Nega kose – do sjajne i zdrave kose

Izdvojili smo preparate za negu kose koji su namenjeni određenom tipu kose i rešavanju specifičnog problema.

Prikaz 1–36 od 338 rezultata

Kerastase genesis travel set

3,500.00 RSD
Prodato proizvoda: 9

Moroccanoil Frizz Discovery Set

3,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

Moroccanoil Perfect Detangling Duo

3,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 8

Moroccanoil Repair Spring Set

6,300.00 RSD
Prodato proizvoda: 12

Moroccanoil Hydration Spring Set

6,300.00 RSD
Prodato proizvoda: 4

Moroccanoil Volume Spring Set

6,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 3

Kerastase Nutritive Termo losion Sublimatrice 150ml

5,600.00 RSD
Prodato proizvoda: 5

Moroccanoil control intense smoothing frizz Serum 50ml

Original price was: 3,500.00 RSD.Current price is: 2,975.00 RSD.
Prodato proizvoda: 2

Moroccanoil set color care duo 500ml+500ml šampon i condicioner

Original price was: 9,500.00 RSD.Current price is: 8,075.00 RSD.
Prodato proizvoda: 3

Moroccanoil set blond purple 500ml+500ml šampon i condicioner

Original price was: 8,400.00 RSD.Current price is: 7,140.00 RSD.
Prodato proizvoda: 2

Kerastase PREMIERE nega za kosu 200ml

4,900.00 RSD
Prodato proizvoda: 11

Kerastase PREMIERE pred tretman za kosu 250ml

7,200.00 RSD
Prodato proizvoda: 7

Kerastase PREMIERE maska za kosu 200ml

7,200.00 RSD
Prodato proizvoda: 16

Kerastase PREMIERE ulje za oštećenu kosu 30ml

5,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 4

Kerastase PREMIERE kupka za kosu 250ml

4,300.00 RSD
Prodato proizvoda: 11

Kerastase PREMIERE Serum Filler 90ml

6,900.00 RSD
Prodato proizvoda: 5
Ako ste umorni od neuspeha sa drogerijskim preparatima, vreme je da se odlučite za proizvode za profesionalnu negu kose i uživate u zadovoljstvu koje oni pružaju. Ukoliko koristite tretmane najnovije tehnologije poput Olaplex-a, Moroccanoil-a, K18 ili Tecna, oštećena kosa više neće biti problem. Kada birate šampon za kosu, važno je da odredite koji je tip vaše kose, jer su sastav i formule prilagođene određenim potrebama. Da biste postigli najbolje rezultate, preporučljivo je da koristite i odgovarajući kondicioner ili masku iz iste linije kao i šampon. Ovi proizvodi su formulisani da se dopunjuju i pruže potpunu negu kosi. Ističemo posebne linije proizvoda za različite potrebe:
  • Farbanu kosu: Specijalno formulisani proizvodi za očuvanje boje kose, produžavanje trajnosti boje i negu oštećene kose usled hemijskih tretmana bojenja.
  • Plavu - blond kosu: Proizvodi koji neutrališu žutu nijansu i daju predivne hladne tonove plavoj i platinasto-beloj kosi.
  • Kovrdžavu kosu: Linije proizvoda dizajnirane za definisanje, hidrataciju i oblikovanje kovrdža, čineći ih mekšim, elastičnijim i manje podložnim frizz-u.
  • Organske Tecna proizvode za kosu: Proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka, bez štetnih hemikalija, koji pružaju nežnu negu kosi.
Takođe, posebno izdvajamo Moroccanoil setove koji sadrže najpopularnije proizvode ovog luksuznog brenda po povoljnim cenama. Sve što vam je potrebno za negu vaše kose, možete pronaći kod nas.

Nega prema osnovnom tipu kose

Suva kosa

Nega suve kose je često izazoiv. Suva kosa često izgleda beživotno i lako se lomi. Maska  Kerastase Specifique Rehydratant iz Kerastase linije proizvoda je izuzetno efikasna kada je reč o vraćanju sjaja i zdravog izgleda kosi.

Masna kosa

Veliki problem može biti višak sebuma. On doprinosi prekomernom mašćenju kose. U ponudi imamo proizvode koji su dokazano veoma efikasni u rešavanju problema masne kose, a koja takođe zahteva posebnu negu. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Kerastase Specifique Divalent kupka za masnu kosu iz naše luksuzne linije Kerastase proizvoda.

Oštećena kosa

Nega oštećene kose traži posebnu pažnju. Toplota, hemijski tretmani ili neki spoljni faktori mogu dovesti do velikih oštećenja same dlake. U okviru ponude eminentnog francuskog brenda, predstavljamo Vam Kerastase Resistance Extentioniste masku koja vraća oštećenoj kosi sjajan i negovan izgled.

Kosa sklona prekomernom opadanju

Brojni su proizvodi koji su namenjeni onima koji imaju problem sa prekomernim opadanjem kose. Među najkvalitetnijim se izdvojila Viviscal linija posebno orjentisana reševanju ovog problema, a čiji su proizvodi uglavnom dizajnirani posebno za žene, a posebno za muškarce.

Tanka kosa

Nega tanke kose obuhvata proizvode za povećanje volumena, a koji će učiniti da takv kosa dobije na raskoši I sjaju. U okviru naše linije Moroccanoil istakao se šampon Moroccanoil extra volume, posebno efikasan i kvalitetan u smislu povećanja gustine kose u korenu, kao i hidriranja tanke i krhke kose.

Nega kose uz pomoć organskih i prirodnih preparata

Podizanjem svesti o ekologiji i o izbacivanju što je mogiće većeg broja agresivnih hemijskih preparata iz upotrebe, razvila se linija vrhunskog kvaliteta, a koja uključuje isključivo biorazgradive sastojke. Za obnosu kose nešnim i prirodnim sastojcima preporučujemo Tecna liniju proizvoda, potpuno prirodnih.Čak je i ambalaža biorazgradiva.