Viviscal je linija najefikasnijih suplemenata za prevenciju i lečenje opadanja kose. Posebno su kreirani suplementi za muškarce i za žene.

Tablete i šamponi su u potpunosti načinjeni na prirodnoj bazi, i neškodljivi su svi proizvodi brenda. Pozitivno dejstvo primećuje se ne samo na kosi već i na koži i noktima.

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Suplemente možete koristiti i tokom terapije, ukoliko već imate problema sa pojačanim opadanjem kose ili preventivno ukoliko imate stresan period ili ste hemijski tretirali kosu. Pored tableta ,Viviscal u svojoj ponudi ima i šampone i losione, kojima ćete dodatno ojačati kosu i podstići rast kose. Ovi proizvodi su prvo plasirani na Američkom tržištu, gde su već dugi niz godini vodeći brend suplemenata za kosu.Kupite Viviscal proizvode od proverenog prodavca i po najpovoljnim cenama u Srbiji.

Kako je nastao Viviscal?

Globalno ljudi imaju problem sa pojačanim opadanjem kose. Isto postoje širom sveta najrazličitiji preparati koji bi trebalo da spreče opadanje. Neki su manje neki više delotvorni. U želji da reše problem opadanja kose naučnici su analizirali koji narod ima najbolju kosu, tj gde je problem opadanja kose najređi i otkrili da je to narod mongolske rase koji živi na obodima Severne Amerike i Grenlanda.

Bilo je ključno otkriće da se hrane najviše plodovima mora koji sadrže AminoMar kompleks morskog proteina na kojima je čitava Viviscal suplementacija bazirana.

Klinička istraživanja se nastavljaju jer se Viviscal na osnovu njih stalno unapredjuje. Naučni tim je u Viviscal uneo sve vitamine i minerale koji imaju pozitivan efekat na rast kose kao što su:

Vitamin C, Kalcium , Biotin, L-cistin, L-metionin, Ekstrakt jabukovog Praha, Hrskavica ajkule, Niacin, Gvoždje, Cink.

Naučno je dokazano da Viviscal ima pozitivne efekte kod ozbiljnih bolesti opadanja kose kao što su:

  • androgena alopecija
  • alopecija areata
  • akutni telogeni efluvijum
  • hronični telogeni efluvijum
  • oziljna alopecija
  • frontalna fibrozirajuca alopecija
  • primena posle transplantacije kose

Viviscal proizvodi namenjeni ženama:

Suplementi, šampon i balzam, kao i ulje za kosu koja podstiče rast kose.

Najčešći faktori koji mogu prouzrokovati opadanje kose kod žena su svakodnevni stres, nepravilna ishrana, hormonalne promene, nasledna alopecija, kao i oštećenja vlasi prouzrokovana učestalim tretiranjem.

Opadanje kose pogađa skoro svaku drugu ženu do četrdesete godine života.

Viviscal proizvodi namenjeni muškarcima:

Suplementi i šampon

Najčešći uzrok opadanja kose kod muškaraca jeste genetska predispozicija. Pored toga, postoji i niz drugih faktora koji mogu prouzrokovati gubitak kose: stresan način života, nepravilna ishrana, primena steroida, pušenje…

Pogledajte asortiman Viviscal na našem sajtu, izaberite proizvod koji Vam odgovara i zauvek rešite problem opadanja kose.

Najprodavaniji i najtraženiji Viviscal proizvod:

Viviscal Professional ili poznat po imenu Viviscal pro tablete (dodatno obogaćena vitaminska suplementacija za oba pola) – pogledajte više o proizvodu OVDE.

Ovo su suplementi u kapsulama koji su namenjeni i muškarcima i ženama koji imaju izraženo opadanje kose. Sadrži visoku koncentraciju Aminomar kompleksa. Ne samo da ima pozitivan uticaj na kosu, već će i koža, nokti izgledati mnogo bolje i zdravije, jer je proizvod bogat vitaminima i mineralima.

Iskustva korišćenja Viviscal Pro proizvoda, brojni prezadovljni korisnici i pozitivne recenzije dokazuju da Viviscal zaista pomaže. Pozitivna iskustva i mišljenja naših kupaca možete pročitati na našem sajtu. Pošaljite nam i svoje mišljenje i rezultate korišćenja suplemenata.

Najčešća pitanja o Viviscal proizvodima:

Ko ne bi trebalo da koristi Viviscal?

Viviscal Professional suplementi nisu pogodni za decu mlađu od 18 godina, one koji su alergični na ribu ili školjke, ili žene koje su trudne ili doje. Uvek je preporučljivo da se konsultujete sa svojim lekarom pre nego što uzmete bilo koji dodatak ishrani.

Da li lekari preporučuju Viviscal?

Od kada je na tržištu, Viviscal su preporučili lekari i stručnjaci iz salona za klijente koji doživljavaju značajno opadanje kose.

Mogu li uzimati druge vitamine sa Viviscal-om?

Bezbedno je uzimati i Viviscal tablete i multivitamin istovremeno jer sadrže sastojke koji se međusobno razlikuju.

Koliko dugo možete uzimati Viviscal Pro?

Da li ću morati da uzimam Viviscal zauvek? Preporučujemo uzimanje suplementa 6 meseci. Kada se taj period završi, predlažemo da nastavite sa uzimanjem 1 suplementa dnevno tokom 2-3 meseca i posmatrate da li je kvalitet kose ostao isti ili da li ponovo počinje da opada.