Najbolji poklon za Novu godinu

Najbolji poklon za Novu Godinu

Najbolji poklon za Novu godinu – za lepu kosu

Neka tvoj poklon za dragu osobu, ove godine bude luksuzan i kvalitetan. Ukoliko još niste našli savršen poklon obradujte nekog divnim setom kozmetike.

U našoj ponudi imate setove za određeni tip kose za hidrataciju kose, za volumen, setovi koji su namenjeni devojkama sa plavom kosom…..

Moroccanoil je pripremio luksuzne prefinjene setove koji sadrže najprodavanije proizvode ovog prestižnog brenda. Kupite nešto dragoceno, nešto što će zauvek pamtiti……

Kada je poklon u pitanju bitna je pažnja ali i pokazivanje da Vam je osoba važna i draga, ako joj kupite nešto što zaista želi a nije se odvažila da sebi kupi. Naravno svaki od ovih setova je dosta povoljnije rešenje, nego da pojedinačno kupujete proizvode. Zato iskoristite priliku da oduševite nekog posebnog.

Naše preporuke poklona za Novu Godinu su:

Najbolji poklon za Novu Godinu

Najbolji poklon za Novu godinu

Moroccanoil set-travel blonde on the go 

Odličan set pogotovo za putovanja, sadrži blond šampon, šampon za suvo pranje, Originalni tretman i  masku za kosu. Sve što je za negu kose potrebno. Naravno uz ovaj set dobija se i prelep neseser koji je dovoljno velik da sve od kozmetike za kosu, može da se ponese na put.

Moroccanoil Smoothing holiday set

Luksuzan set koji se sastoji od šampona koji obnavlja i vraća elastičnost kosi i regeneratora, oplemenjenih arganovim uljem. Takođe sadrži i poseban uljani tretmana za negu kose. Tu je i nežno sredstvo za čišćenje iz kolekcije za pranje ruku.  Bez sulfata.

Ako biste neki jednostavniji poklon, a ipak luksuzan i kvalitetan predlažemo set koji sadrži najtraženiji morrocanoil tretman Original i masku za kosu.

Moroccanoil Repair holiday set

Naš favorit je set koji pored velikog nesesera koji će sigurno koristiti, sadrži šampon i regenerator za obnovu kose. Sa ovim ne možete pogrešiti jer su proizvodi koji odgovaraju svakom tipu kose i uz to dobijate cenjeni Original tretman i sredstvo za pranje ruku koje divno miriše i neguje ruke, što je u zimskom periodu damama baš važno.

gift moroccanoil e1671175806253

Treba samo da izabere jedan od ovih setova, Vaš poklon će biti najbolji.

Srećni praznici!

 

 

Nega kose prirodnim putem

7 saveta – nega kose prirodnim putem Nega kose prirodnim putem može biti izazov. Koristiti regenerator ili ne, koristiti masku

Zamršena kosa

Zamršena kosa – najbolji saveti za održavanje i negu Zamršena kosa je naporna i teška za održavanje. Teško rasčešljavanje kose,

Preparati koji povećavaju volumen kose

Najbolji preparati koji povećavaju volumen kose 5 preparata koji povećavaju volumen kose, prema iskustvu naših frizera daju nepogrešive rezultate. Možda

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.