Vosak za kosu – najbolji za stilizovanje kratkih frizura

Vosak za kosu, kao odličan preparat u stilizovanju kratkih frizura, daje sjajnu završnicu. Može da se koristi i na dugoj kosi za sjaj krajeva kose i lakše oblikovanje.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Tailors wax 100ml

1,650.00 RSD
Prodato proizvoda: 6

Schwarzkopf Professional Osis+ flex wax 85ml

Originalna cena je bila: 2,603.00 RSD.Trenutna cena je: 2,342.00 RSD.
Prodato proizvoda: 1

Vosak za kosu - preporuke

Pre stavljanja voska na kosu malu količinu proizvoda treba ugrejati dlanovima i tek onda naneti na vrhove kose, ne preporučuje se na koren kose. Vosak za kosu može da se koristi i na dugoj kosi za sjaj krajeva kose i lakše oblikovanje. Vosak za kosu se može nanositi i na suvu i na mokru kosu, čineći frizure sa voskom lakim za oblikovanje. Vosak pruža srednje do jako učvršćivanje vaše frizure.

Kako se koristi vosak za kosu

Rasporedite vosak na dlan i trljajte ga prstima da bi bio mekši i lakši za nanošenje. Najbolje je imati vosak za kosu u rastopljenom stanju ( što postižete zagrevanjem među dlanovima) kako bi se mogao ravnomerno nanositi na kosu. Za razliku od proizvoda na bazi vode kao što su gelovi i pene, voskovi za kosu se ne suše teško, što ih čini idealnim za stil koji možete preoblikovati tokom dana. Sa druge strane, prilično je teško oprati vosak sa kose i zahtevaće šampon za dubinsko čišćenje. Vosak za kosu obično nije prvi proizvod koji devojkama padne na pamet prilikom oblikovanja kose. Muškarci vosak koriste mnogo više radi stilizovanja. Vosak za kosu je zapravo veoma svestran proizvod koji radi na različitim tipovima kose i čini mnogo sjajnih stvari koje vam pomažu da postignete izgled koji želite. Vosak za kosu je proizvod za stilizovanje sa izuzetnim mogućnostima. Pored kondicioniranja kose, vosak poboljšava volumen, sjaj, strukturu i teksturu kose. To je ogromna lista prednosti samo jednog proizvoda. Saznajte zašto je upravo vosak za kosu idealna sveobuhvatna pomoć za stilizovanje. Vosak za oblikovanje kose je čvrsta supstanca sa kvalitetima sličnim gelu za kosu. Zahvaljujući voštanoj prirodi, pomoćno sredstvo za stilizovanje ne učvršćuje kosu, već joj pomaže da ostane elastična i savitljiva tokom celog dana. Ovo je definitivan plus za sve koji vole da im kosa bude meka, lagana i fleksibilna. Kada znate kako da koristite vosak za kosu, efekti kondicioniranja pružaju oštećenoj kosi novi sjaj, sprečavaju isušivanje kose i smanjuju lomljenje kose.