STMNT (Statement) – za kosu i bradu

Brend STMNT (Statement) proizvodi su izuzetno prilagodljivi i mogu se koristiti za negu i stilizovanje na klasičnim frizurama i retro stilovima.

Prikazani svi od ukupno 16 rezultata

STMNT set od 3 proizvoda

Original price was: 8,050.00 RSD.Current price is: 6,440.00 RSD.

STMNT set od 5 proizvoda za muškarce

Original price was: 14,850.00 RSD.Current price is: 11,880.00 RSD.

STMNT Hair body soapbar 125g

1,850.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

STMNT Hairspray 150ml

Original price was: 2,800.00 RSD.Current price is: 2,380.00 RSD.
Prodato proizvoda: 3

STMNT All in one cleanser 300ML

Original price was: 2,800.00 RSD.Current price is: 2,380.00 RSD.
Prodato proizvoda: 2

STMNT Conditioner 275ml

2,800.00 RSD
Prodato proizvoda: 4

STMNT Shampoo 300ml

Original price was: 2,800.00 RSD.Current price is: 2,520.00 RSD.
Prodato proizvoda: 7

STMNT Beard oil 50ml

Original price was: 3,400.00 RSD.Current price is: 2,890.00 RSD.
Prodato proizvoda: 1

STMNT Grooming spray 200ml

3,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 6

STMNT Dry clay 100ml

Original price was: 3,400.00 RSD.Current price is: 2,890.00 RSD.
Prodato proizvoda: 4

STMNT Shine paste 100ml

Original price was: 3,400.00 RSD.Current price is: 3,060.00 RSD.
Prodato proizvoda: 3

STMNT Matte paste 100ml

3,400.00 RSD
Prodato proizvoda: 9

STMNT Powder spray 4g

Original price was: 3,400.00 RSD.Current price is: 3,060.00 RSD.
Prodato proizvoda: 2

STMNT Wax powder 15g

Original price was: 3,400.00 RSD.Current price is: 3,060.00 RSD.
Prodato proizvoda: 4

STMNT Fiber pomade 100ml

Original price was: 3,400.00 RSD.Current price is: 3,060.00 RSD.
Prodato proizvoda: 4

STMNT classic pomade 100ml

Original price was: 3,400.00 RSD.Current price is: 2,890.00 RSD.
Brend STMNT (Statement) svojim nazivom naglašava poruku koju želi da prenese: Make Your Statement, što bi moglo da se prevede kao "Izrazite svoj stav". Ovaj brend predstavlja tri prepoznatljive kolekcije proizvoda za muškarce, koju čine profesionalni proizvodi za kosu i bradu. STMNT je brend koji naglašava važnost izražavanja individualnosti i sopstvenog stila. Svojim kolekcijama za stilizovanje - jedna po autoru, praćene sa pet proizvoda iz linije za negu - ovaj brend ima za cilj da svaka osoba ostavi svoj pečat i izrazi svoje stavove. Kolekcije su plod kreativnosti i stručnosti najboljih berbera iz Los Anđelesa i Londona: Juliusa Ariola, poznatog kao JULIUS CVESAR, Sofi Pok, poznate kao STAYGOLD, i Migela Gutijereza, poznatog kao NOMAD BARBER. Berberi po zanimanju i kreatori po prirodi, ovaj tim inovatora dobro poznaje scenu spolja i iznutra. Zato su udružili snage da stvore nešto novo, nešto bolje. Svaka od ovih kolekcija je posebno dizajnirana kako bi pružila visok nivo performansi i omogućila svakom korisniku da izrazi svoju autentičnost. Iako su kreirani za moderne frizure, ovi proizvodi su izuzetno prilagodljivi i mogu se koristiti i na klasičnim frizurama i retro stilovima. Današnja nega kose ide dalje od pukog "održavanja" ili korišćenja tri različite pomade. Stilizovanje i nega kose su u trendu. Dobar izgled je vaša privilegija. Radi se o životu i mogućnosti da budete ono što želite da budete iz dana u dan. Zato je STMNT kolekcija za muškarce namenjena svima koji žele da izraze svoje hrabre, autentične poruke i koji se ne plaše da svoju ličnost iskažu kroz frizuru. Ovo je brend koji ide dalje od samog proizvoda - ovo je brend sa svrhom. U kreaciju svakog od 14 STMNT proizvoda je uloženo mnogo znanja, inspiracije i strasti. Rezultat? Nešto novo, nešto bolje. Superiorne formulacije i inovativni proizvodi za svaki životni stil. STMNT se sastoji od posebnih linija za negu kose i stilizovanje.

Neophodan brend za berbernice i salone

STMNT proizvodi pružaju neviđene performanse i neverovatno učvršćivanje. Razvijeni su na temelju kreativno izazovnih i izuzetno detaljnih zahteva. Nakon mnogo rundi testiranja, rezultat su vrhunske performanse koje nadmašuju berberske i frizerske proizvode trenutno dostupne na tržištu. Posebna pažnja posvećena je mirisima kako bi upotreba STMNT proizvoda postala holističko iskustvo. Svaki kreator je razvio svoj jedinstveni miris za svoju kolekciju, dok je miris linije za negu zajednički poduhvat. Pakovanja su visokog kvaliteta, sa impresivnim detaljima poput utisnutih potpisa na teglama, pružajući brendu izuzetnu privlačnost koju zaslužuje.

STMNT Nega

STMNT proizvodi za negu kose pružaju brza i jednostavna rešenja koja se savršeno uklapaju sa proizvodima za stilizovanje. Sadrži pet moćnih i jednostavnih proizvoda za sve tipove kose i brade. Formulacije visokih performansi obogaćene aktivnim ugljem i mentolom čiste i pružaju osećaj svežine. STMNT Grooming Goods šampon za kosu i telo dubinski čisti kosu i telo. Šampon i regenerator su dovoljno blagi za svakodnevnu upotrebu. Posebno je tražen All-in-One čistač, koji može da se koristi na kosi, bradi, licu i telu, jer dolazi u velikom pakovanju s pumpicom koja služi i kao dozer za pranje tela, olakšavajući upotrebu proizvoda. Ako imate izuzetno kratku kosu koja nije zahtevna za održavanje sve što vam treba naći ćete u jednom proizvodu moćnog mirisa. Bez obzira koliko naporan i zahtevan bio vaš dan, ovaj čistač će sve oprati, osvežiti i nežan je prema koži tela i glave.

STMNT Stilizovanje

STMNT linija proizvoda za stilizovanje je takođe podeljena na tri pojedinačne kolekcije. Da bi bile prepoznatljive, kolekcije karakterišu posebni mirisi i ekskluzivna pakovanja.

1. Julius Cvesarova kolekcija: Manifestuj veličanstvenost

Berber iz Los Anđelesa, Julius Cvesar, pronalazi inspiraciju za kolekciju u svojoj ljubavi prema umetnosti i modi. Pokreće ga želja da podeli svoju viziju sa svetom i donese promene u industriji berberaja. Njegova kolekcija podiže negu na viši nivo. Proizvodi su izuzetno prilagodljivi i mogu ih koristiti kako u salonima, tako i kod kuće. Mogu se mešati i kombinovati po želji, dajući vam mogućnost da budete ono što želite. STMNT Shine pasta iz Juliusove kolekcije ostavlja kosu sjajnom, dok Matte pasta pruža mat završnicu. Mešajte obe paste zajedno da biste postigli jedinstven izgled, u zavisnosti od toga koliko sjaja ili matiranja želite. Obavezan muški lak za kosu je STMNT Hairspray sa efektom pamćenja, koji pruža dugotrajno i oblikovano učvršćivanje, bez slepljivanja kose. Miris Juliusa Cvesara, koji kombinuje kremastu kokosovu, sandalovinu i nagoveštaj irisa, dodaje originalan dodir svakom proizvodu.

2. Sofi Staygold kolekcija: Iznad uobičajenog

S ciljem da uzdrma industriju berberaja, Staygold je kreirala kolekciju koja ide izvan uobičajenog. Njena posvećenost ličnom razvoju i tehničkoj savršenosti je očigledna u njenim jedinstvenim formulacijama. Sofie Staygoldovi proizvodi su: Miris koji karakteriše njenu kolekciju je osvežavajuća kombinacija citrusa, nane, vodenih i drvenih nota.

3. Nomad Barberova kolekcija: Inspirisana berberajima širom sveta

Poreklom iz Liverpula u Velikoj Britaniji, Nomad Barber je obišao ceo svet u potrazi za saznanjima o berberaju u različitim zemljama. Spajajući ljubav prema putovanjima i fotografiji, obišao je mesta poput Indije, Nepala, Kine i Afrike kako bi dokumentovao lokalne berberske tradicije. Simbolično značenje šišanja kose ili značaj koji kosa ima za Maasai narod u Africi bili su velika inspiracija za njega, njegov zanat i njegove berbernice u Londonu i Berlinu. Pod uticajem drevnih berberskih tradicija koje je susreo tokom putovanja, njegova kolekcija okuplja najbolje od berberaja širom sveta. Uključuje klasične proizvode koji su prilagođeni modernim stilskim potrebama: sprej, pomadu i glinu. Jednostavno i autentično. Linija proizvoda Nomad Barbera može se koristiti za klasične frizure, kao i za hrabrije stilove, uključujući Fade ili Nula Fade frizure. Proizvodi su formulisani da se međusobno nadopunjuju. Prepoznatljiv miris Nomad Barbera uključuje note začina, lavande i nagoveštaj drveta.