Za muškarce je od izuzetne važnosti da zadrže frizuru tokom celog dana. Na našem sajtu ćete pronaći raznoliku ponudu preparata za stilizovanje kose koji su baš za to namenjeni.

Prikazani svi od ukupno 27 rezultata

American crew precision blend 3x40ml light

2,073.00 RSD
Prodato proizvoda: 3

American crew precision blend 3x40ml medium natural

2,073.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

Tailors pomade 100ml

1,747.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

Tailors wax 100ml

1,485.00 RSD
Prodato proizvoda: 5

Tailors gel 100ml

1,339.00 RSD

Tailors gum 100ml

1,747.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

Tailors glue 100 ml

1,458.00 RSD
Prodato proizvoda: 1

American crew BOOST POWDER 10gr

2,219.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

American crew MATTE CLAY 85 GR

2,439.00 RSD
Prodato proizvoda: 3

American crew POMADE 85 gr

2,073.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

American crew FIBER 85gr

2,439.00 RSD
Prodato proizvoda: 6

STMNT Hairspray 150ml

2,380.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

STMNT Grooming spray 200ml

3,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 6

STMNT Dry clay 100ml

2,890.00 RSD
Prodato proizvoda: 3

STMNT Shine paste 100ml

3,060.00 RSD
Prodato proizvoda: 3

STMNT Matte paste 100ml

3,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 9

STMNT Powder spray 4g

3,060.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

STMNT Wax powder 15g

3,060.00 RSD
Prodato proizvoda: 4

STMNT Fiber pomade 100ml

3,060.00 RSD
Prodato proizvoda: 4

Tailors clay 100ml

2,018.00 RSD
Prodato proizvoda: 36
Nudimo vam širok izbor proizvoda za oblikovanje kose kao što su voskovi, puderi, gume, pomade i mnoge druge opcije, snažnog i muževnog mirisa. Bez obzira na to koju jačinu učvršćivanja želite ili da li želite mat ili sjajnu završnicu, sigurno ćete pronaći savršen proizvod. Ove preparate koristimo i u našim muškim salonima. Da biste izabrali savršen proizvod za oblikovanje muške kose, pogledajte naše savete:

Najbolji proizvodi za ravnu kosu

Jedna od prednosti ravne kose je ta što će vam skoro svaki proizvod za oblikovanje odgovarati. A koji preparat ćete izabrati, zavisi od vaše frizure. Međutim, ravna kosa može izgledati tanko i ravno, tako da ne škodi da odaberete proizvod koji dodaje volumen. Pomade i gelovi daju vam mokri izgled, glina i vosak daju mat finiš prirodnog izgleda sa više volumena. Takođe možete koristiti lak za kosu da svoju frizuru držite na mestu.

Najbolji proizvodi za talasastu kosu

Pomade i kreme dobro deluju na muškarce sa talasastom kosom jer imaju visoku vlažnost i pružaju blago mokru završnicu. Takođe možete da koristite sprej za kosu (regenerator bez ispiranja) sa visokom hidratacijom koji održava oblikovanu frizuru na mestu. S druge strane, želećete da izbegavate proizvode koji mogu da isuše vašu kosu, kao što su gelovi, gline i voskovi.

Najbolji proizvodi za kovrdžavu mušku kosu

Kovrdžava kosa ima tendenciju da se brzo suši. Zato, birajte proizvode koji dodaju vlagu. Kovrdže su najbolje kada se ostave prirodno oblikovane, pa se odlučite za proizvode sa malim učvršćivanjem koji pomažu u ublažavanju kovrdžanja i pustite da vaše lokne urade svoje. Pomade, kreme za stilizovanje i balzami mogu dobro da deluju. Mudro je koristiti kremu za stilizovanje i ulja da bi kosa bila negovana i zdrava.

Najbolji proizvodi za tanku kosu

Proređena kosa može izazvati dosta anksioznosti kod muškaraca jer može biti znak ćelavosti. Iako možda nije vreme za paniku – jer stopa ćelavosti varira od osobe do osobe – trebalo bi da se fokusirate na volumen i teksturu. Proizvodi na bazi vode najbolje funkcionišu jer nisu preteški i neće otežati kosu. Zbog toga su gelovi za kosu, pene i kreme tipično dobar izbor. Sprej od morske soli je još jedna odlična opcija, posebno ako vam je kosa masna. Vosak, pomada i glina su često preteški za tanku kosu.

Najbolji proizvodi za grubu kosu

Muškarci sa gustom kosom imaju najveći izbor kada su proizvodi za oblikovanje kose u pitanju. Ako je vaša kosa gruba i gusta, trebaće vam proizvod sa snažnijim držanjem da biste te raskošne pramenove zadržali na mestu. Pomade, gline i voskovi pružaju potrebnu vrstu držanja. Dodatno, nekoliko prskanja slanog spreja (mista za kosu) pruža dodatno držanje i održava teksturu.

Najbolji proizvodi za kratku kosu

Većina proizvoda za stilizovanje je pogodna za muškarce sa kraćim frizurama. Međutim, preporučujemo da se fokusirate na proizvode koji pružaju teksturu. Kada koristite vosak, preporučuje se upotreba u malim količinama, jer na kratkoj kosi vosak brzo dolazi do temena i može izazvati prekomerno mašćenje vlasišta i kose, što zahteva svakodnevno pranje. Naša preporuka je da koristite gumu za kosu, koja pruža srednje učvršćivanje i omogućava vam da oblikujete frizuru tokom dana.

Najbolji proizvodi za dugu kosu

Kako vam kosa bude izrastala i bivala duža, preporučuje se postepeno smanjivanje korišćenja proizvoda sa jakim učvršćivanjem. Umesto toga fokusirajte se na proizvode koji pružaju više kondicioniranja. Lagani proizvodi s blagim učvršćivanjem, poput sprejeva od morske soli i šećernih sprejeva, su odličan izbor. Serumi, regeneratori i neispirajuća ulja takođe mogu biti korisni za održavanje hidratacije kose i postizanje sjajnog izgleda.