Kozmetika za negovanje brade

Kozmetika za negovanje brade je neophodna svakom muškarcu koji vodi računa o svom izgledu.

Ponuda kozmetičkih preparata za muškarce nikada nije bila dostupnija i raznovrsnija. Kozmetičke kuće sve više obraćaju pažnju na potrebe modernog muškarca koji se više nego ikada do sada, posvećuju svom stajlingu i utisku koji ostavljaju, a sa posebnim akcentom na negu kose i brade.

Kozmetika za negovanje brade i svi proizvodi za negu lica i njihova kombinacija Vam omogućavaju uredan i sofisticiran izgled. Kada stilizujete bradu obratite pažnju na kvalitet dužinu i jačinu brade, i tome prilagodite oblik koji vam najbolje pristaje.

Dlaka na licu zdravog izgleda počinje zdravom kožom. Uz odgovarajuću negu kože, moguće je sprečiti probleme poput peruti, urasle kose, akni i svraba. Da biste održali kosu na licu zdravom, pratite  savete naših profesionalaca.

barbershop vasiljev

Kozmetika za negovanje brade

Ako želite bradu zdravog izgleda, morate voditi računa o koži ispod nje. Pravilna nega kože može sprečiti probleme kao što su akne, perut na bradi i svrab.

Evo jednostavnog plana u tri koraka koji preporučuje ljudima sa bradom.

Nega  brade

Trebaće vam:

Nežno sredstvo za čišćenje napravljeno za vaš tip kože

Čisti peškir

Nežni piling za kožu (ako ste skloni razvoju uraslih dlačica)

Hidratantna krema sa najmanje SPF 30

Regenerator za bradu (za kožu sklonu aknama), ulje za bradu (za normalne ili suve tipove kože) ili nežna hidratantna krema (osetljiva koža)

Češalj za bradu i četka za bradu

Operite lice i bradu svaki dan. Pranje uklanja prljavštinu, ulja, klice, zagađenje i mrtve ćelije kože koje se svakodnevno nakupljaju na vašoj bradi i koži. Kada ih ne operete, mogu vam začepiti pore i iritirati kožu. To se brzo može pretvoriti u problem sa kožom.
Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se pranje nežnim sredstvom za čišćenje napravljenim za vaš tip kože. Želite da koristite nežno sredstvo za čišćenje umesto sapuna. Sredstvo za čišćenje može ukloniti prljavštinu i ostatke bez isušivanja kože, što pomaže u sprečavanju previše uobičajene suve kože ispod brade.

Evo kako da pronađete pravo sredstvo za čišćenje za vaš tip kože:

Masna koža ili akne: Koristite gel za čišćenje koji sadrži salicilnu kiselinu ili glikolnu kiselinu (neće začepiti pore).
Normalna koža: Odaberite nekomedogeno sredstvo za čišćenje. Nekomedogena kozmetika podrzumeva one preparate koji neće naškoditi vašem licu i neće izazvati  neprijatna ispupčenja, ispunjena prljavštinom, na koži, koje zovemo komedonima.
Suva koža: Pronađite hidratantno sredstvo za čišćenje bez mirisa.
Koža koja često gori, ima jaku reakciju na preparate za negu, kada koristite proizvod za negu kože: Koristite kremasto sredstvo za čišćenje lica koje je napravljeno za osetljivu kožu i sadrži reči „bez sapuna“ i „bez mirisa“ na etiketi.

Ako imate akne ili masnu kožu, možda ćete biti u iskušenju da preskočite ovaj korak. Nemojte. Vlaženje  i hidratacija može pomoći u omekšavanju kože i dlačica brade.
Bez hidratantne kreme, koža ispod brade može postati suva, ljuskava i svrbi. Kada se to dogodi, vaša brada može biti suva i bodljikava.

Vaš tip kože i dužina brade određuju koja hidratantna krema vam najbolje odgovara.

Evo šta preporučuju dermatolozi:

Faza izbijanja brade:

Ako ste skloni da dobijete urasle dlake (medicinski naziv folikulitis), faza strništa može biti teška. Da bi se sprečilo urastanje dlačica tokom ove faze,preporučuje se korišćenje nežnog pilinga 1-2 puta nedeljno. Vlažite odmah nakon toga.

U ovoj fazi koristite hidratantnu kremu sa SPF 30 ili više, koristeći onu napravljenu za vaš tip kože (masna ili sklona aknama, normalna, suva, kombinovana ili osetljiva).

SPF štiti vašu kožu

od štetnih ultraljubičastih (UV) zraka. Kada brada pokrije vašu kožu, možete da pređete na balzam za bradu ili drugu hidratantnu kremu.

Brada je izrasla: Kada dobijete bradu, preporučuje se korišćenje sledeće hidratantne kreme:

Koža sklona aknama: Regenerator za bradu
Normalna do suva koža: ulje za bradu
Osetljiva (često se oseća iritirano) koža: hidratantna krema bez mirisa, nekomedogena

Da biste dobili najbolje rezultate od vaše hidratantne kreme

Nanesite hidratantnu kremu odmah nakon pranja (ili pilinga), pazeći da je nanesete na kožu i bradu.
Umasirajte hidratantnu kremu kroz bradu.
Koristite regenerator za bradu ili ulje za bradu štedljivo kako biste sprečili masni izgled; uvek možete dodati još.

Hidratizira i štiti vašu kosu i kožu ispod nje. Dobro hidrirana koža i kosa su mekše, manje svrbe i izgledaju zdravije.

Hidratacija takođe može olakšati vaš sledeći – i poslednji – korak.

Koristite češalj za bradu da raspetljate, stilizujete i očešljate dlake kada šišate bradu makazama.
Pustili ste bradu da biste postigli određeni izgled, a ovaj korak vam pomaže da to postignete. Kada prođete fazu izrastanja brade, nanesite balzam za bradu, ulje za bradu ili hidratantnu kremu. Zatim koristite češalj za bradu da ravnomerno rasporedite proizvod po dlakama na licu.

Dok češljate bradu, možete koristiti i češalj za bradu da:

Raspletite bradu, što je lakše kada je mokra.
Stilizirajte svoju bradu.
Očešljajte dlake kada šišate bradu makazama.

To je sve što treba da uradite za svakodnevnu negu.

Koja je prava kozmetika za negovanje brade?

Profesionalni tim našeg salona izdvaja proizvode kojima su klijentu prezadovoljni:

Beard balm balzam za bradu   Glatkoća i zaštita TAILOR-ov balzam za bradu štiti, omekšava i zaglađuje bradu. Pomaže u discipliniranju i uklanjanju naelektrisanja,  olakšava upravljanje bradom, četkanje i češljanje. Ugrejte malu količinu na dlanu, a zatim utrljajte u  bradu i oblikujte rukom  ili četkom. Ostavite da deluje, ne ispirajte.

Neoblikovane brade pripadaju prošlosti – Balzam za bradu omekšava vašu bradu i čini je oblikovanom.

Post shave – Posle brijanja TAILOR’S svojim umirujućim efektom pojačava prirodni proces obnavljanja kože nakon brijanja. Gel uklanja kožu od crvenila, iritacija i svraba. Ravnomerno rasporedite po koži nakon brijanja i nežno je masirajte dok potpuno ne upije.

Beard wash – Ravnoteža i vlaga beard wash TAILOR’s je sredstvo za čišćenje sa  dezinfekcijom. Nežno omekšavajući i hidrirajući bradu, osvežava lice i poboljšava ravnotežu kože. Nanesite na vlažnu bradu i kožu. Emulgirajte dobro pre temeljnog ispiranja. Nije dovoljno imati samo bradu – zato se morate brinuti.

Beard oil  ulje za bradu  Nega i dezinfekcija. Sve je u spektru masnih kiselina i veštinama dezinfekcije. Ali kako znamo da među pravim muškarcima ima puno dečaka iz prirode, odlučili smo da stvorimo drugo ulje sa 100% prirodnim sastojcima.

BOLD SOPHISTICATION je ono što vam treba. Ali kao što znate, upravo je miris ono što čini naše ulje za bradu tako posebno: ono pruža vašoj bradi prirodan sjaj i pomaže vam da se oslobodite nečistoće i bakterija.

Muškarci se sve više zanimaju za prirodne, veganske i čiste kozmetičke proizvode, i biraju Tailors. Nije tako lako kada pričamo o ulju za bradu, jer prirodna ulja obično nakon nekog vremena imaju neprijatan  miris. Ali uspeli smo da nađemo 100% prirodno ulje za bradu koje ne preopterećuje vašu kosu, izglađuje bradu i ima svež, citrusni miris.

Kozmetik za negovanje brade scaled e1687341220834

100% prirodno ulje za bradu TAILORS-a

ulje sa visokom količinom oleinske kiseline (regulisanje lipida)

Hladno seđeno bademovo ulje – deluje kao antioksidans i izglađuje bradu i kožu.

Ulje sa balansiranim proporcijama olejnih i linolejnih kiselina (nega, zaštita kože)

Arganovo ulje, marokansko zlato, lako prodire u bradu i pruža mu sjaj, glatkoću i snagu.

Moćan antioksidans koji apsolutno prija koži.

POSEBNO ULJE Ulje jojobe (dugotrajni zaštitni efekt,  sprečava razvoj bakterija,) izglađuje bradu, dodaje vlaga i deluje kao antioksidans protiv slobodnih radikala.

 Proizvod za oblikovanje brkova koji preporučuju berberi

Moustache wax– vosak za brkove koji pruža  definiciju i stil.  Postoji mnogo načina nošenja brkova ali svi imaju jedno zajedničko: potreban im je vosak. To je savršen proizvod za pravljenje i održavanje brkova u formi.

Vosak  omogućava sve vrste stilova, a ako vašoj frizuri pridajete značaj, trebalo bi da vam je stalo do brkova. Nanose se vrlo male količine, vrhovima prstiju.

sisanje brade e1670503041135

Nega kose prirodnim putem

7 saveta – nega kose prirodnim putem Nega kose prirodnim putem može biti izazov. Koristiti regenerator ili ne, koristiti masku

Zamršena kosa

Zamršena kosa – najbolji saveti za održavanje i negu Zamršena kosa je naporna i teška za održavanje. Teško rasčešljavanje kose,

Preparati koji povećavaju volumen kose

Najbolji preparati koji povećavaju volumen kose 5 preparata koji povećavaju volumen kose, prema iskustvu naših frizera daju nepogrešive rezultate. Možda

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.