Igora farbe su profesionalne farbe od Swarckopf Professional-a namenjene za profesionalnu upotrebu.
Ukoliko želite da poručite molimo Vas kontaktirajte nas na broj tel 062 232 301, meil vasiljevshop@gmail.com ili popunite kontakt formu

ezgif.com webp to jpg

Igora Royal 60ml profesionalna farba za kosu Schwarzkopf Professional

Igora Royal je jedan od najpoznatijih brendova boja za kosu širom sveta. Hiljade profesionalnih frizera biraju je kao svoj brend boja broj jedan, da bi pustili svoju kreativnost na volju! Oni žele da osnaže svakog frizera i svog klijenta da budu ono što žele da budu!

Trajna permanentna boja za kosu, za potpuno pokrivenost sede kose

Najbolje rešenje za sedu kosu 100% pokrivenost, trajna boja minimum 6 nedelja bez promene tona

Pogledajte sliku vaše nijanse, uz ceo nijanser, imate i svaku nijansu uvećanu.

Vrhunsko zadržavanje boje. Intenzivna živost boja. Savršeno izjednačavanje boja – čak i na poroznoj kosi. Najviši standardi performansi i sigurnosti.
Boja je ujednačena, frizura izgleda sjajna i zdrava, a sastav proizvoda štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja poput UV zračenja i toplote. Impresivana paleta boja.

Donosi vam postojanu boju sa beskompromisnim pokrivanjem i nenadmašnim intezitetom boje. Omogućava vašoj kreativnosti da dođe do izražaja jer su mogućnosti za kombinovanje boja neograničene sa 143 nijanse trajne boje za kosu.

Maksimalne performanse. Pokrivenost do 100% sede kose. Vrhunsko zadržavanje boje. Intenzivna živost boja. Savršeno izjednačavanje boja – čak i na poroznoj kosi. Najviši standardi performansi i sigurnosti, najzadovoljniji su klijenti sa sedom kosom, njihova iskustva sa Igorom su fantastična.

IGORA Tehnologija visoke rezolucije poseduje pigmentnu formulu u boji visoke rezolucije za najjasniji ton, poboljšanu preciznost rezultata, pojačan intenzitetet i maksimalno pokrivanje.

Nosači lipida pojačavaju prodor pigmenta i zaključavaju boju zaptivanjem površine kose radi dugotrajnog zadržavanja boje. Boje sadrže veliku količinu prirodnih ulja koja osiguravaju nežno bojanje, koje ne ometa promenu boje kose. Boja je ujednačena, frizura izgleda sjajna i zdrava, a sastav proizvoda štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja poput UV zračenja i toplote. Impresivana paleta boja.

Igora royal boje za kosu je najbolje koristiti sa Igora royal hidrogenima za kosu, za tamnije nijanse i blage promene u odnosu na vašu boju kose koristite hidrogen jačine 3% ili 6% , za svetlije nijanse i promene koje su tri i više tona 9% a za najsvetlije nijanse plave i blond koristite hidrogen od 12%.

Tehničke linije se i dalje mogu lako prepoznati po njihovim različitim bojama pakovanja: IGORA ROYAL HIGHLIFTS, IGORA ROYAL ABSOLUTES i IGORA ROYAL COLOR 10.