Sa ciljem pružanja kvalitetne usluge na sajtu https://shop.vasiljev.rs/ prikupljaju se samo  najneophodniji, osnovni podaci o kupcima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika. Vasiljev klub koristi odgovarajuće mere bezbednosti da zaštiti informacije koje nam dajete. Mi ćemo preduzimati sve razumne korake kako bi zaštitili Vaše lične podatke koji dođu do nas.

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti

Podaci o kupcu su strogo čuvani. Koriste se isključivo radi obavljanja posla i dostupni isključivo zaposlenima Vasiljev kluba. Vaši podaci mogu biti ustupljeni Partnerskoj firmi koja vrši dostavu ( ime, prezime, adresa za dostavu, telefon za kontakt). Partnerska firma za dostavu je u obavezi na poštovanje načela privatnosti I Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Takođe prikupljamo, obrađujemo i analiziramo podatke o artiklima koje naši posetioci pretražuju i kupuju kao i stranicama koje posećuju. Takve podatke koristimo da bismo u najvećoj mogućoj meri našu ponudu i izgled naših stranica optimizovali, čime Vam omogućujemo jednostavniju i praktičniju kupovinu i korišćenje.

Mailing lista

Prijavljivanje na mailing listu koja se koristi u marketinške svrhe je dobrovoljna  I  kupac u svakom momentu se može odjaviti sa liste.

Saglasnost

Korišćenjem sajta shop.vasiljev.rs  podrazumeva se saglasnost svakog korisnika sa navedenom politikom privatnosti i korišćenja kolačića.

Promena uslova

Vasiljev klub zadržava pravo da povremeno menja politiku privatnosti i kada dođe do promena one će važiti od momenta objavljivanja na ovoj stranici.

Kolačići

Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva lokalno na vašem računaru i omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na prethodno posećenu intenet stranicu. Ovo se vrši u cilju praćenja i analize poseta internet stranici radi optimizacije stranica na našem sajtu.

Kako bi korišćenje interneta bilo prilagođeno vašim potrebama delovi našeg sajta upotrebljavaju takozvane kolačiće. Oni u sebi ne čuvaju lične podatke, pa lična identifikacija nije moguća. Ukloko ne želite da se kolačići čuvaju na Vašem računaru, u svako doba ih možete onemogućiti u Vašem pretraživaču.