Ako želite da vidite rezultate već nakon prve upotrebe, Olaplex proizvodi za negu kose su odličan izbor. Proizvodi ove kompanije mogu da poprave oštećenja na kosi, čak i ona koja su nastala usled farbanja i tretiranja hemikalijama.

Prikazani svi od ukupno 19 rezultata

Zbog svoje efikasnosti ponuda Olaplex-a u Srbiji je siroko zastupljena,preporucujemo kupovinu Olaplex proizvoda u  specijalizovanim frizerskim  radnjama jer su tu cene Olaplexa najpovoljnije a strucna lica Vam savetima  mogu pomoci da maximalno iskoristite benefite ovog brenda.

Olaplex proizvodi za kosu su pravi hit kada je u pitanju nega kose. Ovi proizvodi su prilično jednostavni za upotrebu i mogu se koristiti kako kod kuće, tako i u salonu. Ono što je još impresivnije je da su namenjeni svim tipovima kose, bez obzira na boju, teksturu ili stanje.Najtrazeniji proizvod za kucnu upotrebu kod nege kose je upravo Olaplex 3

Šta čini Olaplex proizvode tako posebnim?

Ne samo da pružaju brze rezultate, već i poboljšavaju kvalitet kose tokom vremena. Njihova formulacija je dizajnirana tako da obnavlja i jača vlasi kose, čineći je zdravom, hidriranom i sjajnom.

Zato ne čudi što mnogi korisnici širom sveta smatraju Olaplex jednim od najboljih proizvoda za kosu trenutno dostupnih na tržištu.

Gde se obavljaju Olaplex tretmani?

Olaplex tretmani su veoma popularni u frizerskim salonima, a sve više frizera uključuje Olaplex u proces farbanja ili hemijskih tretmana. Linija Olaplex obuhvata 10 proizvoda, pri čemu se No1 i No2 koriste isključivo u salonima.

Da bismo pojasnili, tokom farbanja ili blajhanja kose, prilikom izrade pramenova ili drugih procesa, Olaplex No1 se meša sa bojama i hidrogenima kako bi zaštitio strukturu dlake tokom procesa.

Nakon ispiranja farbe, frizer nanosi Olaplex Bond Perfector No2 na kosu i ostavlja ga da deluje najmanje 5-10 minuta. No2 se takođe može koristiti kao samostalan tretman za obnavljanje oštećene kose, mada se najbolji rezultat postiže kada se koristi nakon No1.

Proizvod koji je namenjen za kućnu upotrebu je Olaplex No3 Hair Perfector, koji se koristi jednom nedeljno pre pranja kose.

Naravno, treba se dogovoriti sa frizerom o tome koje Olaplex proizvode možete koristiti kod kuće i koliko često, u skladu sa tipom kose i vrstom tretmana koje ste primenili, kao što su farbanje, blajhanje, mini val ili ispravljanje kose.

Olaplex proizvodi od No3 do No9 su namenjeni kućnoj upotrebi i dostupni su za kupovinu na našem sajtu.

Svakako, najprodavaniji proizvod je Olaplex No3, koncentrovani tretman za kućnu upotrebu, namenjen održavanju i poboljšanju stanja vaše kose. Ovaj proizvod je posebno preporučljiv za osobe sa oštećenom i često farbanom kosom i iskustva korisnika su fantasticna!U nasem shopu veoma cesto organizujemo akcije za olaplex proizvode ili besplatnu dostavu na teritoriji Srbije pa nas posecujte cesce!

Preporuka je da tretman koristite jednom nedeljno kako biste postigli najbolje rezultate.

Ako želite samo da održavate negu svoje kose, dovoljno je da tretman koristite jednom u dve nedelje, pre pranja kose. Nanesite tretman na kosu i ostavite ga da deluje najmanje 10-15 minuta pre nego što je isperete.

Preporučuje se upotreba Olaplex šampona za dodatnu efikasnost i komplementarnu negu.

Za koje tehnike farbanja je Olaplex?

Olaplex preparati dubinski hrane kosu i obnavljaju prekinute disulfidne sumporne veze u kosi. Ako se opredelite za tehnike farbanja poput ombrea, balajaža, pramenova u više boja, celokupnog posvetljivanja kose ili samo farbanja izrastka, Olaplex je pravi izbor za vas.

Da pojasnimo, što je hemijski tretman kose intenzivniji, to je važnije koristiti Olaplex. Ovi tretmani su takođe pogodni za potpuno prirodnu, netretiranu kosu.

U tom slučaju, možete koristiti Olaplex No3 Perfector zajedno sa No4 šamponom i No5 regeneratorom, kako biste očuvali zdravlje svoje kose.

Pravilan izbor Olaplex preparata uz stručne savete frizera je ključan. Možete koristiti proizvode za kućnu upotrebu pojedinačno, ali za postizanje boljih rezultata preporučuje se kombinacija proizvoda iz iste kolekcije jer se međusobno dopunjuju.

Koliko dugo traje Olaplex tretman?

Koliko dugo traje Olaplex tretman u salonu zavisi od tehnike farbanja ili hemijskog tretmana koji se koristi. Olaplex No1 se koristi tokom procesa farbanja, bez obzira na tehniku kolorizacije.

Preporučuje se upotreba Olaplexa kako bi se zaštitila struktura kose, posebno ako je već duže vreme bila tretirana farbom ili blanšom.

Olaplex je takođe preporučljiv za tretmane poput mini vala, ispravljanja kose ili bilo kojeg drugog hemijskog postupka.

Zahvaljujući jedinstvenoj formuli, Olaplex će vas osloboditi straha od oštećenja, pružajući vam željeni izgled i boju kose, dok istovremeno štiti kosu od pucanja krajeva i isušivanja.

Da rezimiramo, trajanje Olaplex tretmana u salonu će biti jednako trajanju same tehnike farbanja ili hemijskog tretmana (ispravljanje, mini val, keratin) koji ste odabrali.

Nakon pranja kose, na kosu se nanosi Olaplex No2 proizvod i ostavlja se da deluje još 10 minuta.

Olaplex preporuke i iskustva

Naši klijenti sa oduševljenjem svedoče o neverovatnim rezultatima koje su postigli uz pomoć Olaplex proizvoda. Mnogi tvrde da su, zahvaljujući ovoj formuli, potpuno obnovili svoju kosu.

Već nakon jedne posete frizeru, primetili su značajno poboljšanje u kvalitetu svoje kose.

Preporuke i iskustva Olaplex korisnika možete videti u našim komentarima. Ako ste i vi imali priliku da isprobate Olaplex, rado bismo čuli vaše mišljenje.

Da naglasimo:

  • Olaplex je namenjen svim tipovima kose,
  • Sa Olaplexom nema negativnih posledica i neželjenih efekata,
  • Sprečava oštećenja na kosi i koži,
  • Olaplex ima nežan, blag miris,
  • Male količine proizvoda su potrebne za intezivnu regeneraciju i oporavak kose.

Najčešća pitanja i odgovori:

Za koga je preporučljiv Olaplex?

Olaplex No1 i No2 se najbolje koriste u saradnji sa stručnim frizerom prilikom svakog hemijskog tretmana kose. Svi znamo da održavanje boje zahteva često farbanje, što čini kosu poroznom, suvom i teškom za stilizovanje. Olaplex je spas za sve koji se suočavaju sa ovim problemima.

Ostale proizvode iz Olaplex kolekcije preporučujemo svima čija je kosa oštećena, ispucala i neukrotiva, bez obzira da li je prirodna ili je podvrgnuta hemijskom tretmanu. Takođe, svi koji žele dubinsku obnovu kose, hidrataciju i sjaj mogu koristiti ove proizvode.

Koliko je potrebno da OLAPLEX deluje?

Za najbolje rezultate Olaplexa pratite sledeće korake:

  1. Nanesite veliku količinu proizvoda na kosu osušenu peškirom i raščešljajte je. Ostavite da deluje najmanje 10 minuta. Imajte na umu, što duže traje, to je efikasnije, posebno za kosu koja je jako oštećena.
  2. Isperite, operite šamponom i kondicionirajte.
  3. Stilizujte kosu kao i obično.

Da li Olaplex bolje deluje na vlažnoj ili suvoj kosi?

Olaplex tehnologija najbolje funkcioniše kada je proizvod primenjen na vlažnu kosu. Prva faza je upotreba Olaplex No0, koji je vodena tečnost koja se nanosi pre upotrebe Olaplex No3 kod kuće. Primenom ovog prajmera na vlažnu kosu, postiže se optimalno dejstvo tretmana.

Da li da ostavim Olaplex No3 na kosi preko noći?

Mogu li spavati sa Olaplex tretmanom? Ne preporučujemo spavanje sa Olaplex tretmanima jer može doći u oči. Što se kose tiče, potpuno je neškodljiv i možete ga držati na kosi koliko god imate vremena.

Da li je Olaplex tretman za kondicioniranje?

Iako frizeri često greše u vezi s tim, važno je napomenuti da Olaplex nije običan balzam.

Olaplex je inovativan tretman koji obnavlja veze u kosi, bez obzira na to da li su oštećene pre, tokom ili posle hemijskih tretmana.

Kada je u pitanju hidratacija kose, Olaplex No3 pruža nešto sasvim drugačije i jedinstveno. Ovaj proizvod ne sadrži silikone ni ulja i ne oblikuje se kao standardni tretman za kondicioniranje.

Da li Olaplex može da se koristi svakodnevno?

Olaplex No6 je vrhunski proizvod namenjen nezi kose koji možete koristiti svakodnevno kako biste postigli sjajne rezultate. Bez obzira da li je vaša kosa vlažna ili suva, Olaplex No6 pruža efekte koji traju do 72 sata. Međutim, preporučuje se da ga ne koristite svakodnevno, osim ako perete i negujete kosu svakodnevno.

*U našem blogu možete pronaći detaljnije informacije o upotrebi Olaplexa i kako iskoristiti svaki proizvod iz Olaplex linije.

Da li je Olaplex pogodan za kovrdžavu kosu?

Da, Olaplex je odličan izbor za kovrdžavu kosu. Osobe sa izrazito kovrdžavom kosom često se suočavaju sa izazovima hidratacije, sjaja, zaglađenosti i zdravog izgleda dlake.

Često je potrebno više šamponiranja i produženo vreme sa regeneratorom pri svakom pranju kako bi se postigao željeni rezultat. Olaplex pruža rešenje za ovaj tip kose.

Preporučujemo korišćenje Olaplex No8 Bond intenzivne maske, koja će dubinski hidrirati i negovati vašu kosu. Maska se preporučuje za upotrebu jednom nedeljno kako bi vaša kosa bila zdrava i hidrirana.

Gusta kovrdžava kosa često zahteva duže vreme sušenja, feniranja ili peglanja, što dodatno izlaže kosu toploti.

U takvim situacijama, preporučujemo upotrebu Olaplex No9 seruma za jačanje i zaštitu kose od toplote. Bez obzira na to koji proizvod za oblikovanje koristite nakon peglanja, serum će ojačati i zaštititi vašu kosu.

Nakon Olaplex tretmana, vaše kovrdže će biti definisane i lepo oblikovane.

Da li je najbolje uraditi Olaplex tretman No3 pre farbanja kose kod kuće?

Najbolje je da uradite Olaplex tretman pre bojenja, a zatim isperete šamponom No4 i regeneratorom No5. Ovo će osigurati da vaša kosa bude zdrava i jaka i pomoći će da se izbegne oštećenje kose.

Ono što je posebno važno naglasiti jeste da ovaj preparat nema nikakvih nuspojava. Apsolutno svako može da ga koristi, bez straha da će doći do bilo kakvog neželjenog dejstva, u vidu alergija ili iritacija glave.

Ima blagu formulu, koja kosi daje dugotrajan efekat.

Pogledajte sve Olaplex proizvode na našem sajtu.

**Važno je napomenuti da su proizvodi Olaplex No1 i No2, kao i setovi koji ih sadrže, namenjeni isključivo salonskoj upotrebi.

Ukoliko želite da ih nabavite za svoj salon i profesionalnu upotrebu, molimo vas da nas prvo kontaktirate putem e-maila kako bismo vam pružili sve potrebne informacije.

Da li Olaplex tretman pomaže pri skidanju boje kose?

Verovatno ste se nekad našli u situaciji da ste obojili kosu, bilo u salonu ili kod kuće, i bili toliko nezadovoljni bojom da ste odmah poželeli da je promenite. Sada, uz pomoć Olaplex tretmana, to je moguće ostvariti.

Kada je u pitanju posvetljivanje kose za određeni broj nijansi, vaš frizer će proceniti da li je dovoljan samo jedan tretman ili će biti potrebno više njih, u zavisnosti od željenog rezultata.