Osnovno je da vaša kosa bude zdrava, hidrirarna, sjajna, meka na dodir i čista. Bez adekvatne nege ne vredi ni najmodernija boja kose niti feniranje, oblikovanje, ili moderna frizura. Zato smo za vas izdvojili preparate koji su namenjeni određenom tipu kose i rešavanju specifičnog problema koji imate.

Prikaz 1–36 od 283 rezultata

Ako ste umorni od neuspeha sa drogerijskim preparatima, vreme je da se odlučite za proizvode za profesionalnu negu kose i uživate u zadovoljstvu koje oni pružaju.

Ukoliko koristite tretmane najnovije tehnologije poput Olaplex-a, Moroccanoil-a, K18 ili Tecna, oštećena kosa više neće biti problem.

Kada birate šampon za kosu, važno je da odredite koji je tip vaše kose, jer su sastav i formule prilagođene određenim potrebama.

Da biste postigli najbolje rezultate, preporučljivo je da koristite i odgovarajući kondicioner ili masku iz iste linije kao i šampon. Ovi proizvodi su formulisani da se dopunjuju i pruže potpunu negu kosi.

Ističemo posebne linije proizvoda za različite potrebe:

  • Farbanu kosu: Specijalno formulisani proizvodi za očuvanje boje kose, produžavanje trajnosti boje i negu oštećene kose usled hemijskih tretmana bojenja.
  • Plavu – blond kosu: Proizvodi koji neutrališu žutu nijansu i daju predivne hladne tonove plavoj i platinasto-beloj kosi.
  • Kovrdžavu kosu: Linije proizvoda dizajnirane za definisanje, hidrataciju i oblikovanje kovrdža, čineći ih mekšim, elastičnijim i manje podložnim frizz-u.
  • Organske Tecna proizvode za kosu: Proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka, bez štetnih hemikalija, koji pružaju nežnu negu kosi.

Takođe, posebno izdvajamo Moroccanoil setove koji sadrže najpopularnije proizvode ovog luksuznog brenda po povoljnim cenama.

Sve što vam je potrebno za negu vaše kose, možete pronaći kod nas.