Mist za kosu osvežava izgled kose. Postoje različite vrste i namene mista za kosu. Neki deluju kao parfemi i daju Vašoj kosi divan svež miris. Mist može biti za hidrataciju i tada izrazito suvoj kosi nadoknađuje vodu, ne ispira se i čini kosu hidriranom.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Mist za volumen je odličan za sve koji žele prirodan izgled kose, dodaje volumen a izgleda kao da nemate preparat na kosi. Pomaže u raspetljavanju kose i trenutno kontroliše kovrdzavost. Mist održava kosu prelepom i sjajnom tokom celog dana, dok miriše odlično i sveže.

Mist za kosu je lagani miris na bazi vode koji je posebno napravljen za upotrebu na kosi. Osim aromatičnih mirisa, obogaćen je hranljivim vitaminima i mineralima koji vašu kosu čine mekom i sjajnom. Profesionalni mist za kosu je apsolutno bezbedan za svakodnevnu upotrebu i naročito ga preporučujemo tokom leta kada je kosa suva od sunca ili slane vode na moru.

Hrani suvu kosu-Eterična ulja koja se koriste u mistu za kosu ne samo da daju slatki miris vašoj kosi, već i neguju slabe pramenove esencijalnim vitaminima i mineralima.

Zaglađuje teksturu kose-Hidratacijom sloja kutikule, pomaže u poboljšanju omotača dlake, dajući tako gruboj i dosadnoj kosi glatkiju teksturu.

Štiti kosu od spoljašnjih stresova- formira zaštitni štit oko pramena od različitih stresora iz okoline kao što su UV zračenje, zagađenje, teški vremenski uslovi itd.

Ukroti neposlušnu kosu- pomaže u raspetljavanju kose i trenutno kontroliše kovrdzavost. Ovo održava kosu prelepom i sjajnom tokom celog dana, dok miriše odlično i sveže.