Kolor šamponi – iskustva novih nijansi

Kolor šamponi toniraju kosu, odgađaju novo farbanje i kosi daju sjaj. Iskustva govore da se ovim šamponima sprečava ispiranje boje. Povoljna cena i odlaganje farbanja – dvostruka korist!

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Lakme Teknia Violet lavender šampon 300ml

1,850.00 RSD
Prodato proizvoda: 6

Lakme Teknia Saffron copper šampon 300ml

1,850.00 RSD
Prodato proizvoda: 12

Lakme Teknia Cocoa brown šampon 300ml

Original price was: 1,850.00 RSD.Current price is: 1,480.00 RSD.
Prodato proizvoda: 3

Lakme Teknia Coral red šampon 300ml

Original price was: 1,850.00 RSD.Current price is: 1,480.00 RSD.
Prodato proizvoda: 6
Šamponi za održavanje boje (kolor šamponi) poboljšavaju i održavaju nijansu vaše kose, čuvajući njenu svežinu i sjaj. Oni su blagi prema koži glave i sadrže minimalnu količinu hemikalija.

Kolor šamponi bez amonijaka

Kolor šamponi su bez amonijaka i bogati prirodnim sastojcima poput hibiskusa, kane, šafrana i drugih. Preporučuje se korišćenje kolor šampona dva ili tri puta nedeljno. Budući da ne sadrže trajnu boju, boja će postepeno izbledeti ako prestanete da ga koristite. Međutim, postoji nova generacija kolor šampona sa formulama koje pružaju trajne efekte do četiri nedelje. U našoj ponudi se nalaze profesionalni kolor šamponi, koji pružaju baš takve rezultate.

Šamponi za farbanu kosu

Šamponi za farbanu kosu su veoma zgodni za upotrebu. Ne zahtevaju nikakvu proceduru prethodnog mešanja i slični su šamponima koje inače koristite za negu kose. Mogu se koristiti dva puta nedeljno tokom prve dve upotrebe, a zatim tek kada počnu da se pojavljuju isprani pramenovi. Kolor šampon čini da seda kosa nestane za samo 10 minuta.

Koje su prednosti kolor šampona?

Prednosti kolor šampona su sledeće:
  • Ne zahtevaju nikakvu proceduru prethodnog mešanja ili četku i posudu.
  • Ne sadrže jake hemikalije poput amonijaka.
  • Sadrže ekstrakte prirodnih sastojaka.
Zbog svoje strukture nalik na šampon, ne stvaraju mrlje na vašoj koži i pružaju široku pokrivenost sede kose. Postoje različite varijante koje su dostupne i za muškarce i za žene i možete odabrati pravu za svoj tip kose. Kolor šamponi su dostupni u različitim nijansama uključujući:
  • Prirodnu crnu,
  • Braon,
  • Tamno smeđu,
  • Bordo i još mnogo toga.