nege i lepote kroz prijatan ambijent, stručno osoblje i vrhunsku uslugu.
Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.