Blog

Fejd frizure – fade haircut

Top proizvodi za kosu za fejd frizure

Goldwell dualsenses just smooth taming 60sec tretman 200ml
Goldwell dualsenses just smooth taming 60sec tretman
Kerastase Nutritive Masquintense maska
Kerastase Nutritive Masquintense maska
Moroccanoil set oil 100 ml oil 25 ml ORIGINAL
Moroccanoil set oil 100 ml oil 25 ml ORIGINAL
Mislite li da kratka kosa može biti šarmantna i elegantna? Naš odgovor je DA! Fejd frizure su jako popularne, pogledajte zašto… Jedan pogled na ove ženstvene fejd frizure i zaboravićete na dugu kosu! Štaviše, da li ste ikada videli na ulicama i modnim pistama više frizura koje ne zahtevaju održavanje i višetsatno oblikovanje? Možete birati između različitih tipova fejd frizura na netu ima baš puno modela jer je frizura popularna i među muškarcima i među devojkama, ovde ćemo vam predstaviti one najmodernije. Pogledajte ih i izaberite koji najviše privlači vašu pažnju!
fejd moderna kosa e1707221439317

visoka fejd frizura za zene

1. Bold Fade frizura za žene Izgledajte oštro i strogo uz ovaj stilski piksi kroj sa izbledelim stranama. Ovakve sužene frizure čine žene samopouzdanijima, jer pomažu da privlače veliku pažnju. Dodajte živu boju kose da biste kontrastirali tamnom podrezu i istakli svoje teksturirane pramenove. Fade frizura je popularna frizura gde se kosa postepeno brije sa strane i na potiljku. Ova frizura se može prilagoditi različitim dužinama, stilovima i teksturama kose. Glavna razlika između ovih nivoa fade frizura je dužina kose koja se postepeno brije, a važno je odabrati pravi nivo u zavisnosti od dužine kose i stila koji želite da postignete. Frizure sa visokim stepenom fejda obično se preporučuju za kratku kosu, dok su srednji i niski fejd najbolji za dužu kosu.
moderna fejd kosa e1707221497932

fade haircut zene

Postoje tri glavne vrste fejd frizure: visoki fade, srednji fade i niski fade.

Frizura sa visokim fejdom je najčešća, a karakteriše je visoko obrijani potiljak koji postepeno prelazi u dužu kosu na vrhu. Frizura srednjeg fejda ima manju obrijanu površinu sa strane Frizura sa niskim fejdom ima minimalno obrijano područje. U zavisnosti od dužine kose i željene frizure, može se izabrati jedan od ovih tipova frizure. Uz pravilnu negu kose i redovno oblikovanje od strane profesionalnog frizera, muška fade varijanta može da vam da moderan izgled koji će odgovarati mnogim stilovima i godinama. Bilo da se radi o klasičnom, modernom ili ležernom stilu, fade frizura može biti odličan izbor za muškarce koji žele da izgledaju moderno i doterano.

Fejd frizure za muškarce

Muška kosa s niskim fejdom je moderna i stilizovana frizura koja se može prilagoditi tipovima frizura i teksturama kose. Pogadan je i za jako gustu kosu i za tanku kosu. Ovaj stil frizure je popularan među muškarcima svih uzrasta i može se prilagoditi različitim stilovima oblačenja od sportskog do vrlo elegantnog za stariju gospodu.
fejd kosa za zene

fejd frizura kratka kosa zenska

Fejd frizure na kovrdzavoj kosi

Kada se kombinuje sa kovrdžavom kosom, niski fade može dati lep kontrast između kratke i duge kose i omogućiti lepu definiciju kovrdža. Srednja fade frizura je popularan izbor među momcima koji žele stilizovanu frizuru, ali ne žele preterano naglašen izbrijan izgled glave. Ova frizura je postepeno smanjenje dužine kose sa strane i pozadi, dok se na vrhu glave zadržava  duža kosa za oblikovanje, šiške i razdeljak. Visoki fade za momke i devoke ima naglašen prelaz između duže kose na vrhu. Ova frizura obično ima vrlo kratku ili gotovo obrijanu kosu, ranije su to često zvalu anderkat ( undercut) ali samo sa jedne strane, sa strane i pozadi izbrijano , dok se dužina kose na vrhu postepeno smanjuje.

Šta je fade cut frizura

fejd frizura
Fade cut  je novitet i  frizura koja je postala izuzetno popularna poslednjih sezona.
Ova frizura pravi se postepenim prelazom dužine kose od krajeva ka vrhu glave, stvarajući ravnomerni prelaz između kraće i duže dužine kose.Rezultat je takav da kosa postepeno “bledi= fade” od vrata prema temenu, stvarajući glatku siluetu.Osim što izgleda izuzetno stilizovano, fade cut takođe nudi praktičnost i lako oblikovanje.Ova frizura je savršena za one koji hoće da izgledaju top bez previše vremena u svakodnevnom sređivanju kose.Fade cut frizura je trendi izbor za one koji žele da istaknu svoj stil i izgledaju moćno. Bez obzira da li je vaša kosa ravna, kovrdžava ili talasasta, ova frizura će vam pružiti wow i bold izgled, čineći vas spremnim za bilo koju priliku. Samo se pobrinite da pronađete pravog frizera koji će vam omogućiti da nosite besprekoran fade cut.

Vrste fade frizure (niski, srednji i visoki fade)

fade cut frizura Fade frizura, jedna od najpopularnijih frizura u poslednje vreme, dolazi u nekoliko različitih varijacija koje se razlikuju po dužini brijanja sa strane glave. Prilagodljiva i moderna, ova frizura pruža mogućnost da istaknete svoj stil i ličnost i uvek budete primećeni. Kratke frizure mogu izgledati previše basic i monotono , čak da delujete starije sa kratkom kosom, ali ne u ovom slučaju. Iako visoki  fade cut izgleda prilično klasično, moderan podrez ga dopunjuje i čini smelijim. Ova frizura će laskati vašem licu i lepo istaći oblik vašeg lica. Ako vam se ne sviđa ideja brijanja sa strane, možda će vam se dopasti uredna kratka frizura. Glavna prednost ove frizure je to što se lako oblikuje i održava. Osim toga, odgovara svim oblicima lica, tako da možete slobodno da ponovite ovaj rez sa svojim stilistom. Kovrdžava kosa frizura sa pramenovima Da li imate veliku količinu kovrdžave kose koja izgleda neuredno bez stilizovanja? Idite na ovu zadivljujuću suženu frizuru sa kovrdžavim vrhom i izbledelim stranama kako biste svojoj kosi dali hladan izgled. Ako tražite jednostavan stil koji zahteva vrlo malo održavanja, trebalo bi da obratite pažnju na ovu frizuru. Ovo je veoma svestran način šišanja koji odgovara ženama sa bilo kojim oblikom lica i tipom kose. Niske fejd frizure su verovatno najpopularnija vrsta frizure, jer izgledaju savršeno i za tanku i za gustu kosu. Ako imate ravnu teksturu kose koja zahteva više volumena i dimenzije, ošišajte kosu u slojevima i dodajte svetlije pramenove da biste napravili prelepu slojevitu frizuru.
Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

8 saveta za negu grube kose

Gruba kosa može zahtevati dodatnu hidrataciju kako bi se sprečilo oštećenje dužine kose. Imamo za vas 8 saveta za negu

Opadanje kose posle dijete

Kako su gubitak težine i gubitak kose povezani? U nekim slučajevima, gubitak težine može dovesti do gubitka kose. Opadanje kose

Kako da kosa brže raste?

Neki načini za podsticanje zdravijeg i bržeg rasta kose mogu uključivati ishranu sa više proteina, korišćenje proizvoda napravljenih od kofeina,

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.