Schwarzkopf Professional za negu i stilizovanje kose

Schwarzkopf Professional – širok asortiman proizvoda za farbanje, negu kose i stilizovanje.

Prikaz 1–36 od 51 rezultat

Schwarzkopf Professional BC clean color freeze šampon 250ml

1,986.00 RSD
Prodato proizvoda: 14
Uspeh brenda i zadovoljstvo njegovih potrošača rezultat su doslednog ispunjavanja visokih očekivanja, što se jasno ogleda u izjavi "Profesionalna nega kose za vas". Zahvaljujući kontinuiranom rastu, Schwarzkopf je postao jedan od vodećih svetskih igrača na tržištu. Posvećen kreativnosti, Schwarzkopf je domaćin brojnih brendova kao što su Igora, BLONDME, OSiS, koji su stvoreni za frizere od frizera, a svi se temelje na pouzdanom kvalitetu i stručnosti. Sa skromnim počecima pre 120 godina kao berlinski porodični biznis, Schwarzkopf Professional je uvek bio u fazi redefinisanja kose. Danas je kompanija ukorenjena u inovacijama koje su deo njenog DNK i poseduje preko 7.600 patenata - svaki inovativniji od prethodnog. Pored brendova namenjenih krajnjim potrošačima, Schwarzkopfov portfolio takođe obuhvata profesionalne frizerske brendove koje možete pronaći na našem sajtu. Ti brendovi već dugi niz godina čine deo naše svakodnevne radne prakse, jer smo uvereni u njihov kvalitet i efikasnost. Naš ekskluzivan profesionalni asortiman je inovativan, visokih performansi i poseduje superlaganu formulu koja je dizajnirana da vam pomogne da napravite razliku.

Schwarzkopf Professional brendovi

Svojim inovativnim proizvodima i visokim kvalitetom, Schwarzkopf Professional je stekao poverenje frizera širom sveta. U nastavku predstavljamo neke od najpoznatijih brendova Schwarzkopf Professional.

Igora: Profesionalne farbe za kosu

Igora je brend koji već više od 50 godina postavlja nove standarde u industriji farbanja kose. Njihove profesionalne boje za kosu omogućavaju koloristima da ispune svoju kreativnost i postignu izvanredne rezultate. Sa zapanjujućim performansama i 100% pouzdanošću, Igora nudi širok asortiman boja za kosu koje se savršeno mešaju i omogućavaju lak rad sa različitim tehnikama bojenja. Svi Igora Royal proizvodi koriste isti sistem numerisanja, što olakšava pronalaženje prave nijanse i postizanje istinskog podudaranja boja. Ovaj brend je posvećen praćenju vrhunskih modnih trendova, što pokazuje kroz svoju Essential Looks kolekciju. Na taj način osiguravaju da frizeri koji koriste Igoru budu u toku sa najnovijim trendovima i znanjima.

BlondeMe: Profesionalni proizvodi za plavu kosu

Blond i plava kosa nikada nisu bile raznovrsnije nego danas, a brend BlondMe to dokazuje. Sa svojim inkluzivnim pristupom, BlondMe nudi širok spektar nijansi za plavu kosu koje odgovaraju svim tonovima kože, bojama kose, godinama i polu. BlondMe koristi naprednu bonding tehnologiju koja garantuje izvanredan kvalitet plave kose, čak i u najzahtevnijim situacijama kada je kosa oštećena i suva. Ova integrisana bonding tehnologija obezbeđuje savršene rezultate za plavu kosu u tri koraka:
  1. Zaštita,
  2. Oblikovanje i
  3. Održavanje veza unutar strukture vlasi.
BlondMe je snažan i siguran brend koji smanjuje oštećenja kose prilikom procesa izbeljivanja i posvetljivanja, pružajući tako superiornu plavu kosu. Među najkvalitetnije proizvode ovog brenda spadaju svakako maske BlondMe. Ove maske su vrhunski proizvodi posebno namenjeni za negu plave kose,  možete ih pronaći u našoj ponudi. Naša preporuka su takođe BlondMe šamponi za plavu kosu, koji su izvanredni u uklanjanju žutih tonova i pružaju kosi sjaj i mekoću.

Bonacure: Veganski proizvodi za negu kose

Bonacure je linija proizvoda namenjena profesionalnoj nezi kose koja nudi visokokvalitetne formulacije i čistu lepotu. Svi proizvodi iz Bonacure Clean Performance kolekcije sadrže 100% veganske formule bez životinjskih proizvoda i nisu testirani na životinjama. Glavni sastojak u ovim proizvodima je veganski keratin koji se sastoji od biljnih i prirodnih aminokiselina, poput pšeničnih i sojinih, arginina HCL i serina. Veganski keratin jača kosu, čini je elastičnijom i olakšava češljanje, smanjuje statičnost i olakšava oblikovanje, vraćajući joj prirodan štit zdravlja. Proizvodi takođe sadrže vitamine poput tokoferil acetata (vitamin E) i niacinamida (vitamin B) koji doprinose zdravlju kose. Pored toga, koriste se provitamini, poput pantenola (provitamin B5), koji hidriraju kosu i pomažu u regeneraciji. Prirodna kozmetička ulja babasu i arganovo ulje čine kosu glatkom i sjajnom. Bonacure Clean Performance regeneratori zahtevaju 50% manje vode za ispiranje. Nova kombinacija emulgatora omogućava brže ispiranje bez gubitka kvaliteta. Proizvodi su bez sulfata, silikona, parabena, mineralnih ulja, ftalata, mikroplastika i veštačkih boja. Imaju visok nivo biološke razgradljivosti, a pakovanje je napravljeno od 97% reciklirane plastike. Ova linija proizvoda kombinuje čistu lepotu sa visokim performansama, nudeći proizvode bez kompromisa.

Proizvodi za oblikovanje kose Schwarzokpf Proffesional

Osis+ je inovativna linija proizvoda za stilizovanje kose koja vam pruža neograničenu inspiraciju i pomaže vam da postignete ono što je nekada bilo nemoguće. Ova linija je stvorena da pomogne da pomerite granice i kreirate sopstveni stil. Osis+ vam pruža sve što vam je potrebno, od pripreme kose do stilizovanja, teksturisanja i završnih proizvoda, kako biste zadovoljili sve potrebe vaših klijenata. Linija se sastoji od nekoliko kategorija:
  1. Style - Proizvodi iz Style kolekcije se koriste na mokroj kosi prilikom feniranja kako biste kreirali svoj stil.
  2. Texture - Proizvodi se koriste za personalizaciju stila, pružajući individualan izgled.
  3. Finish - Ova kolekcija vam daje slobodu da završite svoj izgled sa dugotrajnim učvršćivanjem ili glamuroznim sjajem.
Preparati iz ove linije se koriste u određenom redosledu. Osis+ nudi raznovrsne proizvode za stilizovanje kose, prilagođene različitim nivoima jačine i specifičnoj strukturi kose, kako bi postigli željeni rezultat. Neki od najpopularnijih proizvoda za oblikovanje kose iz linije Osis+ uključuju: Osis+ je brend koji vam omogućava da budete kreativni i istražujete različite stilove, pružajući vam alate i proizvode koji će vam pomoći da postignete željene frizure.

Misija brenda Schwarzkopf Professional

U težnji da očuva prirodu, kompanija Schwarzkopf je razvila proizvode sa čistim, prirodnim sastojcima koji su odgovorno nabavljeni, sa ciljem da svojim kupcima pruži više vrednosti uz visoku efikasnost i manji uticaj na životnu sredinu. Kao vodeća globalna kompanija, iskoristila je svoje zanatsko umeće, veličinu, doseg i resurse kako bi stvarala nove održive mogućnosti i pozitivan uticaj na živote kupaca, njihovih poslovanja i zajednica u kojima deluju. Zbog toga je svoj ekološki otisak smanjila za 30% i donela trajne promene ljudima kroz zanatsko umeće friziranja sa svojom Socijalnom Inicijativom Oblikovanja Budućnosti.