Revlon – ime kvaliteta

Profesionalni stilisti preporučuju boje i lakove za kosu, šampone, maske i tretmane ovog brenda.

Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

Revlon CREME PEROXIDE 20 VOL 6% 90ml

400.00 RSD
Prodato proizvoda: 11

Revlon Revlonissimo PERMANENT HAIR COLOR COOLS 60ml

1,300.00 RSD
Prodato proizvoda: 16

Revlon Revlonissimo COPPER- intense 60ml

1,300.00 RSD
Prodato proizvoda: 11

Revlon Revlonissimo BRUNETTES 60ml

1,300.00 RSD
Prodato proizvoda: 11

Revlon CREME PEROXIDE 30 VOL 9% 90ml

400.00 RSD
Prodato proizvoda: 15

Revlon Revlonissimo high coverage HC farba za kosu 60ml

Original price was: 1,300.00 RSD.Current price is: 1,235.00 RSD.
Prodato proizvoda: 8

Revlon - dobro poznati brend

Kompanija Revlon je već 70 godina jedna od najvećih i najpopularnijih kozmetičkih industrija na svetu. Sedište Revlona je u New York-u od 01.03.1932. godine. Osnivači brenda su Čarls i Dzozef Rison i hemičar Čarls Rahman. Od prvog proizvoda, a to je bio lak za nokte, danas je Revlon kompanija koja svoje proizvode prodaje u preko 150 zemalja i ima kolekcije za kosu, telo, šminku...... Proizvodi ovog brenda proizvode se u 22 proizvodna pogona širom sveta. Za proizvodnju kozmetičkih proizvoda koriste se samo visoko kvalitetne komponente, a svi proizvodi prolaze strogu kontrolu kvaliteta u najboljem laboratorijama.

Revlon Professional (profesionalna kozmetika za kosu)

Obuhvata sve oblasti za farbanje i negu kose koja je potrebna za rad u salonu ili negovanje kose u kućnim uslovima. Vrhunski preparati za farbanje kose i osvežavanje boje, ponos su Revlona. Uz Revlon professional tehničke proizvode je moguće posvetliti boju kose do 9 nivoa, bez oštećenja. Provereni proizvodi za negu kose u ponudi su u kolekcijama Eksperience, Magnet, Re/Start, UniqOne, Equave, ili ProYou koja će za određeni tip kose i/ili problem sa kosom dati savršene rezultate. Proizvodi za stilizovanje kose su inovativni, personalizovani i odobreni od svetski priznatih frizera koji su promoteri brenda. Linije „Style Masters“ i  „Pro You“ su najkvalitetniji proizvodi za oblikovanje kose.  Tretmani u spreju, maske za obnavljanje i najoštećenije dlake, blagi ili intenzivniji šamponi sa prirodnim sastojcima, pena za tanku kosu, proizvodi specijalno kreirani za kovrdže... paleta Revlonovih proizvoda ima sve što Vam treba da kosa izgleda savršeno.

REVLON PROFESIONALNE BOJE ZA KOSU

REVLONISSIMO Revlonissimo je sveobuhvatna linija koja omogućava svakom kozmetičkom salonu da se suoči sa svakim profesionalnim izazovom, bez obzira na vrstu bojenja trajnom ili polutrajnom bojom. Savršen balans između pokrivenosti, preciznosti, raznovrsnosti boja i sjaja za prirodan, sofisticiran i moderan izgled.

TABELA FARBI ZA KOSU

COLOR CHART REVLONISSIMO

KAKO RAZUMETI BROJEVE I SLOVA?

Tabela boja kose je ključni alat svakog dobrog kolorista. Od samog početka, korisno je za učenje katalogizacije, razlikovanja i razumevanja boja i nijansi potrebnih za postizanje željenog ishoda klijenta. Pravilno razumevanje i korišćenje ove tabele boja za kosu pomoći će da se postignu nijansirani tonovi, poput prelepih svetlih ili pepeljastih plavuša. Pratite ove savete i trikove koji će vam pomoći da razumete ovu korisnu alatku i njene brojne primene.

ŠTA PREDSTAVLJAJU BROJEVI I SLOVA BOJA U TABELI FARBI ZA KOSU?

Najvažniji faktori koje treba imati na umu kada gledate brojeve i slova na tabeli boja kose.
PRVI BROJ:
DUBINA ILI OSNOVNA BOJA Hajde da prvo pogledamo sistem numerisanja boje za kosu i brojeve koje treba da razumete. U rasponu od 1 do 10, ovaj prvi broj označava nivo dubine ili osnovnu boju. To su prirodni tonovi koji nisu ni topli ni hladni. Da biste ovo razumeli u stvarnoj primeni, najtamnija boja kose (crna) je 1, a svetloplava je 10. Braon boje se kreću od nivoa 2 do nivoa 5 (tamno braon do svetlo braon) i nivoa 6 i više pokrivaju plave nijanse. Neke liste se penju čak i do nivoa 12, što se smatra ultraplavom.
PRVI DECIMALNI BROJ:
PRIMARNI TONOVI Prvi broj koji dolazi posle decimale označava ton, koji dominira u boji. Na primer, 6.1 Revlonissimo Cools znači da je osnova 6 tamnoplava, a .1 hladan ton „plavi pepeo“.
DRUGI I TREĆI DECIMALNI BROJEVI:
SEKUNDARNI TON Ako prvi broj označava osnovu, a prva decimala je ton, druga decimala je sekundarni ton. Ponekad se može naći i treća decimala. Na primer, boja 6.41 od Revlonissimo je tamnoplava baza, sa bakrenim tonom i pepeljastom nijansom. Kada postoji treći broj, on će predstavljati nijansu koja ima najmanji uticaj na boju. Važno je to imati na umu kada farbate za najbolje moguće rezultate bojenja. Kada čitate tabelu boja, ponekad je moguće naići na slova koja prate brojeve. Međutim, ovde u Revlon Professional-u ne koristimo slova za definiciju nijanse/pigmenta. Umesto toga, koristimo slova da predstavimo specifične performanse boja u okviru našeg asortimana proizvoda. Na primer, ako naiđete na „IB“, ovo predstavlja „Intenzivnu plavušu“ (što ukazuje na to da su ove boje plave boje visokog podizanja). I kao još jedan primer, slova „MN“ označavaju da ove nijanse imaju maksimalnu moć neutralizacije.

KAKO ČITATI BROJEVE TABELA BOJA KOSE

Jedna od najvažnijih činjenica koje treba zapamtiti je da će prirodni tonovi uvek biti neutralni, što znači da ih neće pratiti decimalni brojevi. U nekim slučajevima, kao kod Revlonissimo tabele, postoje slova poput 6SN. Evo nekoliko primera koji će vam pomoći da bolje razumete ovaj koncept:
Hladni tonovi:
Ovo su tonovi gde je prva decimalna mesta .1 (plavi pepeo), .2 (ljubičasti pepeljasto ljubičasti biser), .7 (zeleni kaki), .8 (pepeljasto biserno smeđa) ili .9 (meki pepeljasto plavi ).
Topli tonovi:
To su tonovi čije je prvo decimalno mesto .3 (zlato), .4 (bakar) ili .6 (crveno).
Neutralni tonovi braon-crveni:
U ovom slučaju, ton .5 je neutralan (mahagonij) i uvek dolazi sa nekim od prethodnih tonova kako bi mu dao nijansu koju želite. Kada vidite boju sa dve decimale — kao nijansu 7.44 od Revlonissimo  Coppers — ona predstavlja veći intenzitet u tom određenom tonu. U ovom slučaju, to je bakarna plavuša srednjeg intenziteta.

Neutralisanje neželjenih efekata

Sa ovim brojevima koloristi moraju biti u stanju da neutrališu boju kose kako se ne bi pojavili neželjeni tonovi.
Tabela boja takođe pokazuje koji su tonovi komplementarni, a koji nisu. Na primer, ako klijent želi svetlo smeđu kosu koja se naginje od narandžastih tonova, najbolje je da nanesete boju 5.1 (svetlo pepeljasto braon) kako biste neutralisali ove nijanse. A pošto je kolor boja nešto što ćete svakodnevno koristiti kao profesionalac za kosu, odlična je ideja da ga zapamtite.
Konačni rezultati
I zapamtite: konačni rezultati boje će uvek biti kombinacija pigmenata boje vaše odabrane nijanse, u kombinaciji sa prirodnim ili specifičnim pigmentima koji su prisutni u kosi.
Iz tog razloga, kolorimetrija i poznavanje kolor karte su od suštinskog značaja za sve dobro zaokružene frizere, kako bi sa svakim klijentom obavili precizne konsultacije o boji (i svaki put dobili najbolje moguće rezultate boje). "Naši proizvodi pružaju najneverovatnije boje za kosu zahvaljujući našim inovativnim tehnologijama boja sa jakim fokusom na negu kose koju potrošači danas traže. Revlonissimo vam nudi trajne boje sa i bez amonijaka. Za sve vaše potrebe toniranja i demi-trajne boje, Color Exel nudi alkalne i kisele tehnologije za beskonačne mogućnosti servisa. Boja za kosu koja diše i savršeno je izbalansirana za tretiranje kose tokom farbanja."

ŠTA JE BOJA ZA KOSU BEZ AMONIJAKA?

U svetu farbanja kose koji se stalno razvija, jedan trend koji dobija značajan zamah je boja za kosu bez amonijaka. Sve više ljudi se odlučuje za ovu alternativu, i to sa dobrim razlogom. Prednosti boje za kosu bez amonijaka prevazilaze samo estetiku, nudeći nežniji pristup postizanju zadivljujućih transformacija kose. Zainteresovani? Dozvolite nam da vas upoznamo sa Revlonissimo Color Sublim Color & Care – Revlon Professional Naš čist, prirodom inspirisan asortiman je formulisan sa prirodnim i organskim* hladno ceđenim uljima kako bi pružio do 100% pokrivenost sive boje uz upečatljive, dugotrajne rezultate.

PREDNOSTI BOJE ZA KOSU BEZ AMONIJAKA

Jedna od ključnih prednosti boje za kosu bez amonijaka je njena posvećenost opštem zdravlju vaše kose i vlasišta. Bez isušujućih i potencijalno iritirajućih efekata amonijaka, naučnici su razvili naš veganski sistem boja sa dvostrukim dejstvom kako bi savršeno uravnotežili negu, nauku i prirodu. Pomaže u održavanju prirodne ravnoteže vlage vaše kose, ostavljajući je mekom, svilenkastom i zdravog izgleda. Recite zbogom neprijatnom mirisu povezanom sa tradicionalnom bojom kose i prigrlite prijatnije i prijatnije iskustvo farbanja za vas i vaše klijente.