Indola dokazano efikasni tretmani za kosu

Indola proizvodi sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke za negu kose.

Prikazani svi od ukupno 14 rezultata

Indola glamorous oil 100ml

2,300.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

InstaCool –indola-blonde expert tretman 250ml

Originalna cena je bila: 1,781.00 RSD.Trenutna cena je: 1,540.00 RSD.
Prodato proizvoda: 4

InstaCool –indola-blonde expert shampoo 250ml

Originalna cena je bila: 1,616.00 RSD.Trenutna cena je: 1,292.00 RSD.

ACT NOW! purify shampoo 300ml

1,507.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

ACT NOW! Color Spray Conditioner 200ml

Originalna cena je bila: 1,849.00 RSD.Trenutna cena je: 1,670.00 RSD.

Glamorous Oil šampon 250ml indola

Originalna cena je bila: 1,322.00 RSD.Trenutna cena je: 1,215.00 RSD.
Prodato proizvoda: 2

Blond Addict šampon 250ml indola

1,616.00 RSD
Prodato proizvoda: 2

ACT NOW! Repair šampon 300ml indola

Originalna cena je bila: 1,507.00 RSD.Trenutna cena je: 1,307.00 RSD.
Prodato proizvoda: 3

ACT NOW! Moisture Spray 200ml indola

Originalna cena je bila: 1,849.00 RSD.Trenutna cena je: 1,675.00 RSD.

ACT NOW! Moisture šampon 300ml indola

Originalna cena je bila: 1,507.00 RSD.Trenutna cena je: 1,205.00 RSD.
Prodato proizvoda: 1

ACT NOW! Color šampon 300ml indola

Originalna cena je bila: 1,507.00 RSD.Trenutna cena je: 1,307.00 RSD.
Prodato proizvoda: 3

ACT NOW! Color Conditioner 300ml indola

Originalna cena je bila: 1,781.00 RSD.Trenutna cena je: 1,550.00 RSD.
Prodato proizvoda: 3
Indola je međunarodni ekskluzivan brend i pametna alternativa za nezavisne frizere širom sveta. Za ovaj brend "pametno" znači da vam pomaže u rastu putem usluga i alata koji su već dokazani kao uspešni, relevantni i održivi u frizerskoj industriji - bez eksperimenata, bez neuspeha. Indola je hrabar i modern brend koji pronalazi inspiraciju u svakodnevnom životu i ljudima. Iz tog razloga, slavi ulični stil i sveprisutnu digitalnu stvarnost, koristeći njihovu kombinovanu snagu kako bi pružio inspiraciju i informacije o najnovijim trendovima koji vladaju na najvećoj modnoj pisti na svetu - ulici. Indola proizvodi su jednostavni za upotrebu i omogućavaju frizerima da pruže visokokvalitetne usluge po konkurentnim cenama. Jedna od ključnih prednosti Indole je to što su proizvodi dizajnirani za srednje i male salone i odabrane kozmetičke prodavnice kao pristupačni, visokokvalitetni proizvodi. Proizvodi za negu kose sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke, kao što su ekstrakt lista aloe vere, hladno ceđeno ulje avokada ili ši puter, kako bi se obezbedio savršen učinak i najbolji frizerski rezultati.

Formule sa posebnim integritetom

Kolekcija ACT NOW! nudi proizvode za negu kose sa čistim i pažljivo odabranim prirodnim sastojcima kao što su ekstrakt lista aloe vere, hladno ceđeno ulje avokada ili ši puter. Misija ACT NOW kolekcije je održivost i očuvanja životne sredine kroz razvoj formule sa posebnim integritetom. Koriste se isključivo prirodni sastojci i biljne alternative za očuvanje životne sredine. Zašto izabrati ACT NOW? Postoji mnogo razloga za izbor ove kolekcije među kojima su:

1. Napredne formule i prirodni sastojci

Proizvodi sadrže napredne formule koje pružaju izvanredne rezultate. Koriste se pažljivo odabrani prirodni sastojci koji blagotvorno deluju na kosu.

2. Veganski proizvodi

Svi proizvodi u ovoj kolekciji su veganski, što znači da ne sadrže sastojke životinjskog porekla.

3. Održivo pakovanje

Ambalaža proizvoda je ekološki prihvatljiva, s do 97% reciklirane plastike. Ovako se smanjuje zagađenje životne sredine.

4. Bez testiranja na životinjama

Indola proizvodi za kosu su razvijeni bez testiranja na životinjama.

5. Bez štetnih sastojaka

Formule proizvoda Indola ne sadrže sulfatne surfaktante, silikone, mineralna ulja i veštačke boje. Napravljene su od prirodnih sastojaka i ulja, što ih čini blagim i bezbednim za kosu.

6. Šamponi bez sulfata

Šamponi iz ove kolekcije ne sadrže sulfatne surfaktante, već koriste blaže surfaktante. Na taj način, osetljivo vlasište i pramenovi mogu biti očišćeni bez nanošenja štetnih sastojaka.

Savršeni proizvodi za plavu kosu

Plava kosa je izuzetno osetljiva zbog hemijskih tretmana i čestog farbanja. Zbog toga bi sve plavokose devojke trebalo da koriste proizvode za negu kose kreirane izričito za plavu kosu. Indola novi holistički asortiman Blonde Expert nudi upravo to - profesionalnu negu plave kose koji vam omogućava da postanete stručnjak za plavuše! Tako, na primer, Blonde Expert šampon sa visokom pigmentacijom sa poboljšanom tehnologijom za jačanje i obnavljanje strukture kose, efikasno čisti kosu bez sušenja. Pored toga, ovaj proizvod je pogodan za hladne plave tonove, neverovatno poroznu i hemijski tretiranu kosu. Takođe, pomaže u obnavljanju unutrašnje strukture kose, bori se protiv oštećenja kose unutar vlakana kose, kosu ostavlja do 85% jačom u poređenju sa običnim šamponom i neutrališe žute tonove u farbanoj kosi.

Indola: Brend koji odiše inspiracijom i inovacijom

Indola, profesionalni brend frizera, odiše inspiracijom i inovacijama. Brend ima snažan digitalni fokus i voli da deli savete o korišćenju svojih proizvoda putem društvenih mreža. Godine 2011, Indola je kompletno obnovila svoj asortiman proizvoda sa posebnom pažnjom posvećenom pakovanju, kao i sastavu i svojstvima proizvoda. Sa širokim spektrom proizvoda, Indola je pravi izbor za svakoga, od šampona do sprejeva i gelova za kosu. Sa nedavnom revitalizacijom, proizvodi su postali moderniji i prilagođeni korisnicima.