Za volumen kose i zaštitu kose od toplote najbolje je da koristite penu za kosu. Nanosi se sa čistu vlažnu kosu pre feniranja. Ne preporučuje se stavljanje u koren jer otežava kosu a Vama treba volumen iz korena. Profesionalne pene za kosu pružiće Vam lako oblikovanje kose i bujnu frizuru.

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Pena pruža blago učvršćivanje kose, kao i dodatni volumen i može biti alternativa težim sprejevima za kosu. Pena je takođe odličan proizvod za one sa prirodnom kosom, jer pomaže da se definišu prirodne kovrdze ili da se pojave talasi kada koristite peglu za uvijanje.

Pokušajte da koristite penu za kosu na vlažnoj kosi pre nego što je osušite fenom, to pokazuje naše iskustvo u salonu, je proveren način da budete zadovoljni. Najbolja pena za kosu daće vašoj kosi fleksibilno držanje i celodnevni volumen zato birajte profesinalne pene koje su proverene u frizerskim salonima.

Pena za kosu često sadrži alkohol i druge agense za sušenje koji mogu izazvati sušenje vaše kose. Iako možete da koristite penu za kosu svakodnevno, najbolje je da je koristite samo kada fenirate kosu i obratite pažnju na promene u kosi, ako vam se kosa suši od pene uvedite proizvod za hidrataciju kose.

S obzirom da pena za kosu suši dlaku, najbolji način da sprečite brzo sušenje je da pre pene za kosu koristite proizvode bogate proteinima, regeneratorom koji se ne ispira ili kremu za kosu koja bogato hidrira kosu.