Održavanje muške frizure

Održavanje muške frizure

Top muški proizvodi za kosu

Viviscal tablete za muškarce
Viviscal tablete za muškarce
Vitamini za kosu za oba pola - suplementi
Vitamini za kosu za oba pola - suplementi
Kerastase Genesis Homme kupka
Kerastase Genesis Homme kupka

Održavanje muške frizure – proizvodi za styling Tailors

Predstavljamo Vam kolekciju koja će oduševiti i najzahtevnije klijente, jer uz TAILOR’S STYLING KOLEKCIJU nećete imati neposlušnu kosu koja se teško oblikuje. Uz minimum Vašeg vremena dobijate željenu frizuru za ceo dan.

Oblikovanje kose gumom za kosu

Semi-mat finish gum

Guma za kosu koja definiše kosu i dodaje strukturu. Pogodan za sve tipove kose, TAILOR’S GUM se može stilizovati i restilizovati tokom celog dana. Može se lako preoblikovati Za dugotrajno držanje i lagan restiling. Pruža ekstremnu teksturu. Izuzetna nega i snaga zbog ekstrakta bambusa. Ova guma za kosu ne masti kosu i ne čini je slepljenom. Ima lep muževan miris a pakovanje je zgodno da ga držite u rancu, torbici ili autu ako vam je potrebno popravljanje frizure tokom dana. Guma za kosu je za one koji žele čvrstu završnicu a vosak im ne odgovara. Proizvod se lako spira sa kose.
tailors menhair

Održavanje muške frizure -proizvodi za styling Tailors

Oblikovanje kose lepkom za kosu

Glue-lepak  ekstremna čvrstina i ekstra sjaj

Kad god Vam treba čvrsto držanje, TAILOR’S Lepak je savršen stiling proizvod za vas. Lepak baš ne zvuči kao nešto što želite u kosi, ali ovaj proizvod je za jako držanje, zahtevne frizure i frizuru koja stoji čitav dan. Svoj stil možete maksimalno iskoristiti, ekstremne frizure nisu problem, kosa je definisana i dodaje se ekstra sjaj. Jedan od ključnih sastojaka, Panthenol, je pro-vitamin B5 i pomaže u očuvanju zdrave i zdrave kose – bez peckanja, bez svraba. Sprečava stvaranje ljuskica. Izbegava sušenje kose i vlasišta. Posebno napravljen za izvanredne stilove. Kad su proizvodi za jako držanje u pitanju muškarci se plaše da oni izazivaju začepljenje pora kože glave, da se teško peru sa kose, da čine kosu mnogo masnom i otežanom. Glue drži kosu a ne izazviva mašćenje ni perut. Neće vam trebati dubinski šampon da operete glue sa kose.

Clay   jaka završnica, dobro fiksiranje

CLAY TAILOR’S sa ekstraktom bambusa i silicijumom daje kosi oblik i teksturu. Savršeno za kraću kosu i za sve koji vole prirodan i snažan izgled. Savršen je za osetljivo vlasište i kosi i glavi pruža vlagu. Savršeno za osetljivo vlasište. Silicijum poboljšava viskoznost i daje glatku teksturu koja se lako nanosi. Ekstrakt bambusa omogućava vašoj kosi savršeno držanje i njegu.
Odrzavanje muske frizure proizvodi za styling tailors

Održavanje muške frizure -proizvodi za styling Tailors

Pomada za kosu

Pomade – srednja čvrstina, maksimum sjaj

Ovaj jedinstveni proizvod sa ekstraktom bambusa i hidratantnim molekulama daje vam klasičan izgled, pomaže u kontroli svake vrste kose i savršen je za kovrdžavu kosu. Ovo je krema koja oblaže vlasi čineći da kosa bude definisana i zaglađena. Zato ističemo da je dobra za kratku kovrdzavu kosu, definiše uvojke i kosa neće biti čupava ni naelektrisana. TAILOR-ova pomada daje intenzivan sjaj i čvrstinu. Lako se ispere šamponom bez ostataka. Ekstrakt bambusa omogućava Vašoj kosi savršeno držanje i negu. Svi proizvodi Tailors za oblikovanje kose su u metalnim teglicama, nema šanse da vam pukne kutija, niti da se otvori ako vam je pomada u tašni za trening na primer.

Održavanje muške frizure biće vam zabavno sa ovako kvalitetnim proizvodima.

Wax – srednja čvrstina, srednji sjaj

Ovaj poseban proizvod sa ekstraktom bambusa i pšeničnim proteinima daje voluminozno držanje, izvanrednu fleksibilnost i prirodan sjaj. TAILOR-ov vosak dodaje telo kosi i savršen je alat za kreiranje stilova. Lako se ispere šamponom bez ostataka. Pruža kosi vlagu i fleksibilno držanje, snagu, telo i volumen. Ekstrakt bambusa omogućava Vašoj kosi savršeno držanje i negu.

Cream   – jaka čvrstina, srednji sjaj

Ovaj jedinstveni proizvod sa ekstraktom bambusa i pčelinjim voskom daje snažno, oblikovano zadržavanje i prirodan finiš. Posebno je pogodan za kratku kosu i kosi pruža vlagu za glatku obradu. Kako se koristi .Da biste postigli najbolje rezultate, malu količinu proizvoda ravnomerno utrljajte između dlanova i nanesite na suvu ili  peškirom prosušenu kosu. Omogućuje Vašoj kosi vlagu za glatku obradu i izuzetno čvrsto držanje. Ekstrakt bambusa daje kosi snagu i savršenu negu. Štiti kosu od isušivanja a zadržava apsolutnu kontrolu.

Gel – srednji sjaj, ekstremno držanje

TAILOR’S gel sa ekstraktom bambusa i pro-vitaminom B5 daje kosi snažan izgled i dodatni sjaj. Formulacija bez alkohola daje kosi savršeno držanje i sjaj i snižava pH vrednost. Za ekstremno držanje i sjaj. Nema flokulacije. Sprečava isušivanje kose i vlasišta. Jednostavan za upotrebu. Ekstrakt bambusa omogućava Vašoj kosi savršeno držanje i negu. Briga o kosi je jednostavna kada razumete osnove i odredite vaš tip kose. Da li vam je kosa masna ili suva? Frizzi ili ravna? Kada identifikujete svoj tip kose, potražite proizvode koji najbolje odgovaraju vašem tipu kose. Ali pre upotrebe bilo kog proizvoda, uvek proverite etikete sa sastojcima. Mnogi proizvodi su puni jakih hemikalija koje zapravo oštećuju vašu kosu, pa kad god je to moguće, birajte proizvode napravljene od prirodnih sastojaka kao što su naši proizvodi za negu kose. Evo nekoliko dodatnih ključnih stvari koje treba imati na umu pre nego što uđemo u osnovnu rutinu nege kose. Skalp Briga o skalpu je prioritet za zdravlje muške kose. Zdrava koža glave je od vitalnog značaja za sjajnu kosu. Postoje tri glavna tipa stanja kože glave – masna, suva i normalna – i svaki tip zahteva drugačiju rutinu nege kose. Prvi korak da osigurate da se pravilno brinete o svojoj kosi i vlasištu je identifikovanje vašeg tipa vlasišta.

Masni scalp-masna koža glave

Stalno glatka i masna kosa (bez upotrebe proizvoda)? Imate masnu kožu glave. Kada vaše vlasište proizvodi previše sebuma, ulje se može nakupiti stvarajući mastan izgled. Masni skalp može biti uzrokovano raznim faktorima uključujući prekomerno pranje, tip kose (kao što je ravna kosa) i reakcije na proizvode za negu kose. Za borbu protiv masnog vlasišta za zdravu mušku kosu, izbegavajte prekomerno pranje i koristite proizvode specijalno formulisane za masno vlasište.

Suva koža glave

Kosa koja se ljušti sa svrabom u glavi? Imate suvu kožu glave. Kada vaša koža glave brzo izgubi vlagu, postaje suva. Suvo vlasište može biti uzrokovano brojnim faktorima, uključujući vremenske prilike, proizvode za negu kose, pa čak i stres. Lečenje zavisi od težine i faktora koji stoje iza njega. Lekovi uključuju upotrebu medicinskih šampona ili prelazak na potpuno prirodan hidratantni šampon, ređe pranje kose, pijenje više vode i zdrava ishrana.

Normalna koža glave

Sjajna kosa bez ispucalih krajeva? Imate normalnu kožu glave. Normalna koža glave je bez ljuskica, crvenila i iritacije. Trebalo bi da izgleda glatko i čisto između folikula dlake bez suvoće, opekotina od sunca ili iritacije. Da biste održali normalnu kožu glave, koristite sve prirodne proizvode za negu kose samo po potrebi u zavisnosti od vašeg tipa kose. Izbegavajte prekomerno pranje kose što može dovesti do suvog ili masnog vlasišta. Tip kose Postoji mnogo toga što se tiče zdrave kose za muškarce, a počinje od poznavanja vašeg vlasišta i tipa kose. Tipovi kose se mogu klasifikovati kao kovrdžava, talasasta, ravna. Bez obzira koji tip kose imate, važno je da je održavate zdravom. Da biste obezbedili zdravu kosu za muškarce, koristite pravi šampon i balzam, redovno se šišajte i izbegavajte preterano toplotno oblikovanje. I još jedan savet za zdravlje muške kose koji treba zapamtiti: vaša kosa bi i dalje trebalo da bude malo masna nakon pranja, jer to znači da su vaša prirodna ulja i dalje netaknuta i da ne oštećujete svoje pramenove . Ko bi pomislio da će vaša rutina nege kose uključivati držanje vaše kose malo masnom!

Evo analize svakog tipa kose i najboljeg načina da se brinete o svakom od njih.

Kovrdzava kosa kod muškarca

Svako ko ima kovrdžavu kosu zna da to može biti malo zahtevno za održavanje i oblikovanje. Ključ za održavanje zdravih kovrdža je izbegavanje prekomernog pranja, redovno korišćenje balzama za dubinsku hidrataciju kose i pravilna frizura. A kada su u pitanju proizvodi za stilizovanje (ili bilo koji proizvodi uopšte), izbegavajte sve što sadrži jake hemikalije – one će samo oštetiti vašu kosu na duge staze. Odlučite se za proizvode napravljene sa svim prirodnim sastojcima kao što je naš all in one stmnt za muškarce za brzo čišćenje kose, tela i lica.

Talasasta kosa

Talasasta kosa je sklona kovrdžanju i može biti teška za stilizovanje, ali možete ukrotiti svoje talase. Prvo, izbegavajte da perete kosu svakodnevno. Svaka tri dana bi trebalo da bude dosta. Pre pranja šampona, uvek raspetljajte kosu ili češljem sa širokim zupcima na suvoj kosi ili prstima na mokroj kosi. Nastavite sa regeneratorom za hidrataciju i omekšavanje vaše kose.

Ravna kosa

Iako je ravna kosa najlakša za održavanje, ravna kosa i dalje zahteva negu. I da, možete preterano oprati i prečešljati ravnu kosu. Umesto toga, šamponirajte svaka 2-3 dana, a zatim koristite regenerator za kosu da biste obnovili vlagu. Zatim osušite kosu bez fena, umesto trljanja peškirom, koristite široki češalj da biste sprečili lomljenje. Četkajte kosu dva puta dnevno; jednom kada se spremite ujutru i uveče pre izlaska ili posle tuširanja.

Kako da se brinete o svojoj kosi koristeći regenerator?

Osim ako nemate zaista dugu kosu, potrebno je samo da nanesete balzam veličine zrna graška oko dva-tri puta nedeljno za optimalno zdravlje muške kose – i vodite računa da balzam nanesete na kožu glave i na krajeve kose.  Na kraju krajeva, vlasište je mesto gde vaša kosa raste, pa je neophodno da se uverite da je vaša koža deo rutine nege kose za jaku, zdravu kosu. I ne brinite – od toga vam kosa neće biti masnija ako imate prirodno masnu kosu. Samo obratite pažnju na to kako vaša kosa reaguje i shodno tome prilagodite učestalost nanošenja. Ukoliko Vam je ostecena kosa procitajte nas clanak o nezi kose kod muskaraca
Nega kose prirodnim putem

7 saveta – nega kose prirodnim putem Nega kose prirodnim putem može biti izazov. Koristiti regenerator ili ne, koristiti masku

Zamršena kosa

Zamršena kosa – najbolji saveti za održavanje i negu Zamršena kosa je naporna i teška za održavanje. Teško rasčešljavanje kose,

Preparati koji povećavaju volumen kose

Najbolji preparati koji povećavaju volumen kose 5 preparata koji povećavaju volumen kose, prema iskustvu naših frizera daju nepogrešive rezultate. Možda

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.