SPA za kosu – popravlja opšte stanje kose i temena

SPA za kosu je nega koja se pokazala kao odlična za oštećenu kosu. Tretman nege kose koji je razvijen da poboljša opšte stanje vaše kose i temena glave.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Tecna SPA Perfectionist 100ml – nourishing filling serum

Originalna cena je bila: 4,450.00 RSD.Trenutna cena je: 4,005.00 RSD.
Prodato proizvoda: 7

Tecna SPA RENEWAL šampon 250ml

3,000.00 RSD
Prodato proizvoda: 22

Tecna SPA RENEWAL TREATMENT 200ml

3,750.00 RSD
Prodato proizvoda: 26

Tecna TEABASE AROMATIC CONDITIONER 200ml

3,050.00 RSD
Prodato proizvoda: 8

Spa za kosu - luksuz, ali i potreba

Posebno ističemo SPA negu kose jer se pokazala kao odlična za oštećenu kosu. Tretman nege kose koji je razvijen da poboljša opšte stanje vaše kose i temena glave. Od tretmana dubokog kondicioniranja i maske za kosu, do masaže vlasišta, ovi tretmani namenjeni su svima koji imaju hemijski ili termički oštećenu kosu. Ako je kosa jako oštećena ne možete samo maskirati problem novom tehnikom farbanja ili promenom boje. Ako je kosa zaista u lošem stanju ne može ni da dobije benefite najboljih preparata za kosu jer porozna kosa ne upija proizvode. Tada je potrebna SPA obnova kose. Suština je da je SPA tretman za kosu odličan način da se dobro brinete o kosi i vlasištu. U našim salonima su ovo najtraženiji tretmani za potpunu obnovu kose. Organski proizvodi Tecna sada su dostupni i za kućnu upotrebu. Klijenti Vasiljev salona su oduševljeni Spa negom pa probajte i Vi ovaj luksuzni set. Posebno se po kvalitetu ističu proizvodi Tecna linije, a čiji je glavni adut potpuno odsustvo hemikalija koje nisu organskog porekla. Kada imate oštećenu, lomljivu kosu sa iskidanim vrhovima koja se lako lomi, SPA tretman za obnavljanje kose je idealno rešenje. To je profesionalna terapija za rekonstrukciju oštećene kose koja koristi najnoviju enzimsku tehnologiju, potpomognutu ekskluzivnim sastojkom  koenzimom Q10. Prednosti SPA tretmana za kosu mogu varirati od revitalizacije vlasišta do ishrane vaše suve i oštećene kose. Ukratko, to je tretman za negu kose koji hidrira kožu glave i poboljšava teksturu kose čineći je zdravom i glatkom.

Šta je SPA za kosu?

Spa za kosu je opsežan proces koji uključuje dubinsko čišćenje, masažu, hidriranje i maskiranje kose i temena glave kako bi kosa bila zdrava i sjajna. To je postupak koji se bavi uobičajenim problemima kose kao što su perut, opadanje kose, svrab, oštećena kosa itd., a istovremeno  čini kosu jakom i mekom. Spa terapija za kosu pomaže u povećanju protoka krvi u našem skalpu i održava ga čistom i zdravom. Kao rezultat, podstiče rast nove kose. Takođe pomaže u obezbeđivanju potrebnih hranljivih materija folikulima kose, održavajući ih zdravim i jakim. Spa tretmani za kosu su dizajnirani da pomognu u lečenju opadanja kose, kovrdžave i oštećene kose, jer proces uključuje podmazivanje kose, korišćenje maske i masiranje kose i vlasišta. Podmazivanje i masaža glave takođe pomažu u smanjenju grube kose i polomljenih vrhova. Kao i svaki drugi spa tretman, spa tretman za kosu je tretman za podmlađivanje kose sa svojim jedinstvenim prednostima. Skoro odmah vas opušta, a vaša kosa izgleda sjajno i meko. Spa tretmani za kosu takođe pomažu u smanjenju efekata zagađenja, prljavštine i sunca, dok jačaju kosu. Kada posetite salon radi spa tretmana za kosu, profesionalni frizer će prvo proveriti vaš tip kose, kao i probleme sa kosom ili vlasištem sa kojima se suočavate. Na osnovu njihove procene, oni će predložiti odgovarajući spa tretman za kosu. Neki ljudi ne znaju koliko spa centar za kosu može biti dobar za njihovu kosu i čak pretpostavljaju da su tretmani za kosu skupi. Ovo jednostavno nije tačno jer postoje različite vrste spa tretmana za kosu za različite tipove kose, kao i budžete. Bez obzira da li imate masnu ili suvu kožu glave, redovni spa tretmani za kosu mogu pomoći da se normalizuje lučenje ulja u vašem skalpu. Ako imate masnu kožu glave, profesionalci salona će koristiti proizvod koji uklanja višak masnoće sa vlasišta i osvežava ga. Dok, ako imate suvu kožu glave, oni će koristiti hranljivi proizvod koji podstiče lučenje ulja u vašem vlasištu.