Način plaćanja

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. Isporuku vrši kurirska služba i moguća su plaćanja gotovinom.

Plaćanje preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Vasiljev Shop. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking) na broj tekućeg računa 325-9500700206813-71.

Plaćanje platnim karticama

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro, MasterCard, Amex ili Dina koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i Banca intese i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro, MasterCard, Amex ili Dina kartice koja je korištena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije/Vaša banka izdavalac, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu i one koju možete videti na vašem bankovnom izvodu.

Izjava o PDV-u

Vasiljev Shop nije u sistemu PDV-a.

Način isporuke

Za iznos preko 5000, 00 rsd poštarina se ne plaća.
Za porudžbine ispod 5000,00 rsd cena dostave je fiksna 400 rsd.

Nakon poručivanja robe za onu koja je odmah dostupna u toku tog ili narednog dana Vasiljev shop zove kurirsku službu D Express. U zavisnosti od doba dana kada izvršite porudžbinu možete očekivati mail ili poziv od nas da potvrdimo da smo primili vašu porudžbinu. Takođe, u zavisnosti od raspoloživosti robe šaljemo je u toku tog ili sutrašnjeg dana, osim ukoliko nije reč o vikendu ili neradnim danima kurirske službe. Ukoliko je vikend ili su neradni dani roba će biti poslata prvog narednog radnog dana.  Nakon što Kupac potvrdi da mu odgovaraju ti uslovi poslovanja roba se šalje u dogovoreno vreme.

Vasiljev Shop će robu poslati u originaloj ambalaži uvek kada postoji ta mogućnost. Ukoliko iz određenih razloga nismo u mogućnosti da robu pošaljemo u originalnoj ambalaži svakako ćemo je zapakovati u raspoloživu ambalažu najsličnijih dimenzija i obezbediti adekvatnu zaštitu robnog artikla.

Kupcu će sva neophodna dokumentacija (fiskalni račun, uputstvo za upotrebu, obrazac za odustanak od kupovine), biti dostavljena uz robu, osim ukoliko ne odabere da mu isti budu dostavljeni na e-mail. 

Očekivano vreme za isporuku robe je 2 radna dana, izuzetak se može dogoditi u skladu sa dinamikom isporuke po mestima kurirske službe.