hair-styling-f2-8092-f2-CGL2F3H

Preporuke organskih proizvoda za kosu

U narednom tekstu profesionalni frizeri sa višegodišnjim iskustvom, daju svoje predloge za Tecna proizvode koji se mogu naći u našem shopu.

Tecna proizvodi su formulisani da brinu o vašoj kosi, pružajući maksimalne rezultate nege kose. Tecna je osnovana 1995. u Rimu i ima svoju filozofiju  koncept Bio Natural. Bio Natural filozofija želi da brine i o zdravlju korisnika i o zdravlju frizera i zaštiti prirodne sredine, a naturalistički koncept je smernica za negu kose. Tecna proizvodi za kosu su dizajnirani da ispune i predvide vaše želje.

Tecna SPA

Nova linija Tecna SPA Bio-Enzime Therapi nudi intenzivan hranljivi tretman za posvetljenu, dugu, oštećenu i tretiranu kosu. Linija proizvoda koja vraća prirodnu lepotu osvetljenoj i oštećenoj kosi i eliminiše nesavršenosti.

Dragoceno visokotehnološko jedinjenje zasnovano na prirodnim bio-enzimima koji potiču od tartufa, biljnih aktivnih principa i supstanci slične strukture, jačaju i podmlađuju dugu kosu koja je oštećena. Tartuf je dragoceni sastojak koji deluje protiv starenja i revitalizacije kose.

Bogat vitaminom B, stimuliše regeneraciju proteina koji čine strukturu kose, čime se povećavaju njena elastična svojstva. Deluje dubinski i površinski sa efektom napunjenosti, za vidljivo meku, regenerisanu i sjajnu kosu.

Tecna SPA-BIO Enzimska terapija je profesionalna terapija za rekonstrukciju oštećene kose, koja koristi potpuno novu i ekskluzivnu tehnologiju zasnovanu na prirodnim enzimima koje sadrži Tartuf. Tecna SPA  obnavlja unutrašnju strukturu kose oslabljenu hemijskom agresijom, jača je i čini je otpornijom. Njegovo dejstvo dubinski obnavlja vlakna kose, vraćajući snagu i elastičnost.

Savršena kosa, san za mnoge! Ali šta treba učiniti da se to dogodi?

Da li su organski proizvodi dobri za vašu kosu? Da, organski proizvodi su dobri za vašu kosu jer nemaju nikakvih neželjenih efekata i ne narušavaju prirodno zdravlje vaših vlasi.

Šta je organski proizvod za kosu?

Za razliku od uobičajenih kozmetičkih proizvoda, organski proizvodi za kosu sadrže prirodne sastojke kao što su eterična ulja, proteini, vitamini i ekstrakti voća. Ovi sastojci su nežni za kožu i odlični za ljude koji imaju alergije ili su skloni iritaciji kože ili skalpa.

Šta je organski tretman kose?

Organski proizvodi za tretman kose pomažu u sprečavanju oštećenja kose uzrokovanih štetnim hemikalijama za kosu. Organski proizvodi za negu kose su nežni i neće učiniti ništa da naškode vašoj kosi za razliku od svojih sintetičkih parnjaka. Na primer, šampon za organsku negu može očistiti vašu kosu dok podstiče rast nove kose.

duga kosa 1 e1673269346519

Hajde da vidimo koje su glavne karakteristike savršene kose:

Mekoća je znak zdrave kose

Mekoća je prvi znak zdrave kose! Meka kosa na dodir olakšava raščešljavanje i drastično smanjuje šanse za ispucale krajeve. Ukratko, želite savršenu kosu, mekoća je jedna od stvari koja se ne može potceniti.

SPA Q10 obnavljujući tretman,  popravlja dužinu cele dlake, zaglađuje vlasi i odmah daje mekoću i elastičnost.

Sjajna kosa je negovana

Savršena kosa je takođe sjajna, što često nije karakteristika mnogih dlaka koje su suve i oštećene. U ovom slučaju je preporučljivo koristiti proizvode koji zaglađuju dužine vlasi i štite ih od kontinuiranih toplotnih udara, a takođe ih čine lakšim za češljanje.

Preporučeni proizvod Spa Tecna Perfecionist osvetljavajući sprej koji eliminiše kovrdžanje i deluje kao toplotni zaštitnik.

Preporuke organskih proizvoda za kosu

Hidratacija je neophodna za jaku kosu

Da biste imali savršenu kosu, potrebno je da je negujete. Procenat vode je drugi sastojak za kosu, a njegov dobar doprinos garantuje lakoću i elastičnost kose, izbegavajući nastanak omraženih podeljenih krajeva.

Šampon SPA Q10 , sredstvo za čišćenje koje daje novu hidrataciju i čini kosu jakom.

Energetska terapija

Kosa ima specifičan životni ciklus zbog kojeg će ispasti i folikula će stvoriti novu kosu, bogatu elementima, živu i sjajnu. Ali šta se dešava ako ovaj vitalni lanac ne prati ovaj ritam? Kosa postaje sve tanja i mutnija, prava katastrofa! U stvari, telesnost je jedna od stvari koja vašu kosu čini savršenom. Energetskim terapijama koje daju više snage i volumena oslabljenoj i stresnoj kosi, postižete zdrav izgled.

Teabase Energetic šampon, sredstvo za čišćenje koje kosi daje tonus i podstiče cirkulaciju kože.

Zaštita kose

Trend je kosa sa ultra blistavim i osvetljenim bojama, kosa će izgledati moderno, ali  istrošeno. Prvo je dobro koristiti izvrsne proizvode za bojenje, a drugo pokušajte da vlasi budu zaštićene od ove vrste šoka koji ograničavaju sjaj vaše kose.

AROMATIC CONDICIONER

Ekstra nežna hidratantna krema dizajnirana sa bogatim biljnim sastojcima, biljkama za ublažavanje zategnutosti i suvoće vlasišta, hidrira suvu lomljivu i hemijski tretiranu kosu, daje zdrav izgled i trenutni sjaj. Specijalna formula obnavlja vlagu za veću elastičnost upravljivost i sjaj.

Može li tretman keratinom biti organski?

Čisto organski, prirodni tretman za kosu, Keratin tretman kombinuje prednosti nekoliko prirodnih sastojaka poput kompleksa keratina, hidrolizovanog kolagena i hidrolizovane svile kako bi vašoj kosi dao bogat, sjajan sjaj i glatku teksturu, dok istovremeno povećava njenu zateznu čvrstoću i sprečava lomljenje.

Organski proizvodi za kosu mogu obnoviti vlagu u kosi, popraviti veze prekinute hemikalijama i obradom i eliminisati slobodne radikale koji uzrokuju štetu.

Da li ste se ikada zapitali kako proizvodi za negu kose koje koristite mogu da utiču na životnu sredinu?

Sve od ambalaže, proizvodnih procesa i otpada koji se stvara može prouzrokovati štetu po životnu sredinu. Korišćenjem organskih proizvoda za kosu ne samo da pomažete sopstvenom zdravlju, već na ogroman način pomažete i životnoj sredini.

Većina mejnstrim proizvoda za kosu je prepuna toksičnih hemikalija, koje imaju veliki uticaj na zemlju. Oštri sastojci u neorganskim i neprirodnim proizvodima za kosu mogu vremenom ukloniti zaštitne slojeve kože glave. Ovo direktno utiče na zdravlje vaše kože glave, gde počinje zdrava kosa.

Pored toga, kvalitetni organski proizvodi za kosu, kao što je Tecna mogu preokrenuti štetu i ojačati kosu. Organski proizvodi za kosu mogu da dopune vlagu u kosi, poprave veze prekinute hemikalijama i obradom i eliminišu slobodne radikale koji uzrokuju štetu. Krajnji rezultat? Oni mogu da preokrenu štetu koja je naneta vašem skalpu, dajući vam zdraviju kosu.

Postoji nekoliko razloga zašto se sve više ljudi okreće organskim ekološkim proizvodima za negu kose.

Glavni faktor koji utiče na ovu odluku su sastojci koji se koriste za proizvodnju ovih proizvoda. Tecna organski proizvodi za negu kose ne sadrže nikakve toksične ili štetne hemikalije u našem asortimanu, što eliminiše zabrinutost zbog ispuštanja ovih gadnih hemikalija u životnu sredinu.

Neke od uobičajenih hemikalija koje se nalaze u glavnim proizvodima za negu kose uključuju parabene i fenole; oni ne samo da predstavljaju opasnost po vaše zdravlje već utiču i na divlje životinje i morski život kada se ispuste u životnu sredinu.

Sa povećanjem plastike za jednokratnu upotrebu koja zagađuje naše vodene puteve, sada je važnije nego ikad da učinimo sve što možemo da smanjimo otpad i brinemo o našoj životnoj sredini.

Nega kose prirodnim putem

7 saveta – nega kose prirodnim putem Nega kose prirodnim putem može biti izazov. Koristiti regenerator ili ne, koristiti masku

Zamršena kosa

Zamršena kosa – najbolji saveti za održavanje i negu Zamršena kosa je naporna i teška za održavanje. Teško rasčešljavanje kose,

Preparati koji povećavaju volumen kose

Najbolji preparati koji povećavaju volumen kose 5 preparata koji povećavaju volumen kose, prema iskustvu naših frizera daju nepogrešive rezultate. Možda

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.