K18 maska za kosu

K18 maska za kosu

K18 maska za kosu i kako se koristi

 

Do sada su proizvodi za negu kose spadali u dve kategorije:

– tretmani za kondicioniranje koji oblažu kosu, donoseći površinsku hidrataciju dlake i sjaj

– tretmani za popravku koji rade na obnovi unutrašnje strukture dlake, popravljaju oštećenja vlasi, nudeći privremene rezultate.

Radikalni pristup u nezi kose, putem biotehnologije,  osnovni je princip na kom su nastali proizvodi K18 Hair.

K18 maska za kosu

K18- PEPTID je ključni sastojak svakog proizvoda, jer radi na unutrašnjem sloju kose, ponovo povezuje polipeptidne lance i disulfidne veze prekinute tokom izbeljivanja, hemijskih usluga i usled toplotnog oštećenja kose.

Obnavljanjem ovih oštećenja na unutrašnjem sloju kose, snaga i elastičnost jezgra se obnavljaju za jaku, glatku, volumiziranu kosu — čak i nakon najekstremnijeg oštećenja učinjenog u salonu ili kod kuće.

Patentirani K18PEPTID analiziran je više od 10 godina u biotehnološkoj laboratoriji, da radi na molekularnom nivou i obnavlja kosu iznutra ka spolja za samo 4 minuta.

Pošto K18PEPTID radi na molekularnom nivou, deluje na svakom tipu kose.

Najtraženiji proizvod je K18 maska za kosu koju možete naću u pakovanju od 5ml, 15ml i 50ml. Preporuka je da se koriste sa K18 šamponima za najbolje rezultate.

Kako se koristi K18 maska za kosu

Benefiti K18 maske:

Klinički dokazano poništava oštećenje kose od: izbeljivača + ili boje za farbanje kose, hemijskih usluga, toplote.

Vraća snagu, mekoću, glatkoću i volumen kose

Trenutni i trajni rezultati

Veganski, bezbedni za bojenu kosu, bez otežavanja kose

K18 formula sadrži patentiranu tehnologiju koja se razvila iz analize 1242 dekapeptida, koji pokrivaju čitav keratinski genom (vlaknasti strukturni protein od kojeg se kosa sastoji). Jedan od njih se posebno izdvojio – K18 Peptide prolazi u središte svake oštećene vlasi i zahvaljujući svojoj fantastičnoj veličini i strukturi, povezuje prekinute lance i obnavlja disulfidne veze. K18 Hair proizvodi kreirani su bez sulfata, parabena, ftalata, silikona, umjetnih bojila, natrijevog klorida, formaldehida i formaldehida. Maska je veganski proizvod i nije testirana na životinjama.

Kako se koristi K18 maska:

Kosu operite  K18 šamponom, a zatim je prosušite peškirom. Počnite sa 1 dozom pumpice K18 maske i dodajte još po potrebi u zavisnosti od dužine, debljine i stanja. Ravnomerno nanesite na kosu od vrhova do korena, jednu pumpicu po jednu, maksimalna doza je 3 pumpice. Oko 1,5 ml nakon svakog pranja.

Pustite da odstoji 4 minuta.  Nemojte ispirati.

Zatim češaljajte kosu i fenirajte, oblikujte kao i običnio.dobro je dodati sredstvo za zaštitu od toplote ili proizvod za stilizovanje.

Koristite za prvih 4-6 pranja, zatim po potrebi sve zavisi koliko je oštećena Vaša kosa.

K18 sa svojom odličnom formulom u salonu se primenjuje u dva oblika – maska za kosu i kao sprej za obnovu i zaštitu kose. Oba proizvoda su jednostavna za korištenje, a vrlo je važna njihova pravilna upotreba, kako bi krajnji rezultat bio što vidljiviji i efikasniji. Sprej se koristi isključivo u salonima te da se nanosi na vlažnu kosu pre hemijskog tretmana (farbanje i bajhanje i sl.).

Sprej pomaže kosi  da prođe neoštećena kroz procese, poput bojanja, blajhanja i sl. Maska je završni deo celokupnog procesa, a nanosi se na peškirom prosušenu kosu, nakon svih prethodnih koraka, a pre feniranja. Potrebna je vrlo mala količina maske, od vrhova prema korenu, a nakon nanošenja potrebno je pričekati 4 minuta kako bi sastojci počeli delovati.

Nakon isteka 4 minuta, bez ispiranja, može se nastaviti s oblikovanjem kose po želji. K18 maska je takođe namenjena i za kućnu upotrebu, a stavlja se na kosu nakon šamponiranja, na peškirom prosušenu kosu te se potom čeka 4 minute pre daljeg oblikovanja kose.

Prvo se koristi 4 – 6 uzastopnih pranja, nakon čega je potrebno na svake 3-4 nedelje, jer će u suprotnom željeni rezultati izostati.

K18 maska za kosu

Ono što je najbolje kod K18 maske za obnovu kose, dodajte sve proizvode za stilizovanje koje volite nakon 4 minuta i kosa će Vam biti sjajna meka i laka za oblikovanje.

NEMOJTE koristiti regenerator pre nanošenja K18 maske. Regenerator ostavlja omotač na kutikuli koji sprečava da peptid efikasno prodre u unutrašnje slojeve, (možete naneti nakon 4 minuta, ali većina klijenata smatra da im nije potrebna dodatna nega jer je kosa meka, lako se rasčešljava).

NE preterujte – manje je više

NEMOJTE  ispirati masku

K18 deluje kao tretman za poništavanje oštećenja kose za 4 minuta. Način na koji to funkcioniše je sličan šminki u odnosu na negu kože. Korektori privremeno prikrivaju problem. K18 deluje kao retinol, visoko koncentrisan, radi na dubljem nivou kako bi obnovio to osnovno zdravo stanje dlake, kako biste u budućnosti mogli da nosite manje korektora odnosno proizvoda koji maskiraju loše unutrašnje stanje kose.

leave in maska k18 vasiljev

Nega kose prirodnim putem

7 saveta – nega kose prirodnim putem Nega kose prirodnim putem može biti izazov. Koristiti regenerator ili ne, koristiti masku

Zamršena kosa

Zamršena kosa – najbolji saveti za održavanje i negu Zamršena kosa je naporna i teška za održavanje. Teško rasčešljavanje kose,

Preparati koji povećavaju volumen kose

Najbolji preparati koji povećavaju volumen kose 5 preparata koji povećavaju volumen kose, prema iskustvu naših frizera daju nepogrešive rezultate. Možda

Saveti za farbanje kose

Saveti za farbanje kose koje ovde izdvajamo pre svega su namenjeni onima koji se farbaju kod kuće ili žele da

Koristimo kolačiće na Vasiljev.rs sajtu kako bi smo unapredili korisničko iskustvo. Pretraživanjem našeg sajta, vi prihvatate kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.