Korišćenjem ovog sajta shop.vasiljev.rs ili drugih servisa dostupnih na njemu pristajete na sledeće uslove korišćenja.

Ugovorne obaveze

Pružalac usluga se obavezuje da će Korisnicima pružati usluge koje su definisane u ovim Uslovima korišćenja, a u skladu sa važećim propisima Republike Srbije, a Korisnik se obavezuje da će prilikom korišćenja Sajta poštovati i u svemu se pridžavati pravila koja su određena u ovim Uslovima korišćenja, kao i važećih propisa Republike Srbije.

Korisnik je saglasan da, u skladu sa važećim propisima Republike Srbije i Politikom privatnosti, njegove podatke o ličnosti Pružalac usluga može prikupljati, obrađivati i čuvati, na način kako je to bliže uređeno i objašnjeno u Politici o privatnosti, a radi ispunjenja svoje ugovorne i zakonske obaveze, kao i u druge svrhe.

Prihvatanjem ovih Uslova korišćenja smatra se da je Korisnik upoznat sa  , koja je sastavni deo ovog ugovora i koja je javno objavljena na Sajtu, te mu je dostupna na uvid, i da se u potpunosti slaže sa istom.

Opšte odredbe

Prodaja robe putem internet sajta shop.vasiljev.rs se obavlja u okviru registrovane delatnosti. 

Shop.vasiljev.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, audio i vizualne materijale, programerski kod, baze podataka) na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “sajt”). Svako neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava može predstavljati povredu autorskih prava i drugih prava intelektualne svojine.

Shop.vasiljev. administrira ovaj sajt iz Zrenjanina, Srbija. Ne izjavljujemo ni na koji način da su materijali i usluge koji se nalaze na našem sajtu prikladni ili dostupni za korišćenje van Srbije, a svako pristupanje njima sa lokacije gde je njihov sadržaj nezakonit je zabranjeno. Nije dopušteno korišćenje ili izvoz, odnosno uvoz, radi izvoza materijala ili usluga na ovoj lokaciji niti bilo koje kopiranje ili prilagođavanje u suprotnosti sa važećim zakonima ili propisima uključujući, bez ograničenja, izvozne zakone i propise Srbije. Ako odlučite da pristupite ovoj lokaciji izvan Srbije, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

Kupovina na sajtu

Kupovina funkcioniše tako što pretragom proizvoda, birate zeljeni proizvod ili više njih, idete na dugme dodaj u korpui I na stranici korpa idete na dugme poruli. Na stranici poručivanja unostite svoje lične podatke koji su nam potrebni kako bi smo izvršili dostavu proizvoda do Vas.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima (RSD) sa uračunatim PDV-om u cenu. Cena dostave prilikom poručivanja putem sajta nije uračunata u prikazanu cenu.

Pritiskom na dugme “NARUČITE” potvrđujete porudžbinu robe i obavezujete se da platite cenu za navedeni artikal, kao i troškove dostave.

Shop.vasiljev.rs koristi svoje resurse u najvećoj mogućoj meri da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.

Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave – dakle, pouzećem kuriru kada Vam paket stigne na adresu..

Akcije

Mogućnost kupovine robe uz pogodnosti na cenu i/ili akcijsku prodaju se obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na sajtu shop.vasiljev.rs.

*proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije ne podležu reklamaciji

Raspored isporuka

Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka do 12h.

Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. ( Izuzev praznicima, kada kurirske službe rade otežano.)

Povraćaj, reklamacija I zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a ukoliko primetite oštećenje paketa ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da prvo kontaktirate kurirsku službu koja vam je dostavila paket i u pisanoj formi u zavisnosti koja je kurirska služba I prijavite štetu u roku od 24 časa, u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju.

Povraćaj

Povraćaj se vrši u skladu sa članom 27. zakona o zaštiti potrošača

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana. Pravo na odustanak potrošač ostvaruje popunjavanjem Obrazca za odustanak i slanjem popunjenog obrasca trgovcu u roku od 14 dana od dana prijema robe. U slučaju odustanka potrošač snosi troškove prilikom vraćanja robe i novca sem u slučajevima kada potrošač dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Proizvodi koji su otvarani ne ulaze reklamaciju! Ukoliko otvorite proizvod reklamacija će biti uvažena samo ukoliko je proizvod pokvaren.

Proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije ne podležu reklamaciji.

U slučaju da želite da odustanete od kupovine, pročitajte više na linku a obrazac o odustanku možete preuzeti OVDE.

Shop.vasiljev.rs na ovom sajtu ne želi da prima od Vas poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže.

Vašim ličnim podacima ćemo rukovati u skladu sa našom politikom privatnosti i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Sve povratne informacije, komentari, materijali koje dostavite ovom sajtu shop.vasiljev.rs. neće biti smatrani za poverljive.

shop.vasiljev.rs. će biti isključivi vlasnik svih informacija sakupljenih na sajtu ili u vezi sa sajtom. shop.vasiljev.rs. nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja u bilo koje svrhe (kao što su objavljivanje, javno prikazivanje, upotreba…) bez navođenja izvora.

Zabranjeno je na sajt ostavljati bilo kakve preteće, protivzakonite, klevetničke, ponižavajuće, pornografske i druge protivzakonite materijale, a pogotovo komentare koji se odnose na rasnu, versku, nacionalnu, seksualnu i polnu diskriminaciju ili mržnju.

Takvi materijali neće biti objavljivani, odnosno biće uklonjeni u najkraćem mogućem roku.

Izmene ovog dokumenta, shop.vasiljev može ažurirati bilo kada. Pošto su ovi uslovi za Vas obavezujući, povremeno posećujte ovu stranicu kako biste znali koji uslovi trenutno važe.