Ampule protiv opadanja kose – do bržeg izlečenja

Ampule protiv opadanja kose je najbolje koristiti uz tablete i šampon protiv opadanja kose. Preparati se nadopunjuju i izlečenje opadanja kose biće brže.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Kada koristiti ampule protiv opadanja kose

Ampule protiv opadanja kose se preporučuju u periodu kada kosa pojačano opada, usled stresa, primene lekova, nakon agresivnih tretmana na kosi... Iskustvo pokazuje da je ampule najbolje koristiti uz suplemente protiv opadanja kose i uz šampon protiv opadanja kose. Ovi preparati se nadopunjuju pa će Vaše izlečenje opadanja kose biti brže. Preporučujemo izuzetno efikasne i kvalitetne proizvode iz Kerastase linije. Ampule se koriste po preporuci proizvođača a najčešće jedna dnevno. Cena ampula nije visoka s obzirom da je reč o visoko koncentrovanom preparatu, koji je ranije bio dostupan samo profesionalnim frizerima. Ampule protiv opadanja kose nanose se na teme glave, podstiču cirkulaciju temena i hrane kožu glave da bi se uspostavio normalan rast kose. Ampule ciljaju na oštećena područja kako bi kosi dale fleksibilnost i elastičnost koja joj je potrebna da izdrži stilizovanje i stresove okoline, što rezultira snažnom i jakom kosom, pokazala su naša iskustva sa klijentima koji koriste ampule za kosu. Ampule se smatraju koncentrisanom verzijom seruma, kada je kosi ili skalpu potrebna potpuna regeneracija. Često sadrže veći broj aktivnih sastojaka i koriste se ograničeno vreme. Ampula za kosu funkcioniše u suštini tako što stimuliše cirkulaciju krvi u folikulima dlake za zdrav rast kose. Dokazano je da svakodnevno umasiranje ampule za kosu u kožu glave sprečava ćelavost i podržava rast deblje i duge kose. Ampule su visoko koncentrisane. Zbog toga se ne preporučuje svakodnevno korišćenje. Ovo može izazvati iritaciju kože i izazvati druge probleme sa kožom. Stoga je pametno koristiti ga samo jednom ili dva puta nedeljno.

Saveti za upotrebu ampula protiv opadanja kose

Nemojte koristiti na drugim delovima tela osim ako vam to ne odredi lekar. Ne koristite na koži koja je crvena, bolna, nadražena, izgrebana, posečena ili inficirana. Nakon nanošenja temeljno operite ruke. Izbegavajte da vam lek uđe u oči. Ako se to dogodi, isperite oči velikom količinom hladne vode. Feniranje i peglanje kose, izbeljivanje, farbanje, izlaganje suncu – kada pogledate naše svakodnevne navike za kosu, nije ni čudo što je mnogima od nas ostala oštećena kosa kojoj je potrebna ozbiljna briga. Uz svo oblikovanje i bojenje kose, dolazi do oštećenja strukture naše kose, kao i gubitka hranljivih materija – ostavljajući kosu dosadnom, grubom i krutom.  Sada je važnije nego ikada da koristimo redovne obnavljajuće tretmane kako bismo popravili ovu svakodnevnu štetu.

Šta je ampula protiv opadanja kose?

Oštećenje kose može biti uzrokovano nizom različitih faktora. Stilizovanje peglama, uvijačima i fenom za kosu može da dovede do toplotnog oštećenja, dok farbanje, trajna i hemijsko ravnanje menjaju strukturu kose, što dovodi do sušenja kose i dehidratacije. Kada smo na odmoru, sunce, more i bazen takođe doprinosi tim nivoima suvoće, čineći popravku štete još važnijom tokom leta.  Slično ampulama za negu kože koje možda koristite i volite, ampula za kosu je obično u obliku tube, i služi za dubinsku popravku kose. Ampule su koncentrovana dubinska nega koja za par minuta nakon nanošenja rešava probleme na kosi. Preporučuje se da se pravi pauza nakon što potrošite jedno pakovanje ampula baš zbog visoko koncentrovanog sastava.