Setovi za kosu su idealno rešenje za Vaš tip kose. U svakom setu pronaćićete sve što je Vašoj kosi neophodno za zdravu i jaku kosu. U praktičnim i korisnim neseserima, setovi su odlični za putovanje. Poklonite dragoj osobi luksuzan set i to će biti najdraži poklon.

Uštedite – svakom kupovinom seta Vi štedite jer plaćate nižu cenu nego da proizvode kupujete pojedinačno.

Prikaz 1–36 od 39 rezultata

Moroccanoil set hydration duo

7,885.00 RSD
Prodato proizvoda: 17

Moroccanoil Repair holiday set

7,505.00 RSD
Prodato proizvoda: 3

Setovi za kosu su idealna rešenja za kompletnu negu. Ako je set od tri proizvoda sadrži sve što je za osnovnu negu kose potrebno a Vašu kosu učiniće mekom sjajnom i jakom.

Setovi Tecna su kreirani tako da reše Vaš problem sa kosom. Moramo da naglasimo samo u setu je moguće kupiti magične komplekse vitamina organskog porekla. Ovi kompleksi daju fantastične rezultate, u našim frizerskim salonima. Samo u setu možete priuštiti sebi negu kao u spa centru za kosu.

Ako imate problem sa masnom kosom u setu za masnu kosu dobijate, organski šampon protiv masne kose, tretman koji će regulisati cirkulaciju skalpa i smanjiti masnoću u temenu i korenu kose i balzam za kosu, koji stimuliše obnovu ćelija temena i kose.

Setove za kosu preporučujemo osobama koje se bore sa problemima kao što su

  • opadanje kose
  • perut
  • masna kosa
  • rast kose
  • održavanje farbane kose

Suva kosa je jako čest problem što zbog farbanja kose, zbog prekomernog korišćenja fena i pegle, zbog zagađenja u vazduhu. Suva kosa traži posebnu negu i zato je naš frizerski tim osmislio setove Hydracore i SPA, da luksuznu negu priuštite sebi svakodnevno.

Setovi za muškarce su kreirani tako da sadrže ono što je neophodno svakodnevno za negu muškarca i održavanje frizure i brade. Najtraženiji su setovi sa muškim parfemom koji se odlično slaže sa svim Tailors proizvodima.