Najkvalitetnije maske za kosu iz profesionalnih kolekcija. Kada je kosi potrebna bogata nega i obnova koristite masku za vaš tip kose. U našoj ponudi možete pronaći najefikasnije maske za kosu renomiranih brendova za profesionalnu negu kose.

Prikaz 1–36 od 48 rezultata

K18 LEAVE IN MASKA 15ML

3,299.00 RSD
Prodato proizvoda: 42

Ove maske za kosu su izuzetno bogate i hranljive u poređenju sa proizvodima koji se mogu naći u drogerijama. Maska za kosu koja se ne smatra profesionalnom ima veći sadržaj vode u svom sastavu. S druge strane, profesionalne maske za kosu sadrže visok procenat negujućih sastojaka, zbog je preporučuljivo da se opredelite za ove vrste maski kako biste kosi pružili potrebnu negu.

Najbolji tretman za suvu i oštećenu kosu

Maske za kosu pružaju efikasniju hidrataciju od regeneratora, jer su one reparativni tretmani koji dubinski rešavaju probleme sa kosom. Dok maske prodire duboko u vlasi, regeneratori ne mogu dostići isti nivo delovanja, posebno za jako oštećenu i suvu kosu.

Kosu bi uvek trebalo da operete šamponom pre nanošenja maske. Regenerator koristite tek nakon nanošenja maske za kosu.

Šampon će otvoriti kutikule kose, omogućavajući vašim pramenovima da dobiju više benefita od maske za kosu.

Cena profesionalnih maski za kosu je adekvatna kvalitetu. To znači da, iako skuplje, daju mnogo bolje rezultate. Pored toga, traju dugo jer je potrebna mala količina za predivan izgled.

Maske je najbolje da koristite nakon svakog drugog ili trećeg pranja. Preporuka naših frizera je da odvojite bar deset minuta nakon pranja i da bar toliko držite masku da bi kosa upila sve što treba.

Kod nas možete pronaći:

  • Maske za hidrataciju za suvu i oštećenu kosu.
  • Maske za oštećenu farbanu kosu: Kada je kosa oštećena zbog hemijskih tretmana, obnovite je bogatom maskom.
  • Proteinske maske: Na bazi prirodnih proteina kao što je keratin koje obnavljaju strukturu kose.
  • Maske za blond kosu: Posebne maske za kosu koje neutrališu žute tonove.
  • Maske za farbanu kosu: Da bi ste negovali farbanu kosu i sprečili da vam kosa izgleda bledo i bez sjaja probajte moroccanoil maske koje imamo za farbanu kosu u čak 10 varijanti.

Iskustva nakon korišćenja profesionalnih maski za kosu su fantastična, zbog čega su jedan od najtraženijih proizvoda.