New

Kérastase Gloss Absolu set za kosu

8,900.00 RSD

Nema na zalihama

Obavestite me kada proizvod bude dostupan

Dodaj 6,000.00 RSD u korpu i ostvari besplatnu dostavu!
Opis

Poklonite luksuz kosi uz Gloss Absolu Fondant Holiday Gift Set, limitiranu prazničnu ediciju iz Kérastase-a. Ovaj set je idealan za one koji teže sjajnoj, glatkoj i bezfriz kosi, a sadrži tri profesionalna proizvoda sa dokazanim sastojcima za negu kose.

Šta se nalazi u setu:

Bain Hydra-Glaze (250 ml) – hidratantni šampon koji nežno čisti vlasište i kosu, dok zaglađuje kutikulu i pojačava sjaj.

Fondant Insta Glaze (250 ml) – regenerator koji hidrira, olakšava raščešljavanje, zaglađuje vlakna i pruža visoki sjaj bez otežavanja.

Anti-Frizz Glaze Milk (190 ml) – lagani sprej koji štiti od friza, omekšava kosu i štiti od vlage i toplote tokom stilizovanja.

Ključni sastojci i benefiti:

  • Hijaluronska kiselina – zadržava vlagu unutar vlasi, čineći kosu mekom i hidriranom
  • Glikolna kiselina – povlači vlagu i zaglađuje površinu vlasi, čineći je luksuzno sjajnom
  • Ulje divlje ruže – hrani, omekšava i donosi mirisnu notu koja oplemenjuje negu kose

Zašto izabrati ovaj set?

  • Kompletna rutina u tri koraka – čišćenje, negu i zaštitu u jednoj elegantnoj kolekciji
  • Za kosu koja je sklona frizu i gubi sjaj
  • Luksuzni poklon – idealan za praznike, s limitiranom edicijom proizvoda
  • Mirisno iskustvo – cvetno-citrusna nota koja prati ceo tretman kose

Način upotrebe:

Šampon (Bain Hydra-Glaze): nanesite na mokru kosu, umasirajte, pa dobro isperite.

Regenerator (Fondant Insta Glaze): nanesite na peškirom prosušenu kosu, umasirajte kroz dužine i krajeve, ostavite da deluje 3–5 minuta, zatim isperite.

Sprej (Anti-Frizz Glaze Milk): nanesite na vlažnu kosu pre sušenja ili stilizovanja. Ne ispirati – koristi se kao završni korak za kontrolu friza i dodatni sjaj.

Dodatne informacije
Dostava i načini plaćanja
FAQ

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Currently, we are not accepting new reviews
Šifra proizvoda: 9614 Kategorije: , Oznake: ,