Olaplex za najbolje rezultate kod oštećene kose

Olaplex popravlja oštećenja na kosi, posebno ona koja su nastala usled farbanja i tretiranja hemikalijama.

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist 150ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 4

OLAPLEX No4 SHAMPOO od 250ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 54

Olaplex set od 4 proizvoda za potpunu obnovu kose

13,960.00 RSD
Prodato proizvoda: 26

OLAPLEX No5 CONDITIONER od 250ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 46

OLAPLEX No4C SHAMPOO

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 7

Olaplex No9 serum za kosu 90ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 9

OLAPLEX No 4P Purple Shampoo od 250ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 25

OLAPLEX No8 BOND INTENSE MOISTURE MASK od 100ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 21

OLAPLEX BONDING OIL No7 od 30ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 50

OLAPLEX No6 BOND SMOOTHER od 100ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 34

OLAPLEX No0 INTENSE BOND BUILDER od 155ml

3,490.00 RSD
Prodato proizvoda: 26

Najbolje cene Olaplex-a u Srbiji

uz veoma ceste akcije na cenu Olaplexa Ako želite da vidite rezultate već nakon prve upotrebe, Olaplex proizvodi za negu kose su odličan izbor. Proizvodi ove kompanije mogu da poprave oštećenja na kosi, čak i ona koja su nastala usled farbanja i tretiranja hemikalijama. Olaplex 3 je najpopularniji proizvod ali za potpunu negu kose preporucujemo da se konsultujete sa svojim frizerom koji Olaplex  proizvodi su pravi izbor za Vas. Zbog svoje efikasnosti ponuda Olaplex-a u Srbiji je siroko zastupljena, preporucujemo kupovinu Olaplex proizvoda u  specijalizovanim frizerskim  radnjama jer su tu cene Olaplexa najpovoljnije a strucna lica Vam savetima  mogu pomoci da maximalno iskoristite benefite ovog brenda. Olaplex proizvodi za kosu su pravi hit kada je u pitanju nega kose. Ovi proizvodi su prilično jednostavni za upotrebu i mogu se koristiti kako kod kuće, tako i u salonu. Ono što je još impresivnije je da su namenjeni svim tipovima kose, bez obzira na boju, teksturu ili stanje.Najtrazeniji proizvod za kucnu upotrebu kod nege kose je upravo Olaplex 3

Šta čini Olaplex proizvode tako posebnim?

Ne samo da pružaju brze rezultate, već i poboljšavaju kvalitet kose tokom vremena. Njihova formulacija je dizajnirana tako da obnavlja i jača vlasi kose, čineći je zdravom, hidriranom i sjajnom. Zato ne čudi što mnogi korisnici širom sveta smatraju Olaplex jednim od najboljih proizvoda za kosu trenutno dostupnih na tržištu.

Olaplex tretmani - gde se obavljaju?

Olaplex tretmani su veoma popularni u frizerskim salonima, a sve više frizera uključuje Olaplex u proces farbanja ili hemijskih tretmana. Linija Olaplex obuhvata 10 proizvoda, pri čemu se No1 i No2 koriste isključivo u salonima. Da bismo pojasnili, tokom farbanja ili blajhanja kose, prilikom izrade pramenova ili drugih procesa, Olaplex No1 se meša sa bojama i hidrogenima kako bi zaštitio strukturu dlake tokom procesa. Nakon ispiranja farbe, frizer nanosi Olaplex Bond Perfector No2 na kosu i ostavlja ga da deluje najmanje 5-10 minuta. No2 se takođe može koristiti kao samostalan tretman za obnavljanje oštećene kose, mada se najbolji rezultat postiže kada se koristi nakon No1. Proizvod koji je namenjen za kućnu upotrebu je Olaplex No3 Hair Perfector, koji se koristi jednom nedeljno pre pranja kose. Naravno, treba se dogovoriti sa frizerom o tome koje Olaplex proizvode možete koristiti kod kuće i koliko često, u skladu sa tipom kose i vrstom tretmana koje ste primenili, kao što su farbanje, blajhanje, mini val ili ispravljanje kose. Olaplex proizvodi od No3 do No9 su namenjeni kućnoj upotrebi i dostupni su za kupovinu na našem sajtu. Svakako, najprodavaniji proizvod je Olaplex No3, koncentrovani tretman za kućnu upotrebu, namenjen održavanju i poboljšanju stanja vaše kose. Ovaj proizvod je posebno preporučljiv za osobe sa oštećenom i često farbanom kosom i iskustva korisnika su fantasticna!U nasem shopu veoma cesto organizujemo akcije za olaplex proizvode ili besplatnu dostavu na teritoriji Srbije pa nas posecujte cesce! Preporuka je da tretman koristite jednom nedeljno kako biste postigli najbolje rezultate. Cene Olaplexa su danas mnogo povoljnije nego kada se pojavio na trzistu i mala bocica od 100ml moze Vam trajati dugo zato ne preskacite svoju rutinu u negi kose. Ako želite samo da održavate negu svoje kose, dovoljno je da tretman koristite jednom u dve nedelje, pre pranja kose. Nanesite tretman na kosu i ostavite ga da deluje najmanje 10-15 minuta pre nego što je isperete. Preporučuje se upotreba Olaplex šampona za dodatnu efikasnost i komplementarnu negu.

Za koje tehnike farbanja se koristi Olaplex?

Olaplex preparati dubinski hrane kosu i obnavljaju prekinute disulfidne sumporne veze u kosi. Ako se opredelite za tehnike farbanja poput ombrea, balajaža, pramenova u više boja, celokupnog posvetljivanja kose ili samo farbanja izrastka, Olaplex je pravi izbor za vas. Da pojasnimo, što je hemijski tretman kose intenzivniji, to je važnije koristiti Olaplex. Ovi tretmani su takođe pogodni za potpuno prirodnu, netretiranu kosu. U tom slučaju, možete koristiti Olaplex No3 Perfector zajedno sa No.4 šamponom i No.5 regeneratorom, kako biste očuvali zdravlje svoje kose. Pravilan izbor Olaplex preparata uz stručne savete frizera je ključan. Možete koristiti proizvode za kućnu upotrebu pojedinačno, ali za postizanje boljih rezultata preporučuje se kombinacija proizvoda iz iste kolekcije jer se međusobno dopunjuju.

Koliko dugo traje Olaplex tretman?

Koliko dugo traje Olaplex tretman u salonu zavisi od tehnike farbanja ili hemijskog tretmana koji se koristi. Olaplex No1 se koristi tokom procesa farbanja, bez obzira na tehniku kolorizacije. Preporučuje se upotreba Olaplexa kako bi se zaštitila struktura kose, posebno ako je već duže vreme bila tretirana farbom ili blanšom. Olaplex je takođe preporučljiv za tretmane poput mini vala, ispravljanja kose ili bilo kojeg drugog hemijskog postupka. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli, Olaplex će vas osloboditi straha od oštećenja, pružajući vam željeni izgled i boju kose, dok istovremeno štiti kosu od pucanja krajeva i isušivanja. Da rezimiramo, trajanje Olaplex tretmana u salonu će biti jednako trajanju same tehnike farbanja ili hemijskog tretmana (ispravljanje, mini val, keratin) koji ste odabrali. Nakon pranja kose, na kosu se nanosi Olaplex No2 proizvod i ostavlja se da deluje još 10 minuta.

Olaplex preporuke i iskustva

Naši klijenti sa oduševljenjem svedoče o neverovatnim rezultatima koje su postigli uz pomoć Olaplex proizvoda. Mnogi tvrde da su, zahvaljujući ovoj formuli, potpuno obnovili svoju kosu. Već nakon jedne posete frizeru, primetili su značajno poboljšanje u kvalitetu svoje kose. Preporuke i iskustva Olaplex korisnika možete videti u našim komentarima. Ako ste i vi imali priliku da isprobate Olaplex, rado bismo čuli vaše mišljenje. Da naglasimo:
  • Olaplex je namenjen svim tipovima kose,
  • Sa Olaplexom nema negativnih posledica i neželjenih efekata,
  • Sprečava oštećenja na kosi i koži,
  • Olaplex ima nežan, blag miris,
  • Male količine proizvoda su potrebne za intezivnu regeneraciju i oporavak kose.
Najčešća pitanja i odgovori:

Za koga je preporučljiv Olaplex?

Olaplex No1 i No2 se najbolje koriste u saradnji sa stručnim frizerom prilikom svakog hemijskog tretmana kose. Svi znamo da održavanje boje zahteva često farbanje, što čini kosu poroznom, suvom i teškom za stilizovanje. Olaplex je spas za sve koji se suočavaju sa ovim problemima. Ostale proizvode iz Olaplex kolekcije preporučujemo svima čija je kosa oštećena, ispucala i neukrotiva, bez obzira da li je prirodna ili je podvrgnuta hemijskom tretmanu. Takođe, svi koji žele dubinsku obnovu kose, hidrataciju i sjaj mogu koristiti ove proizvode.

Koliko je potrebno da OLAPLEX deluje?

Za najbolje rezultate Olaplexa pratite sledeće korake:
  1. Nanesite veliku količinu proizvoda na kosu osušenu peškirom i raščešljajte je. Ostavite da deluje najmanje 10 minuta. Imajte na umu, što duže traje, to je efikasnije, posebno za kosu koja je jako oštećena.
  2. Isperite, operite šamponom i kondicionirajte.
  3. Stilizujte kosu kao i obično.

Da li Olaplex bolje deluje na vlažnoj ili suvoj kosi?

Olaplex tehnologija najbolje funkcioniše kada je proizvod primenjen na vlažnu kosu. Prva faza je upotreba Olaplex No.0, koji je vodena tečnost koja se nanosi pre upotrebe Olaplex No3 kod kuće. Primenom ovog prajmera na vlažnu kosu, postiže se optimalno dejstvo tretmana.

Da li da ostavim Olaplex No.3 na kosi preko noći?

Mogu li spavati sa Olaplex tretmanom? Ne preporučujemo spavanje sa Olaplex tretmanima jer može doći u oči. Što se kose tiče, potpuno je neškodljiv i možete ga držati na kosi koliko god imate vremena.

Da li je Olaplex tretman za kondicioniranje?

Iako frizeri često greše u vezi s tim, važno je napomenuti da Olaplex nije običan balzam. Olaplex je inovativan tretman koji obnavlja veze u kosi, bez obzira na to da li su oštećene pre, tokom ili posle hemijskih tretmana. Kada je u pitanju hidratacija kose, Olaplex No3 pruža nešto sasvim drugačije i jedinstveno. Ovaj proizvod ne sadrži silikone ni ulja i ne oblikuje se kao standardni tretman za kondicioniranje.

Da li Olaplex može da se koristi svakodnevno?

Olaplex No6 je vrhunski proizvod namenjen nezi kose koji možete koristiti svakodnevno kako biste postigli sjajne rezultate. Bez obzira da li je vaša kosa vlažna ili suva, Olaplex No.6 pruža efekte koji traju do 72 sata. Međutim, preporučuje se da ga ne koristite svakodnevno, osim ako perete i negujete kosu svakodnevno.

Da li je Olaplex pogodan za kovrdžavu kosu?

Da, Olaplex je odličan izbor za kovrdžavu kosu. Osobe sa izrazito kovrdžavom kosom često se suočavaju sa izazovima hidratacije, sjaja, zaglađenosti i zdravog izgleda dlake. Često je potrebno više šamponiranja i produženo vreme sa regeneratorom pri svakom pranju kako bi se postigao željeni rezultat. Olaplex pruža rešenje za ovaj tip kose. Preporučujemo korišćenje Olaplex No8 Bond intenzivne maske, koja će dubinski hidrirati i negovati vašu kosu. Maska se preporučuje za upotrebu jednom nedeljno kako bi vaša kosa bila zdrava i hidrirana. Gusta kovrdžava kosa često zahteva duže vreme sušenja, feniranja ili peglanja, što dodatno izlaže kosu toploti. U takvim situacijama, preporučujemo upotrebu Olaplex No9 seruma za jačanje i zaštitu kose od toplote. Bez obzira na to koji proizvod za oblikovanje koristite nakon peglanja, serum će ojačati i zaštititi vašu kosu. Nakon Olaplex tretmana, vaše kovrdže će biti definisane i lepo oblikovane.

Da li je najbolje uraditi Olaplex tretman No.3 pre farbanja kose kod kuće?

Najbolje je da uradite Olaplex tretman pre bojenja, a zatim isperete šamponom No.4 i regeneratorom No.5. Ovo će osigurati da vaša kosa bude zdrava i jaka i pomoći će da se izbegne oštećenje kose. Ono što je posebno važno naglasiti jeste da ovaj preparat nema nikakvih nuspojava. Apsolutno svako može da ga koristi, bez straha da će doći do bilo kakvog neželjenog dejstva, u vidu alergija ili iritacija glave. Ima blagu formulu, koja kosi daje dugotrajan efekat. *Važno je napomenuti da su proizvodi Olaplex No1 i No2, kao i setovi koji ih sadrže, namenjeni isključivo salonskoj upotrebi. Ukoliko želite da ih nabavite za svoj salon i profesionalnu upotrebu, molimo vas da nas prvo kontaktirate putem e-maila kako bismo vam pružili sve potrebne informacije.Veoma cesto imamo akcije na cene Olaplexa kako za frizerske salone tako i za pojedince.

Da li Olaplex tretman pomaže pri skidanju boje kose?

Verovatno ste se nekad našli u situaciji da ste obojili kosu, bilo u salonu ili kod kuće, i bili toliko nezadovoljni bojom da ste odmah poželeli da je promenite. Sada, uz pomoć Olaplex tretmana, to je moguće ostvariti. Kada je u pitanju posvetljivanje kose za određeni broj nijansi, vaš frizer će proceniti da li je dovoljan samo jedan tretman ili će biti potrebno više njih, u zavisnosti od željenog rezultata.

Svi Olaplex proizvodi i kako se koriste

olaplex-cela-linija-vasiljevshop

Kako se koriste svi Olaplex proizvodi ?

Odgovor i objašnjenje za svaki proizvod sada imate na jednom mestu. Od osnovnih Olaplex proizvoda a to su bili Olaplex No1 i Olaplex No2 za salonsku upotrebu, nastali su brojni proizvodi koji svi imaju za cilj obnovu hemijski oštećene kose. Prvo je za kućnu upotrebu nastao Olaplex No3 hair perfector, a zatim i svi ostali proizvodi. Redni brojevi Olaplex proizvoda donekle odražavaju redosled primene ali da ne bude greške i zabune kod korišćenja ovih fantastičnih proizvoda pročitajte kako se koristi koji Olaplex preparat.

Svi Olaplex proizvodi imaju zajedničko to da rade na obnovi disulfidnih veza u strukturi kose.

Naša kosa sadrži milione disulfidnih veza. Ove disulfidne veze daju kosi strukturu, snagu i stabilnost. Kada se disulfidne veze prekinu, dolazi do oštećenja. OLAPLEX obnavlja oštećenu i ugroženu kosu obnavljanjem iznutra prema spolja sa patentiranim jednim sastojkom, bis-aminopropil diglikol dimaleatom. Jednom kada su sve veze za kosu netaknute i poravnate, imate zdravu, lepu, sjajnu kosu koja se može lako oblikovati i negovati. Sada na jednom mestu možete da saznate sve o Olaplex proizvodima. olaplex-all-product-vasiljev

Kako se koristi Olaplex No.0 ?

Intesive Bond Buiding Hair tretman

Primetili ste da proizvodi Olaplex tehnologije imaju brojeve. I ako nisu redni brojevi odnosno nije neophodno korake primenjivati od prvog do poslednjeg tačnim redom, u ovim objašnjenjima krenimo od broja Olaplex No.0.

Prvi Olaplex proizvodi koju su kreirani i primenjivani u salonima su Olaplex No.1 i Olaplex No.2.

Ovo su tretmani, odnosno dve faze, koje se primenjuju pri hemijskim tretmanima kose, isključivo od strane stručnih frizera. Preparate Olaplex No1 i No2 nećete naći u prodaji on line, jer je njihova upotreba isključivo u frizerskom salonu i nisu proizvodi koje možete u kućnim uslovima da koristite. Kako frizeri često kažu to su tehnički proizvodi, a ne proizvodi za krajnjeg kupca. Pretpostavljamo da isključivo u salonu radite hemijske tretmane kose, bilo da je reč o keratinskom ispravljanju kose, mini val, farbanje, ili radite neku modernu tehniku pramenova ili izbeljivanja kose. Nakon velikog uspeha Olaplex tretmana u salonima, kreiran je Olaplex No.3, odnosno zaštitnik za kosu nakon tretmana. Ovo je možda i najtraženiji ili najčuveniji proizvod, s obzirom da je namenjem i za kućnu upotrebu.

Da se sad vratimo na Olaplex No0 i kako je nastao.

S obzirom da nakon farbanja u salonu, trebate jednom nedeljno koristiti Olaplex No3 da bi se regenerisale veze u strukturi dlake, koje su izbeljivačima ili blanšim narušene, treba kosu pripremiti da optimalno upije Pretoctor No3. Zato Vam je potreban Olaplex No.0. To je kao baza , osnova da bi kosa upila Olaplex No.3. Da pojednostavimo, kad je kućna upotreba Olaplexa u pitanji  onda su No0 i No3 dve faze istog tretmana. Znate kad se šminkate, bez prajmera, puder ne izgleda tako lepo i blistavo na koži, koliko god puder bio odličan i imao veliku pokrivnu moć. Slićno kao prajmer Olaplex No.0, zaglađuje dlaku, omogućava da kosa primi sastojke Olaplex No.3. Olaplex No0 se nanosi na suvu kosu i treba 10-15min da kosa upije tretman. Količina koja Vam je potrebna zavisi od Vašeg tipa kose, za gustu bujnu kosu, predlažemo da je šnalom izdelite na sekcije kako bi ste Olaplex No.0 što ravnomernije naneli. Može da se nanosi na celu dužinu kose, ali s obzirom da su krajevi kose više puta farbani od izrastka, kosa je u dužini i krajevima oštećenija, sklonija lomljenju, i više Olaplexa joj je potrebno. Olaplex No0 se ne ispira, već se nakon 15min stavlja Olaplex No3 na kosu. Olaplex No0 se ne koristi samostalno, osmišljen je da bude faza pre glavnog tretmana Olaplex No3.  Pakovanje je od 155ml i biće vam dovoljno za visemesečnu upotrebu. Sama bočica je tako napravljena da iz nje direktno nanosite Olaplex No0 na izdeljene sekcije kose jer ima posebno kreiran čep za nanošenje.

Pogledajte iskustva korišćenja Olaplexa na primeru kovrdzave kose pre i posle

Kada je formulisana inovativna tehnologija Olaplex sistema, ideja je bila da se pri hemijskim reakcijama na kosi, tokom tremana u salonu, spreči lomljenje kose. E sad šta to lomi kosu?  Tokom farbanja, blajhanja, ispravljanja kose…. u smeši koja se na Vašu kosu nanosi, mora da bude hidrogen ili blanš ili slično sredstvo koje menja strukturu kose, kako bi farba došla u kutikulu i promeli pigment na kosi. Jaka kosa nakon tog procesa može da deluje ok, ali suva tanka kosa, koja je godinama tretirana deluje jako loše. Na kraju i ako ste zadovoljni bojom niste zadovoljni izgledom kose. Kosa je bez sjaja, teško se rasčešljava, teško se oblikuje, frizura ne stoji…. Olaplex No1 je upravo to sredstvo koje se dodaje smeši za hemijski tretman i sprečava da se pokidaju veze u strukuri dlake. Što je duži proces, npr farbanje pramenova u više boja, i dugo ste pod bojom u salonu, to vam je neophodniji Olaplex No1. Koristi se samo u profesionalnim salonima, nije u prodaji za kućnu upotrebu. Gotovo uvek Olaplex No1 ide uz Olaplex No2. Naša je preporuka da se posavetujete sa svojim frizerom i odaberete Olaplex tretman uz farbanje da bi ste videli kolika je razlika u kosi, u odnosu na dosadašnji izgled nakon farbanja. pre-posle-olaplex

Kako se koristi Olaplex No2?

Kada smo pisali o Olaplex No1, dobrim delom smo objasnili zašto je samo za salonsku upotrebu. Isto važi i za Olaplex No2 koji je sastavni deo Olaplex tretmana u salonu. Kada se ispere farba, keratin, blanš ili već koja je usluga u pitanju, frizer će na kosu naneti Olaplex No2. Ovaj preparat zatvara kutikulu i štiti spoljašnji zid dlake nakon što je bila pod tretmanom. Olaplex No2 štiti i neguje kosu nakon hemijskih reakcija, ne otežava kosu i nakon 20min od nanošenja, Vaša kosa će biti sjajna i laka za feniranje i oblikovanje.

Kako se koristi Olaplex No3 Hair Perfector?

U želji da klijent nakon posete salonu, nastavi Olaplex tehnologijom da štiti i obnavlja svoju kosu, nastao je Olaplex No3. Aktivni sastojci tretmana No1 i No2 sadržani su u Hair perfector-u No3. Ovo je proizvod koji je namenjen oštećenoj kosi nakon svih postupaka u salonu. Bilo da ste radili mini val ili ispravljanje kose, farbali celu dužinu ili samo pramenove, Olaplex No3 regeneriše kosu, ne otežava je, čini je zdravijom iznutra. Kosa će biti i gušća i izdržljivija nakon ovog tretmana. Preporuka je da se pre pranja kose No3 nanese na celu dužinu kose. Količinu ćete odrediti na osnovu stepena oštećenja i gustine kose. Nije problem da se nanese u koren kose, ako je na primer farban izrastak. Nije problem jer No3 ne masti kosu on je obnavlja. Nakon 20 min Olaplex No3 se ispira i po preporuci frizera koristite Olaplex šampon i regenerator. Pretpostavljate to su Olaplex No4 i Olaplex No5. olaplex-product-line

Kako se koristi Olaplex No4 šampon?

Osnova svake nege kose je šampon. Čak i oni koji ne vode računa o svojoj kosi imaju šampon i to najčešće neki koji odgovara tipu kose. Šampon je neizostavan i neophodan. Olaplex No4 je naredna faza za farbanu i hemijski tretiranu kosu nakon Olaplex No3 tretmana. Najbolje efekte na kosi videćete ako koristite No3 uz No4 šampon i No5 kondicioner. Ovo je preporuka za kućnu upotrebu i najbolje efekte. Šampon je pogodan za sve tipove kose, ne sadrži sulfate, parabene ni silikone. Lepo peni i ima prijatnu mirisnu notu. Potpuno je neškodljiv za kosu i možete i dva puta šamponirati kosu, i koristiti ga pri svakom pranju. Olaplex No3 je preporučljivo jednom nedeljno koristiti, ali Olaplex šampon možete pri svakom pranju. Postoje dve varijinate Olaplex No4 šampona, da bi formula bila još više prilagođena kosi.

Šampon Olaplex No4P za blond kosu

Oznaka P je od Purple ( ljubičasto), znači to je šampon sličan šamponima koje frizeri zovu ljubičasti šamoni ili anti-yellow šamponi. Sad je već jasnije, reč je o posebno kreiranom šamponu koji je namenjen za plavu i sedu kosu, i koji sprečava žute ili čak narandzaste tonove. Sve što se odnosi na Olaplex No4 šampon, važi i za No4P, samo je tip kose bitan. U jednom proizvodu No4P imate i vrhunsku negu i obnovu kose i zaštitu za blond boju. Kad koristite ovakav šampon koji sprečava žute nijanse, smanjiće se i potreba za farbanjem.

Šampon Olaplex  No4C za dubinsko pranje kose

Oznaka C je od Clarifying ( dubinsko čišćenje), i sad je jasno da je Olaplex No4C, namenjen svima koji imaju kosu tešku za pranje, u smislu ili se javlja perut, ili višak sebuma na koži glave, ili su u kosi često prisutni preparati za oblikovanje kose i slično.  Ovaj šampon i ako jako ćisti kosu, ujedno obnavlja veze u strukturi dlake, čini kosu sjajnom i jakom. Nećete imati osećaj zategnutosti i škripanja kose kao da puca tokom rasčešljavanja. Kosa će Vam biti sjajna i meka i ako ste je dubinski oprali.

 Suvi šampon Olaplex No4D

Suvi šampon koji može da se koristi kad ne stižete da operete kosu, ili želite dodatni volumen kose. Proizvod ne ostavlja tragove i ne nakuplja se na skalpu , nema straha da će stvoriti perut. Ako imate problema sa svrabom temena glave Olaplex No4D će umiriti kožu detoksikacijom. Dobro protresite pre upotrebe. Odvojite kosu na delove.Držite bočicu 6-10” dalje od kose i poprskajte na koren. Ovo je suvi šampon koji neguje kosu i radi detoks kože glave.

Kako se koriti Olaplex No5 ? Condicioner

Za lakše rašćešljavanje, sjajniju i mekšu kosu, kreiran je regenerator koji dubinski hidrira kosu. Svi tipovi kose mogu da koriste ovaj regenerator. Proizvod može da se koristi nezavisno ali je najbolji efekat u obnovi veza na kosi kada se koristi nakon upoltrebe Olaplex No3 i Olaplex No4. Nakon ispiranja Olaplex šampona, naneti regenerator Olaplex No5 na dlanove a zatim utrljati proizvod na krajeve, do polovine dužine kose. Najčešće se ne nanosi na koren kose, ali ako je vaša kora jako gusta, kovrdžava i teško ukrotiva, nije problem po celoj kosi naneti regenerator. Proizvod bi trebali da stoji bar 5-10min na kosi a zatim se ispira.

 Kako se koristi Olaplex No6?

Bond smoother        Nakon ispiranja regeratora, za sjajniju kosu koja se lakše oblikuje treba koristiti Olaplex No6 tretman koji se neispira. Leave in krema, je kreirana da hidrira kosu i čini je sjajnom i 72h nakon pranja ili nakon tremana Olaplex u salonu. Olaplex No6 se razmaže dlanovima, i to vrlo mala količina, i utrlja se na krajeve kose. Bez brige da će Vam mastiti kosu, može da se nanosi i na sredini kose, i tako dobijate lepo definisane pramenove ili lokne. Za dame sa kovrdžavom kosom ova krema je savršena da se istaknu uvojci i lokne jer lepo definiše i zaglađuje kosu. Olaplex No6 je za kućnu upotrebu, može da se koristi sa bilo kojim preparatima za styling kose, jer ne masti i ne čini da kosa bude slepljena. Olaplex No6 može da se koristi nezavisno od drugih Olaplex preparata, ali je najbolje da koristite No3 i No4 za negu kose.

Kako se koristi Olaplex No7?

Bonding oil

I ako piše za sve tipove kose, preporuka je da je ulje najbolje za suvu kosu. Ovo ulje je regenerativno i kao i svi Olaplex preparati osnovna funkcija je nega kose i obnavljanje ispucalih veza dlake. Ulje je lagano, daje visok sjaj i raspetljava kosu. Olaplex No.7 može da bude savršena završnica u oblikovanju frizure. Ulje se ne ispira, može da se koristi i više puta nedeljno. Na dlanove nanesite malu količinu, par kapi razmažite po dlanovima pa nanesite na kosu. Kako je kovrdžava kosa često suva i neposlušna Olaplex No7 može da bude rešenje. Pakovanje je od 30ml, ali kako je mala količina potrebna za visok sjaj, mesecima ćete koristiti ovaj proizvod. Kosa sa serumom bude meka a ne slepljena, lako se oblikuje i stilizuje drugim preparatima. Ne morate menjati svoje navike u pravljenju frizure a Olaplex No7 će Vam dati sjajan izgled.

 Kako se koristi Olaplex No8, intezivna maska?

Intezivna maska 4in1 uloga, Obnavlja strukturu dlake, daje sjaj, pruža Vam volumen i hidrataciju kose. Najbolje koristiti uz Olaplex tretman. Naneti na čistu isfrotiranu kosu od sredine prema krajevima. Bogato naneti na krajeve. Pročešljati prstima. Ostaviti 10 minuta. Isprati detaljno i stilizovati.   Za kosu do ramena je dovoljna jedna pumpica. Za dugu kosu koristiti veću količinu preparata, a za kratku i tanku kosu manju količinu. Za dobijanje maksimalnih rezultata koristiti jednom nedeljno.

Kako se koristi Olaplex No9?

Bond protect- serum

Nega kose najbolje da se završi serumom za kosu. Olaplex No9 je serum koji sadrži antioksidante koji kosu štite od zagađenja i toplote. Štetni uticaji uređaja kao što su fen, pegla za kosu, figaro za lokne…. biće umanjeni ako kosu zaštitite serumom. Stvoriće se zaštitni filter oko dlake i sprečiće se isušivanje kose. Svi koji imaju teško ukrotivu kosu, koja se zbog toga dugo fenira treba da koriste Olaplex No9. Mala količina seruma se nanosi od sredine kose do krajeva. Ne ispira se i lako podnosi sve druge proizvode za oblikovanje frizure. Posebno odgovara za lokne i kovrdže.

Olaplex linija proizvoda - da rezimiramo

Olaplex Bond Maintenance Sistem  (proizvodi od 0 do 9 ) je sistem u više koraka, to su proizvodi za negu kose kod kuće, koji rade na svim tipovima kose kako bi vratili snagu, strukturu i integritet oštećenoj kosi. Naša kosa sadrži milione disulfidnih veza, koje mogu da oslabe i pokidaju se usled hemijskih tretmana, toplotnog oblikovanja, starenja, stresa, uticaja okoline i svakodnevnog habanja. Kada se ove veze pokidaju, naša kosa postaje oštećena, suva i lomljiva. Olaplex popravlja sve vrste oštećenja kose svojom patentiranom Bond Building tehnologijom. Ova tehnologija koristi Olaplex-ov ključni sastojak, bis-aminopropil diglikol dimaleat, da popravi prekinute disulfidne veze između proteina u vašoj kosi.

Kombinovanje Olaplex preparata

Za najbolje rezultate mogu se kombinovari različiti Olaplex proizvodi. Za detaljne informacije o ovim kombinacijama pogledajte članak koji se odnosi na korišćenje No.9, No.6 i No.7 Olaplex proizvoda zajedno, kao i članak o kombinovanom korišćenju No.3 i No.8 Olaplex tretmana.
Olaplex proizvodi su veganski, nisu testirani na životinjama i ne sadrže sulfate, parabene ili ftalate.
 Nadamo se da je sada jasnije koji Olaplex proizvod je za Vas, za Vaš tip kose. Ako Vam je potrebna pomoć pri odabiru preparata napišite nam mail.