Tretmani koji su bolji zajedno: Olaplex No3 i Olaplex No8

Tretmani koji su bolji zajedno: Olaplex No3 i Olaplex No8

Tretmani za kosu koji su bolji kada se koriste zajedno:

Kombinacija Olaplex No3 i Olaplex No8

Kombinacija No.3 i No.8 preparata je idealna bez obzira da li je vaša kosa tamna ili svetla jer ona oseća posledice od UV zračenja i dužeg izlaganja suncu. Kada na ovo dodate habanje vaše kose češljanjem, feniranjem, peglanjem itd. imate recept za oštećenu  kosu! Istina je da možete imati zdravu kosu tokom leta, ukoliko se posvetite OLAPLEX rutini. Tretman za stvaranje veze No.3 i maska za dubinsku hidrataciju No8 su sve što je vašoj kosi potrebno da izgleda najbolje moguće.

Zdravlje kose i hidratacija doprinose izgledu vaše kose. Možete imati odličan proizvod za styling kose, izgled će pre svega zavisiti od nege koju pružate kosi. OLAPLEX No.3 Hair Perfector i No.8 Bond Intense Moisture Mask donose jednostavnu rutinu za negu kose, sa najboljim rezultatima. Koristite ih jedno sa drugim ili nezavisno!

  • Olaplex No3 koristite pre šampona
  • Olaplex No8 koristite posle pranja kose šamponom

 

olaplex no8 no3

 

OLAPLEX No.3 Hair Perfector

OLAPLEX No3 Hair Perfector je tretman za kosu koji je postao pravi hit u svetu nege kose. Ovaj proizvod je kreiran sa ciljem da popravi oštećenja u kosi i obnovi njenu strukturu. Ako se pitate šta OLAPLEX No3 zapravo radi, odgovor je jednostavan – obnavlja veze u vašoj kosi koje su oštećene usled različitih faktora kao što su farbanje, peglanje, kovrdžanje i drugi toplotni tretmani.

Tretman OLAPLEX No.3 iskustva nam govore da je pogodan za sve tipove kose i nežan je za upotrebu. Nakon korišćenja ovog proizvoda, vaša kosa će biti zdravija, jača i manje sklonija pucanju. Osim toga, OLAPLEX No3 je formulisan da spreči lomljenje kose, što znači da će vaša kosa biti dugotrajnija i otpornija na različite faktore koji mogu dovesti do njenog oštećenja.

Kada se koristi, OLAPLEX No3 se nanosi pre pranja kose i ostavlja da deluje najmanje 10 minuta (može se ostaviti i preko noći za dodatni efekat). Nakon toga, kosa se opere kao i uobičajeno. OLAPLEX No3 se preporučuje koristiti jednom nedeljno, ali u slučaju jako oštećene kose može se koristiti češće.

Ovaj tretman koji se koristi nedeljno, i to pre šamponiranja popravlja i sprečava oštećenja za jaču kosu zdravijeg izgleda nakon samo jedne upotrebe. Nije balzam, maska ili proteinski tretman – Nº3 Hair Perfector je inovativni graditelj veze za popravku oštećenja tamo gde ona počnu, na molekularnom nivou. Zbog toga se zaklinju stilisti, frizeri i ljubitelji zdrave kose.

Patentirana OLAPLEX Bond Building Technology obnavlja prekinute disulfidne veze kako bi povratila snagu za vidljivo zdraviju kosu.

KLJUČNE PREDNOSTI No.3

– Popravlja i sprečava oštećenja
– Kosa izgleda i jeste zdravija
– Smanjuje lomljenje i ispucale vrhove

Tretmani koji su bolji zajedno Olaplex No3 Olaplex No8

Tretmani koji su bolji zajedno: Olaplex No3 i Olaplex No8

Međutim, važno je napomenuti da OLAPLEX No3 upotreba  ne mora biti samo kao samostalan proizvod za negu kose. Nakon tretmana sa OLAPLEX No.3, preporučuje se korišćenje OLAPLEX No8 Bond Intense Moisture Mask, koja će pružiti dodatnu hidrataciju i zaštitu vašoj kosi. Kombinacija ova dva proizvoda će dati najbolje rezultate i pomoći vam da postignete zdravu, sjajnu i jaku kosu.

OLAPLEX No8 Bond Intense Moisture Mask

OLAPLEX No8 je hidratantna maska koja se ističe kao nijedna druga na tržištu. Jedinstvena formula tretmana ne samo da hidrira kosu, već takođe obnavlja veze i jača vlasi. Zahvaljujući klinički dokazanim rezultatima, 94% korisnika primećuje značajno jaču kosu, dok kosa ne izgleda porozno.

Nedostatak hidratacije u kosi dovodi do oštećenja jer suva kosa postaje lomljivija. Voda čini najveći procenat sastava vlasi, što znači da kosa treba redovnu hidrataciju kako bi ostala zdrava i jaka. OLAPLEX No8 tretman je formulisana da hidrira, zagladi, doda telo i sjaj vašoj kosi, pružajući joj optimalnu hidrataciju.

Održavanje vlažnosti vaše kose ima ključnu ulogu u postizanju meke, zdrave kose sa predivnim sjajem i glatkoćom. OLAPLEX No.8 maska za intenzivnu hidrataciju je neophodan korak u OLAPLEX rutini, koja obnavlja kosu na ćelijskom nivou. Kada se koristi zajedno sa OLAPLEX No3 Hair Perfector, dobijate najbolje rezultate u hidrataciji i obnovi kose.

 

Nega kose prirodnim putem

7 saveta – nega kose prirodnim putem Nega kose prirodnim putem može biti izazov. Koristiti regenerator ili ne, koristiti masku

Zamršena kosa

Zamršena kosa – najbolji saveti za održavanje i negu Zamršena kosa je naporna i teška za održavanje. Teško rasčešljavanje kose,

Preparati koji povećavaju volumen kose

Najbolji preparati koji povećavaju volumen kose 5 preparata koji povećavaju volumen kose, prema iskustvu naših frizera daju nepogrešive rezultate. Možda

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.