IGORA ROYAL farbe za kosu

Igora farbe su profesionalne farbe od Swarckopf Professional-a namenjene za profesionalnu upotrebu.

Ukoliko želite da poručite molimo Vas kontaktirajte nas na broj tel 062 232 301, meil vasiljevshop@gmail.com ili popunite kontakt formu


IGORA ROYAL farbe za kosu

IGORA ROYAL farbe za kosu su trajne boje za kosu kojima mnogi frizeri veruju.

Jedinstveni smo on line shop koji ima Igora farbe za kosu jer razumemo da Vam je potrebna boja koja može da pruži savršene rezultate.Klijenti koji jednom probaju Igora farbe za kosu više ne kupuju drogerijske farbe i ne eksperimentišu sa svojom kosom, jer Igora daje najbolje rezultate svaki put.

Igora profesionalne farbe za kosu brenda Schwarzkopf professional, su izbor miliona frizera širom sveta.

IGORA ima za cilj da omogući koloristi da kreira najlepši izgled, da istražuje svaki aspekt svoje kreativnosti i da otkrije individualnu lepotu klijenata.

IGORA ROYAL farbe za kosu

IGORA ROYAL farbe za kosu

Pakovanje IGORA ROYAL farbi je unapređeno, to je moderan dizajn kutije i tube, i održiva ekološka ambalaža (tuba – 100% reciklirani aluminijum, što štedi 350 tona čistog aluminijuma godišnje), pored tih promena u samom izgledu farbe možete očekivati istu formulu visokih performansi i najbolje rezultate.

Tuba farbe je od 60ml i najbolje rezultate daje ukoliko koristite farbu sa Igora hidrogenom.

IGORA ROYAL farbe za kosu

Ono po čemu svi hvale Igora boje za kosu:

  • Pouzdana, ujednačena i blistava boja
  • Optimalno zadržavanje boje
  • Nijanser sa ukupno 143 različite nijanse.

Najtrženija boja IGORA ROYAL ima prepoznatljivo crveno pakovanje i predstavlja osnovnu liniju.

Slike nijasera Igora royal farbi za kosu:

IG Royal nijanser scaled

IG Royal nijanser2 scaled

Tehničke linije se i dalje mogu lako prepoznati po njihovim različitim bojama pakovanja: IGORA ROYAL HIGHLIFTS, IGORA ROYAL ABSOLUTES i IGORA ROYAL COLOR 10.

IGORA ROYAL pruža moćne performanse boja zahvaljujući svojoj nepromenjenoj formuli, nudeći neverovatne rezultate verne uzorku iz nijansera, do 100% pokrivenost, neverovatan intenzitet boje i optimalne performanse iznova i iznova. Nosači lipida pojačavaju izmenu pigmenta i zaključavaju boju zatvaranjem površine kose za dugotrajno zadržavanje boje.

Igora Royal je jedan od najpoznatijih brendova boja za kosu širom sveta. Hiljade profesionalnih frizera biraju je kao svoj brend boja broj jedan, da bi pustili svoju kreativnost na volju! Oni žele da osnaže svakog frizera i svog klijenta da budu ono što žele da budu! Dozvolite nam da zaronimo u različite boje koje možete kreirati sa Igorom Royal!

Schwarzkopf je visoko postavio letvicu sa IGORA Royal; profesionalna boja traje više od 60 godina i postaje sve bolja! Ovu kolekciju su isprobali i testirali milioni širom sveta i svaki put je na vrhuncu od strane njenih vernih korisnika! Nije ni čudo što mnogi obožavaju brend i asortiman, Schwarzkopf naporno radi kako bi osigurao da svi korisnici imaju ogroman obrazovni materijal i beskrajne savete za inovativnu kreativnost.Zato je Schwarckopf igora farba jedna od najprodavanijih profesionalnih farbi na svetu

Nakon ponovnog brendiranja svoje ambalaže kako bi bila održivija (što su i postigli!) u svakoj od novih linija boja, Schwarzkopf sada koristi 92% recikliranih proizvoda u ambalaži! Time se štedi oko 340 tona kartona, 350 tona aliminijuma i 80 tona plastike!

Od transformacije Igore Royal farbi , linija se zgusnula, ali nije izgubila nijansu. Dakle, umesto starih 13 grupa koje možete izabrati, sada ih ima samo 5 (ispod)! Igora je sada sastavljena od intuitivnih podgrupa, ukupno 143 različite nijanse!

Šta je IGORA ROYAL sistem numerisanja?

profesionalne farbe za kosu

Da bi stvari bile jednostavne  kreiran je sistem koji je super efikasan i lak za korišćenje, zasniva se na kombinaciji do 3 broja. Broj ispred crtice (5-) označava dubinu nijanse, govori vam o idealnoj podlozi koju treba da izaberete kako biste postigli verne rezultate. Prvi broj iza crtice predstavlja primarni pravac tona (dominantnu nijansu). Drugi broj posle crtice označava smer sekundarnog tona (sekundarna boja). Svi IGORA proizvodi koriste isti sistem numerisanja i mogu se mešati, tako da je lako raditi sa tehnikama primene dvostrukog sistema za usklađivanje boja u različitim IGORA nijansama.

Postavljajući nove standarde u kolorisanju kose, IGORA je rasplamsala kreativnost kolorista i najtraženija je farba preko 60 godina.

Benefiti IGORA ROYAL farbe za kosu:

Do 100% pokrivanja sede kose

Pouzdani, ujednačeni i sjajni rezultati u boji

Igora linije sem osnovne (crvene):

IGORA ROYAL ABSOLUTES – Specijalno formulisana za zrelu kosu,  nudi širok spektar modernih nijansi.

Do 100% pokrivenost sede kose, plus intenzivan ton i sjaj boje

Pro-Age kompleks sa kolagenom i silijaminom nudi dodatnu negu zreloj kosi

Tehnologija slabog mirisa, nema neprijatnog mirisa ni dok se farbate ni kasnije. Sigurno vam je poznat miris ofarbane kose koji traje danima posle farbanja. Ovo je rešeno novom tehnologijom izrade igora royal farbi za kosu.

IGORA ROYAL HIGHLIFTS – najbolje farbe za plavuše i blond nijanse. Sa optimalnim podizanjem tona  i neutralizacijom,  formulisan je za hladne plave nijanse.

5 nivoa podizanja, integrisano sa Fiber Bond tehnologijom za smanjeno lomljenje kose

IGORA COLOR  10brzi rezultati, za samo 10 minuta savršena boja, idealan za farbanje izrastka, kao i za primenu na celu dužinu za kratku do srednju dužinu kose, postiže isti rezultat kao standardno trajno farbanje.

Koji hidrogen koristimo sa Igorom Royal?
Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer se koristi sa Igora trajnom bojom za kosu. Izaberite između 3%/10 jačine, 6%/20 jačine , 9%/30 jačine  i 12%/40 jačine.

Kako da mešam boju za kosu Royal Igora?

Preporučeni odnosi mešanja su: Upotreba na bazi 8-9: 1 deo IGORA ROYAL kreme za boju + do 2 dela IGORA ROYAL HIDROGENA.

Da li nanosite igoru royal na mokru ili suvu kosu?

Započnite nanošenje na suvu kosu

1. Nanesite IGORA ROYAL na izrastak kose uzimajući fine delove (ostavite da se razvije 10-20 min)

2. Nanesite IGORA VIBRANCE ravnomerno na sredinu dužine i krajeve (ostavite da se razvije još 10-20 min.)

Igora royal farbe za kosu su najtraženije farbe u frizerskim salonima već decenijama. Preporuka frizera je da jednom mesečno ili jednom u 6 nedelja još bolje,  farbate izrastak sa igora royal bojom za kosu, a između farbanja izrastka kosu osvežite igora vibrance adekvatnom nijansom. Igora vibrance su demi permanentne boje za kosu tj polutrajne boje za kosu, koje savršeno odgovaraju royal bojama.

Igora Royal 60ml profesionalna farba za kosu Schwarzkopf Professional – prednosti

Igora Royal je jedan od najpoznatijih brendova boja za kosu širom sveta. Hiljade profesionalnih frizera biraju je kao svoj brend boja broj jedan, da bi pustili svoju kreativnost na volju! Oni žele da osnaže svakog frizera i svog klijenta da budu ono što žele da budu!

Igora farbe-profesionalne

Trajna permanentna boja za kosu, za potpuno pokrivenost sede kose

Najbolje rešenje za sedu kosu 100% pokrivenost, trajna boja minimum 6 nedelja bez promene tona

Pogledajte sliku vaše nijanse, uz ceo nijanser, imate i svaku nijansu uvećanu.

Vrhunsko zadržavanje boje. Intenzivna živost boja. Savršeno izjednačavanje boja – čak i na poroznoj kosi. Najviši standardi performansi i sigurnosti.
Boja je ujednačena, frizura izgleda sjajna i zdrava, a sastav proizvoda štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja poput UV zračenja i toplote. Impresivana paleta boja.

Donosi vam postojanu boju sa beskompromisnim pokrivanjem i nenadmašnim intezitetom boje. Omogućava vašoj kreativnosti da dođe do izražaja jer su mogućnosti za kombinovanje boja neograničene sa 143 nijanse trajne boje za kosu. Najveće prednosti:

Maksimalne performanse.

Pokrivenost do 100% sede kose.

Vrhunsko zadržavanje boje.

Intenzivna živost boja.

Savršeno izjednačavanje boja – čak i na poroznoj kosi.

Najviši standardi performansi i sigurnosti,  a najzadovoljniji su klijenti sa sedom kosom; njihova iskustva sa Igorom su fantastična.

IGORA Tehnologija visoke rezolucije poseduje pigmentnu formulu u boji visoke rezolucije za najjasniji ton, poboljšanu preciznost rezultata, pojačan intenzitetet i maksimalno pokrivanje.

Nosači lipida pojačavaju prodor pigmenta i zaključavaju boju zaptivanjem površine kose radi dugotrajnog zadržavanja boje. Boje sadrže veliku količinu prirodnih ulja koja osiguravaju nežno bojanje, koje ne ometa promenu boje kose. Boja je ujednačena, frizura izgleda sjajna i zdrava, a sastav proizvoda štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja poput UV zračenja i toplote. Impresivana paleta boja.

Igora royal boje za kosu je najbolje koristiti sa Igora royal hidrogenima za kosu, za tamnije nijanse i blage promene u odnosu na vašu boju kose koristite hidrogen jačine 3% ili 6% , za svetlije nijanse i promene koje su tri i više tona 9% a za najsvetlije nijanse plave i blond koristite hidrogen od 12%.

Tehničke linije se i dalje mogu lako prepoznati po njihovim različitim bojama pakovanja: IGORA ROYAL HIGHLIFTS, IGORA ROYAL ABSOLUTES i IGORA ROYAL COLOR 10.

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

8 saveta za negu grube kose

Gruba kosa može zahtevati dodatnu hidrataciju kako bi se sprečilo oštećenje dužine kose. Imamo za vas 8 saveta za negu

Opadanje kose posle dijete

Kako su gubitak težine i gubitak kose povezani? U nekim slučajevima, gubitak težine može dovesti do gubitka kose. Opadanje kose

Kako da kosa brže raste?

Neki načini za podsticanje zdravijeg i bržeg rasta kose mogu uključivati ishranu sa više proteina, korišćenje proizvoda napravljenih od kofeina,

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.