Blog

Schwarzkopf profesionalne maske za kosu

Schwarckopf profesionalne maske za kosu – vodic

Schwarzkopf profesionalne maske za kosu – kompletan vodic pomoćiće Vam u izboru maske koja će biti najbolja za Vašu kosu. Objasnićemo prednosti i namenu profesionalnih maski za kosu i podeliti sa Vama iskustva nakon korišćenje profesionalnih maski u salonu. Puno nam znače i iskustva naših klijenata koji u kućnim uslovima bar jednom nedeljno koriste ove maske. Kada nam klijenti dođu u salon važno je da znamo šta inače koriste za negu kose kako bi im preporučili da nastave ili menjaju svoju rutinu nege. Nakon naših saveta uglavnom pređu sa drogerijskih na profesionalne preparate jer uvide da je salonski proizvod korisniji, kvalitetniji, mnogo više traje…

Iskustva nakon korišćenja Schwarzkopf profesionalnih maski u salonu

U salonu je korišćenje maski za kosu obavezno. Nakon pranja šamponom u salonu, da bi kosa dobila mekoću, sjaj i bila dubinski hidrirana koristimo Schwarzkopf profesionalne maske već godinama jer imaju fantastične rezultate i olakšavaju nam rad sa zahtevnim kosama.

Schwarzkopf profesionalna maska za  – brend vrhunskog kvaliteta

Na tržištu postoje brojne maske za kosu. Drogerijskih ima možda i više nego profesionalnih, što možete da primetite pri svakom odlasku u prodavnice kozmetike. Zar nemate utisak da stalno ima novih proizvoda, novih brendova, novih pakovanja….. Više ni sami ne znate šta da kupite u moru noviteta u parfimerijama, marketima a da ne spominjemo on line ponude koje su bogate novinama iz sveta kozmetike. I ako deluje privlačno pakovanje, reklama, uvek želite nešto novo možda efikasnije da probate.Ovde ćemo pisati o proverenom kvalitetu svima poznatog brenda.

schwarzkopf corporate e1680593623770

Schwarzkopf je brend koji ima i proizvode za široku potrošnju i kad je u pitanju nega i farbanje kose, sigurno da svi prepoznaju ovaj logo. Ono što je u frizerskom svetu dobro poznato je da ovaj brend ima profesionalne proizvode vrhunskog kvaliteta koji daje odlične rezultate u salonu. Frizeri znaju da sa Schwarzkopfom imaju pouzdane rezultate i zadovoljne mušterije.  U salonu koristimo iste ove preparata ali u litarskim pakovanjima, pa vam možda pakovanje ili ambalaža ne deluju poznato. U želji da klijenti frizerskih salona nastave sa kvalitetnom negom i nakon posete salona, najtraženiji profesionalni preparati posloje u pakovanjima od 200ml ili 250 ml.

Maske za kosu su u pakovanju od 200ml što uopte nije malo s obzirom da je reč o visoko koncentrovanim proizvodima koji se po jednom korišćenju jako malo troše/ maska traje mesecima. Da spomenemo i to da ovako bogate i “jake” maske ne treba da koristite češće od jednom nedeljno. Ovo naravno zavisi od stanja i kvaliteta Vaše kose, klijenti nam kažu da je dovoljno jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje koristiti ove maske.

Schwarzkopf profesionalne maske za kosu – Tretman za obnovu i regeneraciju kose

Koliko se Schwarzkopf profesionalne maske za kosu drze na glavi ?

Jače su od balzama za kosu, gušće strukture, treba da se duže drže na kosi nego regeneratori. Šta znači duže držati? Uglavnom se treba pridržavati preporuke na pakovanju, od strane proizvođača. Najčešće je na ambalaži napisano ” ostaviti proizvod 5-10min na kosi zatim temeljno isprati” E sad, zašto kažemo uglavnom…

Vaša kosa je specifična i tako treba i da vodite računa o njoj. Nije uputsvo baš za svaki tip kose. Da pojasnimo, ako je Vaša kosa izuzetno tanka i retka, prvo nikako ne nanosite masku iznad sredine dužine i ne držite masku više od deset minuta čak i ako je i sama maska za tanku kosu. Ako držite masku duže od 10 min otežaće Vam kosu, izgubićete volumen koji vam i ovako nedostaje, kosa će se i brže mastiti. Imaćete utisak da treba da je sutradan perete.

Ako je Vaša kosa teška, debela dlaka i gusta, Vi slobodno možete držati masku više od 10 min jer će kosa bolje upiti proizvodi i biće  laka za rašćešljavanje, meka na dodir i sjajna. Sve maske za kosu se ispiraju tako da je to obavezno ali probajte mlakom vodom ne pretoplom jer topla voda dehidrira i isušuje kako teme glave tako i kosu a naročito kožu tela.

Schwarzkopf profesionalne maske za jako oštećenu kosu

Izuzetno oštećenoj, ispucaloj kosi potrebna je intenzivna moćna nega koju daju profesionalne maske za kosu. Oštećena kosa znači ima visoku poroznost što znači otvorene kutikule i loše stanje. Ova vrsta kose je obično dehidrirana, ima ispucale vrhove i oštećenu strukturu. Dobar deo maski za kosu na tržištu namenjen je upravo suvoj kosi, jer je ovo jako učestao problem pa kupite masku sa hidratantnim i obnavljajućim delovanjem.

Profesionalne maske koje kondicioniraju i kosu i vlasište, pomoćiće da sprečite proređivanje i opadanje kose. Maske za kosu koja pojačano opada  (npr. zbog sezonskih promena ili stresa) su zasnovane na prirodnim nežnim sastojcima. Maske imaju za cilj ishranu i jačanje kose i korena kao i podsticanje cirkulacije. Oni uglavnom uključuju esencijalne masne kiseline, vitamine i aminokiseline.

Šta su proteinske maske za kosu?

Naša kosa gubi proteine koji su osnovni sastav dlake, usled hemijskih i termičkih procesa ( sušenje, peglanje, presa za kosu). Vašoj kosi nedostaju proteini ako je oštećena, ispucala, sklona lomljenju ili pojačano opada. Prilikom kupovine maske za kosu, birajte na osnovu napisanog sastava i što većeg procenta keratina u sastavu maske.Te su maske najbolje kad želite da što pre oporavite oštećene vlasi i učinite ih ponovo zdravim. Ovakve proteinske maske, štite oštećenu kosu i pružaju zaštitu od dejstva spoljašnjih uticaja. Nakon ovog tretmana, kosa dobija na punoći i težini a dlaka postaje bujnija i gušća.

Schwarkopf profesionalne maske koje preporučuju frizeri

Schwarzkopf – Blond Me All Blondes –Neutralizing Mask

Schwarzkopf Professional BlondMe Tone Enhancing Mask ima novu tehnologiju Advanced Bonding Sistem, koja gradi nove mostove u krhkim vlaknima kose i obnavlja unutrašnju strukturu pramenova snažno i na trajni način. Pored toga, sastojci za kondicioniranje raspetljavaju i olakšavaju češljanje kose uz intenzivno poboljšanje sjaja boje. 3D Bond Creation Technologi i Velvet Flover Protein Complek, pomaže u izgradnji novih veza, uklanjanju smeđe i neutralisanju žutih nijansi na plavoj kosi.

Schwarzkopf – Blond Me All Blondes –Detox Mask

Vratite vitalnost svojoj plavoj kosi pomoću Professional Blond Me All Blondes detox maske. Njegova kremasta kompozicija intenzivno hrani, hidrira i regeneriše celu dužinu. Obnavlja njihovu unutrašnju strukturu i smanjuje lom. Zaglađuje površinu vlakana kose za maksimalan sjaj i mekoću. Sprečava oštećenje kose uzrokovano negativnim spoljnim uticajima. Ostavlja ih izdržljivijim i čvršćim sa zdravim izgledom. Zašto je ova maska naša najbolja ponuda:

-oživljava dosadnu kosu
-uklanja toksine

-jača vlakna kose,
-leči svoja oštećena područja
-regeneriše i omekšava
-povećava snagu i elastičnost kose
-podržava blistavost i živost hemijske ili prirodne plave boje
-olakšava češljanje i stilizovanje,
-maska je pogodna za sve tipove plave kose

schwarzkopf professional blondme all blondes detox mask

Bonacure fibre force treatment

Ova maska kosu puni keratinom i pruža joj dubinsku obnovu. Intenzivna je i odlična za nedeljnu negu ekstremno slabe i oštećene kose.obnavlja unutrašnju strukturu vlasiJača vlakna kose. Pruža sjajRaspetljava i olakšava češljanje. Ova bogata maska savršeno zatvara površinu kosu i nakon nje je kosa je do 10x jača i otpornija na oštećenja. Kosa će dobiti preko potrebna proteine koji hrane kosu i sprečavaju dalja oštećenja i lomljenje. Sve druge tretmane na kosi moćićete bez brige da probate, novu farbu za kosu , pramenove ili da koristite presu peglu, oblikujete svoju kosu kako želite, jer je sa ovom maskom kosa jača i otpornija.  Ovaj tretman je još efikasniji kada se koristi sa fibre force ampulama. Naši klijeni suu prezadovoljnim brzim i trajnim efektom koji ampule i tretman pružaju zajedno na vrlo oštećenoj kosi.

BC clean repair rescue tretman

Ovo je možda maska koja je najduže na tržištu, pre par godina bila je u sličnom crvenom pakovanju kao i cela repair rescue kolekcija Schwarzkopf sada je u novoj ambalaži ali je kvalitet ne promenjen. Imao kljente koji su godinama verni baš ovoj kolekciji i koriste sve od šampona do vrlo tražene Seal ends kremice za oblikovanje krajeva i stilizovanje kose.61g1d LqzL. SX466

Odličan tretman koji dubinski regeneriše kosu. Posebno kreirana formula za jako oštećenu kosu. Formula vraća unutrašnju snagu i elastičnost kose bez preopterećenja. Zaglađuje površinu kose. Pruža dodatnu negu i sjaj. Pruža dugotrajne rezultate obnove već nakon prvog pranja. Za kosu oštećenu farbanjem. Za kosu koja puca i lomi se.

UČINCI:
• Intenzivno neguje  oštećenu kosu.
• Formula vraća unutrašnju snagu  i elastičnost kose bez preopterećenja.
• Zaglađuje površinu kose.
• Pruža dodatnu negu i sjaj.
• Pruža dugotrajne rezultate obnove već nakon prvog pranja.

BC clean time restore Q10+ maska

Jačajući tretman protiv starenja kose, posebno dizajniran za krhku zrelu kosu.

Formulisana sa ekskluzivnom mešavinom Schwarzkopf Professional sastojaka—kompleks Q10+, zajedno sa veganskim keratinom i tehnologijom Cell Ekualizer ova maska pruža intenzivnu negu zrele kose.Formula nalik želeu je takođe obogaćena glinom, popularnim sastojkom zbog svojih svojstava pročišćavanja i detoksikacije.

Ova jedinstvena kombinacija sastojaka obezbeđuje savršenu ravnotežu snage i vlage zreloj kosi, dajući joj osećaj hidratacije do 48 sati, sa većom elastičnošću i lakoćom upravljanja. Ako imate dugu, zrelu kosu koja pokazuje znake suvoće i lomljivosti, obavezno uključite ovu masku u svoju rutinu nege kose.Formulisan sa naprednom tehnologijom za negu kose, ali bez sastojaka životinjskog porekla, Time Restore je prvi Schvarzkopf Professional veganski sistem za negu kose za zrelu, krhku kosu. Novo pakovanje je takođe ekološki dizajnirano: u potpunosti se može reciklirati i sadrži do 97% reciklirane plastike.

Karakteristike
Tekstura: maska nalik na žele
Problemi sa kosom: zrela, lomljiva, suva kosa
Vreme primene: tokom kupanja ili tuširanja, nakon pranja kose
Starost: 30+ iznad ove starosne granice koži kosi nedostaje koenzim Q10 da bi bila elastična i otporna
Tip kose: zreli i veoma suvi tipovi kose;
Glavne prednosti: popravlja strukturna oštećenja u zreloj kosi, vlaži kosu i stvara mekši osećaj do 48 sati, poboljšava elastičnost i upravljivost, istovremeno promovišući zdrav izgled;
Formulisano bez: veštačkih boja, silikona, bez sastojaka životinjskog porekla.

Schwarzkopf profesionalne maske za kosu

BC clean moisture kick tretman

Profesionalna maska za kosu kojoj treba hidratacija i nega. Maska za dubinsku hidrataciju za normalnu do suvu, lomljivu ili kovrčavu kosu. Zbog lagane emulzijske teksture hidratantna sredstva vrlo brzo prodiru u kosu, intenzivno hidratizirajući unutarnju strukturu vlasi. Sadrži glicerol koji ekstremno hidrira i zadržava vlagu u kosi.

UČINCI:
• Pruža dubinsku negu i hidrataciju za normalnu, suvu i valovitu kosu.
• Pruža gipkost kosi.
• Formula pomaže zadržati optimalni nivo hidratacije i pruža osećaj lagane, poletne kose.
• Pomaže poboljšati elastičnost i prilagodljivost kose.
• Daje zdrav izgled kosi.

Zbog lagane emulzijske teksture hidratantna sredstva vrlo brzo prodiru u kosu, intenzivno hidratizirajući unutarnju strukturu. Delovanje kationskog cell equalizer ispunjava praznine u spoljnjem sloju kose osiguravajući mekanu kosu. Formula obogaćena glicerolom pomaže u ponovnom balansiranju nivoa hidratacije u kosi.

Maske za kosu su obavezne ako želite da kosa izdrži sve izazove i bude negovana i sjajna.

Sad mislite koje izazove?

Pomislite samo sve što kosa trpi svakog dana, feniranje, ispravljanje, preparate za oblikovanje kose, UV zračenje, jako sunce ili zimi hladnoća , suv vazduh u prostoriji kad se greje, a tek farbanje, pramenovi, stezanje šnalom i ukosnicama, leti slana voda …. nema kraja ovom nabrajanju. Skloni smo da svaku novu boru ili tačkicu na licu odmah primetimo, menjamo kremu, čistimo lice i dva puta dnevno. A na kosi su manje primetne promene  dok cela kosa ne bude suva i onda očajavate. Rešenje su maske koje leče kosu vraćaju joj bogate hranljive sastojke i čine vas zadovoljne svojim izgledom.

Nadamo se da je vodič za Schwarzkopf profesionalne maske za kosu pojasnio razlike i prednosti kod proizvoda koje Vam preporučujemo. Ukoliko je potrebno neko pojašnjenje ili preporuka od frizera napišite nam mail. Znači nam i vaše mišljenje tako da nam pišite komentare ako ste koristili ove maske. Verujemo da svakom znači dobra recenzija i iskustvo nekog koje je probao profesionalne maske i zato napišite ocenu ili komentar.

 

Nega kose prirodnim putem

7 saveta – nega kose prirodnim putem Nega kose prirodnim putem može biti izazov. Koristiti regenerator ili ne, koristiti masku

Zamršena kosa

Zamršena kosa – najbolji saveti za održavanje i negu Zamršena kosa je naporna i teška za održavanje. Teško rasčešljavanje kose,

Preparati koji povećavaju volumen kose

Najbolji preparati koji povećavaju volumen kose 5 preparata koji povećavaju volumen kose, prema iskustvu naših frizera daju nepogrešive rezultate. Možda

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.